Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
16
Szereplők
26
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 12.

Karácsony környékén szeretem pár évente megnézni a filmet. tetszenek a kis történetek, amelyekben érzelemből nincs hiány. Szerelem, barátság, élet és halál.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 01. 02.

A tavaly elhunyt Garry Marshall rendező híres "a sok sztárt préseljünk bele egy több mikrotörténetből építkező filmbe" módszeréről és a recept legfontosabb pontja, találjunk egy ünnepet, ami ad egy bizonyos hangulatot a filmnek. A Valentin-nap és az Anyák napja mellett a Szilveszter éjjel is ezzel a jól bevált recepttel működik, amivel egyébként nincs is probléma, hiszen ha valaki kicsit bele akar az adott ünnep hangulatába illeszkedni, akkor kellemes kikapcsolódást nyújthatnak ezek a filmek (a Szilveszter éjjel esetében például az első szilveszteri pezsgő pukkanása előtt). A film mélyebb elemzésre nem igazán alkalmas, sok-sok sablonos mikrosztorival operál: vannak a kiábrándult figurák, akik éppen az év utolsó napján szeretnének valami felejthetetlent tenni, vannak akik szembemenve a közízléssel zsigerből gyűlölik az ünnepet (egészen addig, amíg egy liftben össze nem találkoznak egy cuki énekes lánnyal, aki azonnal felforgatja a világukat), vannak, akik szeretnék életük nagy hibáit egy éjszaka alatt helyrehozni... és még hosszan lehetne a sort folytatni. Tipikus egyszer nézős film...na jó, évente egyszer, ha már olyan szerencsések vagyunk, hogy minden évben részt vehetünk egy jó kis szilveszteri bulin, még ha nekünk kevesebbel is kell beérnünk, mint a Time Square forgataga, meg az óriási szilveszteri gömb, ami a város felé emelkedik.


 
Deku   2017. 11. 20.

Végig unatkoztam a film alatt. Bizakodtam az elején de ez sajnos befuccsolt. Nem jött be kicsit sem. Az első percekben csak pislogtam és nem értettem hova kerültem. Nagyon sok sebből vérzett a történet.

 
Thibo84   2019. 01. 04.

A film nem hordoz nagy mélyenszántó gondolatokat. Ez egy könnyed esti kikapcsolódás az egész családnak, ami nagy nevekkel operál.

 
diumiu   2016. 11. 09.

Nálam ez a film a "limonádé" kategória, de abból is az a fajta amit nagyon szeretek. :) Szuper szereposztás, vidám, vicces, érzelmes és teljesen kikapcsol. Ettől a filmtől, nem kell sokat várni és akkor nem okoz csalódást. Nálam többször nézős kategória, nagyon szerettem/szeretem.

A film összbevétele 142 044 638 dollár volt (imdb.com).

 

Annak ellenére, hogy a filmben van jelenet a Brooklyn Múzeum konyhájában, igazából a múzeumnak nincsen konyhája.

(diumiu)
 

Juliette Binoche visszautasította Ingrid szerepét.

(diumiu)
 

Zac Efron és Michelle Pfeiffer már szerepeltek együtt a "Hajlakk" (Hairspray, 2007) című filmben.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.