Terminál

The Terminal

2016.09.17 HannaK

A filmtörténetem egyik csodája a film. Annyira apró jelenetekkel és gesztusokkal apellál, hogy pazar.

2016.08.19 Timike

Tom Hanks kiválóan hozz a figurát a filmben. A története végtelenül szerethető, mulatságos, holott szívszorító.

2016.04.22 Loborg

Vígjáték kategóriába szokták sorolni, de van komoly éle is a filmnek. Elég régen láttam a filmet , de még mindig emlékszem a hangulatára, főleg a drámaibb jelenetek maradtak meg. Szerintem Tom Hanks egyik legjobb filmje.

2018.08.24 Eniq

Zseniális film Tom Hanks nagyot alakít. Én se tudtam valamelyik műfajba besorolni, de nem is baj pont ettől különleges. A mellékszereplők is nagyon jól el lettek találva mindenki jól hozza a szerepét. Tom meg aztán pláne nagyon csíptem a karakterét humoros volt és nagyon leleményes.

2017.06.23 Olivér Rózsa

Tök jó történet és úgy emlékszek hogy igaz. Másfél órás filmet úgy megcsináltak egy helyszínen a repülőtéren hogy egy picit sem unalmas. Klasszikus film.

2015.05.26 zsanett0820

Mielőtt rászántam volna magam a film megnézésére, sok pozitív véleményt olvastam róla, és párom is dicsérte, tehát úgy gondoltam, hogy nincs mit vesztenem. Végül miután túljutottam a filmen, másként gondoltam. Elvesztegettem azt a két órát a nagy sem... Több

2018.07.07 oneminute

Műfajilag nehezen besorolható filmecske, ami elsőre azért nehezen emészthető, de érdekes kis történetet mesél el. Tom megint nagyon alakít.

2016.10.10 Hablaty

Ki kell emelni a film finom humora, nem az az arcba nyomó fajta. A története imádni való, sokszor nézős.

2017.07.08 miklosvaridori

Nem véletlen, hogy a Terminál egy igazán jól sikerült, humoros, színvonalas dráma lett, Steven Spielberg garancia a sikerre. Lekötött, megmozgatott , kikapcsolt.

2015.08.21 Dracule

Egy igazi klasszikus film, ami jobb, mint várná az ember. Persze nem csak az effektek és a látványvilág miatt, hanem a sztori, amit aláépítettek kiválóan szerepel.

2017.07.04 gerda

Egyszer láttam ezt a filmet, néhol unalmasnak tűnt volt néhol pedig nagyon felkeltette az érdeklődésemet, különleges témájú és hangulatú filmnek mondanám.

2016.05.05 irodalmialkotas

van komoly éle is a filmnek.agyon finom a humora. Nagyon szeretem ezt a filmet,

2015.05.06 bambula

Ahhoz képest, milyen kis gagyi, nagyon szórakoztató. Egy esti filmnek vagy kettőnek elmegy. Hogy Catherine Zeta-Jones és karaktere miért ilyen súlytalan benne azt nem értem, egyáltalán nem illett oda.

2017.01.13 holnaputan

Az egyik kedvenc filmem. Nagyon szívbemarkoló a története, amellet hogy végtelenül humoros is.