Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Szilveszter éjjel (2011)

New Year's Eve
Filmadatlap
 
16
Szereplők
25
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Galéria (7)

Videók (3)

 
Crystaldeer   2020. 08. 16.

legújabb vélemény

0
talán a címe lehetett volna Szilveszter varázsa

Egyik kedvenc filmjeim közé tartozik, bár sokan gondolják róla, hogy az Igazából szerelem amerikai változata, engem mégis magával ragadott. És biztos sokan voltak, akik miután megnézték, azt gondolták, hogy bárcsak az ő életükbe is lenne valaki, aki így megvalósítaná minden álmát, persze ha nem olyan szerencsés, hogy már megtörtént vele hasonló.

 
indingo   2017. 04. 12.

0

Karácsony környékén szeretem pár évente megnézni a filmet. tetszenek a kis történetek, amelyekben érzelemből nincs hiány. Szerelem, barátság, élet és halál.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 01. 02.

0

A tavaly elhunyt Garry Marshall rendező híres "a sok sztárt préseljünk bele egy több mikrotörténetből építkező filmbe" módszeréről és a recept legfontosabb pontja, találjunk egy ünnepet, ami ad egy bizonyos hangulatot a filmnek. A Valentin-nap és az ... több»

 
Thibo84   2019. 01. 04.

0

A film nem hordoz nagy mélyenszántó gondolatokat. Ez egy könnyed esti kikapcsolódás az egész családnak, ami nagy nevekkel operál.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Végig unatkoztam a film alatt. Bizakodtam az elején de ez sajnos befuccsolt. Nem jött be kicsit sem. Az első percekben csak pislogtam és nem értettem hova kerültem. Nagyon sok sebből vérzett a történet.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Egyszernézős kis romantikus karácsonyis film, mely több ember életének egy-két napját öleli fel. Nagyon megindító és érzelmes mindegyik szereplő egy egy életszituációja. Ünnepekkor tökéletes kikapcsolódás. A zene gyönyörű és a történet is érdekes, ahogy több élet fonala összefut a filmben.

 
Bazzzsi   2017. 11. 23.

0

A karácsonyi hangulat nagyon átjön a filmben. A látvány és a zenék nagyon megkapóak. Maga a stílus a kis sztorikkal, annyira már nem nagy szám. Nem elég kerek.

A film összbevétele 142 044 638 dollár volt (imdb.com).

 

Annak ellenére, hogy a filmben van jelenet a Brooklyn Múzeum konyhájában, igazából a múzeumnak nincsen konyhája.

(diumiu)
 

Juliette Binoche visszautasította Ingrid szerepét.

(diumiu)
 

Zac Efron és Michelle Pfeiffer már szerepeltek együtt a "Hajlakk" (Hairspray, 2007) című filmben.

(diumiu)
 

Time Squaren egy hatalmas plakát látható Sherloc Holmes: Árnyjátékról (2011)

(AngelCass)
 

Amikor Hector Elizondo megérkezik a filmben, a rádió éppen bejelenti, hogy a "Sas leszállt". Ez utalás a korábbi szerepére, a Neveletlen hercegnőre, amelyben Elizondo Clarice királyné testőrét alakítja. Amikor a királyné megérkezik valahová, azt mondják a filmben: "A sas leszállt".

(ArpiHajdu és Réci)