Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

A párizsi vonat (2018)

The 15:17 to Paris
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
56
Képek
4
Videók

Galéria (56)

Spencer Stone
Alek Skarlatos
Judy Greer
Spencer Stone
Spencer Stone
Judy Greer
Jaleel White
Jenna Fischer
Jenna Fischer
Spencer Stone
Anthony Sadler
Jenna Fischer
Judy Greer
Spencer Stone
Spencer Stone
Spencer Stone
Spencer Stone
Anthony Sadler
Spencer Stone
Anthony Sadler
Jenna Fischer
Spencer Stone
Spencer Stone
Spencer Stone
Spencer Stone
Anthony Sadler
Anthony Sadler
Spencer Stone
Anthony Sadler
Anthony Sadler
Anthony Sadler
Spencer Stone

Videók (4)

 
inzon   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

0

Miért pocsék film? Mert egyszerűen nem arról szólt, amiről kellett volna. 40 perc után vissza kellett néznem az adatlapját, hogy biztos jó filmet nézek-e meg? Elképesztően unalmas, ahogy nem arról szól, ami a témája. Mire eljutnak a vonatos balhéhoz,... több»

 
Berto49   2018. 06. 06.

1

Minden tiszteletem dacára én azt javasolnám Mr. Eastwoodnak, hogy hagyja abba! 87 évesen és annyi remek szerepléssel és rendezéssel a háta mögött igazán megérdemelné a pihenést, mert ilyen érdektelen filmmel csak a renoméját csökkenti. Az amerikai hő... több»

 
alexxx   2018. 03. 18.

2

Nem szívesen mondom ki, de igazuk volt a kritikusoknak, ez tényleg Eastwood leggyengébb filmje. Alaposan alulmarad a "mester" elmúlt években hozott filmjeitől mind az izgalom, feszültség és a rendezői megoldások fényében. Kár érte, talán profi színés... több»

 
MP170506   2019. 08. 18.

0

Túl sok időt szántak annak, hogy bemutassák a srácok jellemfejlődését. Értem én, hogy szükség volt rá, de a lényeget meg lezárták 5 pecben. Többet vártam...

 
Elkoo   2020. 03. 01.

0

Megtörtént esemény alapján készült a film és mindez párosul egy eléggé merész húzással mégpedig azzal, hogy nem profi színészekkel játszatta el a filmet hanem az esetet átélt emberekkel, hősökkel. Nekem tetszett.

 
zsa63   2018. 03. 15.

1

Ellentétben az előttem szólókkal, nekem bizony nagyon tetszett a film. Nagyon is megfogta Eastwood a lényeget, bár aki 'látványmozira' számított, az biztos csalódott. Nagyon is volt íve a filmnek, óriási ötlet volt az eredeti hősöket szerepeltetni. É... több»

 
matynero   2018. 03. 16.

1

Sajnos semmi nem valósult meg ebben a filmben abból, amit egy ilyen valós eseményeken alapuló sztoritól elvárnék. Szerettem volna lélegzetvisszafojtva figyelni az eseményeket, izgulni, még úgy is, hogy ismerem a sztorit, de ez most nem jött össze Eas... több»

A film összbevétele 56 150 957 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 8 878 705 forintot termelt. A hazai mozik összesen 11 854 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben szerepel a támadás idejében hivatalban lévő francia nagykövet is, aki önmagát alakítja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sarah Mauger-Poliak, a merénylőt védő ügyvéd kérvényezte a film forgalmazásának felfüggesztését, mert az rossz színben tünteti fel az ügyfelét, valamint káros az ügyre nézve, amelyben még nem tártak fel elegendő bizonyítékot.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mielőtt arra az elhatározásra jutott volna, hogy a történet valódi szereplőivel forgatja le filmjét, Clint Eastwood Kyle Gallnerben, Jeremie Harrisben és Alexander Ludwigban gondolkodott a főszerepekre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Egy francia férfi szúrta ki a terroristát elsőnek a vonaton. A férfit később becsület érdemrenddel tüntette volna ki a francia állam, de ő szeretett volna anonimitásban maradni, ugyanis tartott a Franciaországban élő iszlamisták retorziójától.

(hp)
 

A párizsi vonat Clint Eastwood 26. egészestés filmje.

(hp)
 
... még mindig marad olyan 80 perc, ami a tévében, egy közepes erősségű ismeretterjesztő csatornán elviselhető lenne, de a moziban inkább tűnik egy híres rendező drága ajándékának, amit három amerikai fiatal kapott tőle hálája jeléül. Én nem azt mondom, hogy nem érdemelték meg. Hanem azt, hogy kaphattak volna ennél sokkal jobbat is. Mondjuk, egy igazi Clint Eastwood-mozifilmet. több»
 
Unalmas és lassú film a Párizsi vonat, minimálisan érdekes történet, irgalmatlanul hosszú felvezetéssel, gyors lezárással. Ajánlani bűn lenne bárkinek is, ha csak nem aludni akartok. 4/10 több»
 
A vonatot megtámadó szőrös férfi jelenléte voltaképpen pedig teljesen felesleges. A párizsi vonat leginkább a három főszereplő kicsit hosszúra nyúlt showreelje lett, amiért kár; lehet, hogy mondjuk öt évvel később egy jóval érdekesebb film születhetett volna. 50/100 több»