Elrabolva 3

Taken 3

2015.03.01 molzol84

Az tuti, hogy elég lett volna az első Taken/Elrabolva filmet megcsinálni és kész. Ebben a második megerősített és a harmadik film is csak emlékeztetett rá. De hát tudjuk, hogy van az a pénz...!

2015.02.20 nitus2006

Ahhoz képest, hogy harmadik rész, pozitívan csalódtam. Azt hittem elcsépelt, százszor lenyúzott lesz, DE nem. Végigizgultam és nagyon tetszett. Az első rész marad az örök kedvenc

2015.02.08 mesterjani

Borzalmas film. Hihetetlen, hogy ilyen formában elkészülhetett. Inkább játszatok CoD-ot a játékideje alatt, abban is több tartalom van.

2015.02.04 kissanyi

Ha egy akciófilmben pont az akciók nem jók, az probléma. Idegesen elrángatott kameramozgással dolgoznak, amitől semmi sem látszik. Ezt indokolhatná a főhős idős kora, már hogy azért ködösítik az akciót, mert nincs is mit látni, de közben meg ott volt... Több

2015.02.03 mobilman89

Azért jó ez a film mert it a harmadik részben ártatlanul vádolják meg felesége meg gyilkolásával , és olyan mint ha versenyt kell futni az idővel hogy azelőtt tudja bizonyitani hogy ártatlan ami előtt elkapnák és kinyírnák a igazi gyilkosok vagy a törvény emberei.

2015.01.26 lenakovacs

Én sem láttam még, de az előző két rész jó volt, remélem, ez sem lesz rosszabb! :)

2015.01.26 palacsinta

Nem okozott csalódást, bár szerintem csak az eladhatóság kedvéért lett ez az Elrabolva 3. része, hiszen itt már nem volt szó rablásról. Forest Whitaker karaktere nagyon tetszett.

2015.01.25 dj.piszu

Nagyon jó film.. Jó lenne ha sok ilyen része lenne :)

2015.02.25 mambi985

Az első két rész tetszett. Érdekes és izgalmas film. Már izgatottan vártam a folytatást. Nem okozott csalódást ez sem! Határozottan 5 csillag!

2015.02.22 Norbi

Igazi akciófilm! Forest szép alakitás volt! Izgalmas élvezhető film! Engem végig lekötött, tudtam izgulni rajta, és a tempójával sem volt baj.

2015.02.17 Vidal89

Hiába igyekszik az ember elvonatkoztatni az első résztől, de ez teljes mértékben nem sikerülhet. Annyira magasra tette a lécet, hogy azt ez a franchise már nem fogja tudni megugrani. Korrekt iparos munka, a történetben minimális váratlan fordulattal. Ez egy közepes, de nézhető film.

2015.02.16 strauboli

Hát is is mondhatnék?! Előre kitalálható a sztori vége, már a film első fél órájában. Gyengusz. Az első kettő sokkal jobban tetszett.

2015.02.05 dombia94

Túlhúzott, kiszámítható kliséhalmaz, nem érdemes rá időt szánni. Nálam ez az értékelhetetlen kategória.

2015.01.25 adamwin

Egyszer nézhető, de ez is csak Liam Neeson miatt. Az első rész olyan magasra tette a lécet, amit a folytatások nem tudtak megugrani, ez a mostani is egy közepesre sikeredett felejthető akció volt.