Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
72%

Szilveszter éjjel (2011)

New Year's Eve
Filmadatlap
 
16
Szereplők
26
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
Crystaldeer   2020. 08. 16.

legújabb vélemény

0
talán a címe lehetett volna Szilveszter varázsa

Egyik kedvenc filmjeim közé tartozik, bár sokan gondolják róla, hogy az Igazából szerelem amerikai változata, engem mégis magával ragadott. És biztos sokan voltak, akik miután megnézték, azt gondolták, hogy bárcsak az ő életükbe is lenne valaki, aki így megvalósítaná minden álmát, persze ha nem olyan szerencsés, hogy már megtörtént vele hasonló.

 
indingo   2017. 04. 12.

0

Karácsony környékén szeretem pár évente megnézni a filmet. tetszenek a kis történetek, amelyekben érzelemből nincs hiány. Szerelem, barátság, élet és halál.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 01. 02.

0

A tavaly elhunyt Garry Marshall rendező híres "a sok sztárt préseljünk bele egy több mikrotörténetből építkező filmbe" módszeréről és a recept legfontosabb pontja, találjunk egy ünnepet, ami ad egy bizonyos hangulatot a filmnek. A Valentin-nap és az ... több»

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Végig unatkoztam a film alatt. Bizakodtam az elején de ez sajnos befuccsolt. Nem jött be kicsit sem. Az első percekben csak pislogtam és nem értettem hova kerültem. Nagyon sok sebből vérzett a történet.

 
Thibo84   2019. 01. 04.

0

A film nem hordoz nagy mélyenszántó gondolatokat. Ez egy könnyed esti kikapcsolódás az egész családnak, ami nagy nevekkel operál.

 
TomÁcs   2016. 05. 05.

0

Kis sztoriból nagy sztori. Nem rossz film, sok sztárt is felsorakoztat és a története is rendben van, igazi szilveszteri hangulata lesz tőle az embernek.

 
diumiu   2016. 11. 09.

0

Nálam ez a film a "limonádé" kategória, de abból is az a fajta amit nagyon szeretek. :) Szuper szereposztás, vidám, vicces, érzelmes és teljesen kikapcsol. Ettől a filmtől, nem kell sokat várni és akkor nem okoz csalódást. Nálam többször nézős kategória, nagyon szerettem/szeretem.

Galéria (7)

Videók (2)

A film összbevétele 142 044 638 dollár volt (imdb.com).

 

Annak ellenére, hogy a filmben van jelenet a Brooklyn Múzeum konyhájában, igazából a múzeumnak nincsen konyhája.

(diumiu)
 

Juliette Binoche visszautasította Ingrid szerepét.

(diumiu)
 

Zac Efron és Michelle Pfeiffer már szerepeltek együtt a "Hajlakk" (Hairspray, 2007) című filmben.

(diumiu)
 

Time Squaren egy hatalmas plakát látható Sherloc Holmes: Árnyjátékról (2011)

(AngelCass)
 

Amikor Hector Elizondo megérkezik a filmben, a rádió éppen bejelenti, hogy a "Sas leszállt". Ez utalás a korábbi szerepére, a Neveletlen hercegnőre, amelyben Elizondo Clarice királyné testőrét alakítja. Amikor a királyné megérkezik valahová, azt mondják a filmben: "A sas leszállt".

(ArpiHajdu és Réci)
 

Matthew Broderick Mr. Buellerton-t alakítja a filmben, amely egyértelmű utalás a színész egy korábbi szerepére, a Meglógtam a Ferrarival című filmre, amelyben Ferris Buellernek hívták a karakterét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Halle Berryt szerződtették egy szerepre, de végül helyettesítették Katherine Heigllel, mert Berrynek ki kellett lépnie a filmből gyermekelhelyezési problémák miatt közte és a volt párja között. Miután sikerült megoldani a problémát, Berry visszatért a filmbe, de már egy másik szerep lett az övé.

(rbernadett)
 

Reese Witherspoonnak felajánlottak egy szerepet, de visszautasította a lehetőséget.

(rbernadett)
 

Ez a nyolcadik film, amiben Cary Elwes orvost alakít.

(rbernadett)
 

Jake T. Austinnak és Abigail Breslinnek tizenötször kellett megcsókolniuk egymást mire tökéletes lett a jelenet.

(rbernadett)