Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
67

A párizsi vonat

(The 15:17 to Paris)
 
32
5
12
56
 
zsa63   2018. 03. 15.

Ellentétben az előttem szólókkal, nekem bizony nagyon tetszett a film. Nagyon is megfogta Eastwood a lényeget, bár aki 'látványmozira' számított, az biztos csalódott. Nagyon is volt íve a filmnek, óriási ötlet volt az eredeti hősöket szerepeltetni. És igen, pont azért volt jó, mert hétköznapi szemszögből láttatta. Hogy van benne amerikai heroikusság, hát... eleve sem vártam mást, ez belefér. Szóval nagyon jó mozi volt, de nem csodálkozom, hogy nem állnak tömegek sorba.

 
alexxx   2018. 03. 18.

Nem szívesen mondom ki, de igazuk volt a kritikusoknak, ez tényleg Eastwood leggyengébb filmje. Alaposan alulmarad a "mester" elmúlt években hozott filmjeitől mind az izgalom, feszültség és a rendezői megoldások fényében. Kár érte, talán profi színészekre kellett volna bízni a főszerepeket, mert bár izgalmas koncepció, hogy azokat láthatjuk a filmben, akik valóban átélték az eseményt, egyáltalán nem biztos, hogy ez jót tett a filmnek. Sőt!

 
matynero   2018. 03. 16.

Sajnos semmi nem valósult meg ebben a filmben abból, amit egy ilyen valós eseményeken alapuló sztoritól elvárnék. Szerettem volna lélegzetvisszafojtva figyelni az eseményeket, izgulni, még úgy is, hogy ismerem a sztorit, de ez most nem jött össze Eastwoodnak. Szóval azt javaslom, felejtsük ezt el, és várjuk a rendező következő filmjét.

 
Remes982   2018. 03. 13.

Amennyire vártam ezt a filmet, annyira csalódtam is. Hihetetlenül üres és semmitmondó annak ellenére, hogy ez egy igenis komoly és fajsúlyos téma. Egy kicsit öntömjénezésbe csap át, és nem marad valósághű, ha már egyszer igaz történet alapján készült.

 
lollipopp   2018. 03. 11.

Hát, szerintem egy kissé heroikusra sikeredett ez a film, nem ezt vártam volna tőle, hanem inkább egyfajta tényszerűséget. Plán így, hogy maguk a hősök szerepeltek benne, egy kicsit kínosnak éreztem. Nem értem, miért kellett ezt, nem tudom elképzelni, hogy egy filmben képes valaki önmagát eljátszani, és ez érezhető is, a színészek...akik valójában nem is színészek végig feszengenek és ez teljesen átjön.

Spencer Stone
Alek Skarlatos
Judy Greer
Spencer Stone
Spencer Stone
Judy Greer
Jaleel White
Jenna Fischer
Jenna Fischer
Spencer Stone
Anthony Sadler
Jenna Fischer
Judy Greer
Spencer Stone
Spencer Stone
Spencer Stone
Spencer Stone
Anthony Sadler
Spencer Stone
Anthony Sadler
Jenna Fischer
Spencer Stone
Spencer Stone
Spencer Stone
Spencer Stone
Anthony Sadler
Anthony Sadler
Spencer Stone
Anthony Sadler
Anthony Sadler
Anthony Sadler
Spencer Stone
Vox.hu - A párizsi vonat
A vonatot megtámadó szőrös férfi jelenléte voltaképpen pedig teljesen felesleges. A párizsi vonat leginkább a három főszereplő kicsit hosszúra nyúlt showreelje lett, amiért kár; lehet, hogy mondjuk öt évvel később egy jóval érdekesebb film születhetett volna. 50/100
Kultúrpart: A párizsi vonat
... még mindig marad olyan 80 perc, ami a tévében, egy közepes erősségű ismeretterjesztő csatornán elviselhető lenne, de a moziban inkább tűnik egy híres rendező drága ajándékának, amit három amerikai fiatal kapott tőle hálája jeléül. Én nem azt mondom, hogy nem érdemelték meg. Hanem azt, hogy kaphattak volna ennél sokkal jobbat is. Mondjuk, egy igazi Clint Eastwood-mozifilmet.
Popcorn Project - A párizsi vonat
Unalmas és lassú film a Párizsi vonat, minimálisan érdekes történet, irgalmatlanul hosszú felvezetéssel, gyors lezárással. Ajánlani bűn lenne bárkinek is, ha csak nem aludni akartok. 4/10

 

Egy francia férfi szúrta ki a terroristát elsőnek a vonaton. A férfit később becsület érdemrenddel tüntette volna ki a francia állam, de ő szeretett volna anonimitásban maradni, ugyanis tartott a Franciaországban élő iszlamisták retorziójától.

(hp )
 

A párizsi vonat Clint Eastwood 26. egészestés filmje.

(hp )
 

A film alapjául Dorothy Blyskal önéletrajzi könyve, a The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Soldiers by Jeffrey E. Stern szolgált (15:17 Párizsba: Három amerikai katona, egy vonat és egy terrorista igaz története).

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.