Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Terminál

(The Terminal)
 
indingo  2017. 04. 15.

Besorolhatatlan a műfaja, talán pont ezért ilyen jó. Számomra dráma, bár sokszor lehet rajta nevetni. Tom Hanks olyan könnyeden játszik benne, hogy teljesen hihető a sztori.

 
Deku  2017. 07. 18.

Tom Hanks nevét látva többet vártam. Nem tudtam eldönteni, hogy ez most mi akar lenni. Drámának túl komikus, viszont vígjátéknak meg nem elég humoros. Egyszer nézhető.

 
Szilonka  2017. 05. 18.

A kedvencem Tom Hankstől. Ez az esetlen és végtelenül őszinte figura nagyon jól állt neki. Mindenki a jót akarta neki, de az szsabály az szabály. Remek film.

 
Lonka  2017. 07. 23.

Nagyon kedves film a szívemnek, szerintem pazar a története és a sínészi játékok sem mindannapiak. Catherine bomba nő és a kis takarító papa karakterét is nagyon eltalálták.

 
Bazzzsi  2017. 10. 23.

Szuper rendező, szuper színész és még a zenéjét is John Williams szerzi. Így nem lehet rosszat csinálni. Fantasztikus és érzelmes film, amit csak ajánlani tudok.

Tom Hanks
Tom Hanks
 

Bár Viktor a filmben a kitalált Krakozhia országból érkezik, bolgárul szólal meg, némi tört orosszal. Amikor a háború véget ér, az emberek halandzsa nyelven éneklik az albán himnuszt.

(SódóGA)
 

A film főhősét eredetileg szlovénnak írták meg, de aztán a Szlovéniai Köztársasággal való konzultáció után megváltoztatták nemzetiségét.

(SódóGA)
 

A Terminál díszlete a John F. Kennedy reptér egy majdnem azonos méretű másolata volt, melyet egy hangárban építettek fel, három működő lifttel és sok hasonló bolttal. Sok boltot ugyanazok a cégek építettek, melyek az adott márkák plázákban található üzletein dolgoznak.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.