Ez a különleges animáció kilóg a mostanában látott mesék sorából. Olyan témát választott központi eleméül, amit a gyerekek – sőt, még a felnőttek is – nagyon nehezen értenek meg, vagy fogadnak el. Ez pedig nem más, mint a halál. Ráadásul sikerült elé... Több
Nagyon érdekes mese, de egyben ilyesztő is valamiért. Kicsit A halott mennyasszony című Tim Burton filmre emlékeztet mind történetben, mind pedig stílusban, grafikában. Érdekes varázsa van a történetnek, de persze csakfelnőtteknek ajánlom az ijesztő stílusa miatt.
Van benne némi humor és igazán stabilan van felépítve a film története is. Rendkívül szórakoztató a film és lebilincseli a nézőt, míg fel nem villan a stáblista.
Magával ragadó, tanulságos történet, amely szerelemről, hitről, életről és halálról beszél, méghozzá úgy, hogy minden korosztály számára hiteles és érthető. Zseniális a képi világ, sodró a történet és elképesztőek a színek.
Nem mondom, hogy rossz, de számomra picit lapos volt. Kevés, az is erőltetett poén és valahogy a szereplőkkel sem lehetett úgy azonosulni, mint a többi jó rajzfilmben (pl. shrek, szőrny rt.).
Ez egy remek rajzfilm amit az egesz csalad tud elvezni!!! Gyonyoru megvalositas, nagyon eredeti kepi megjelenites.
Nekem meghaladta a hozzá fűzott elvárásaim,nagyon tetszett, bátran ajánlom másoknak is, akik nem a meg szokott mesevilágba kívánnak kalandozni, hanem valami egészen egyedi élményben szeretnének részt venni.
Ezek a különleges kis figurák nagyon tetszenek, de izgalmasabb sztorit vártam hozzá, már megint egy sablonos szerelmi sztori. Gondoltam ezt, de más síkon folytatódott a történet, egész jó lett, bár a vége túl volt bonyolítva. Mexikó világát nagyon szeretem, nagyon jól beleillettek ezek a kis figurák.
Csöppnyi romantikával megfűszerezett szerelmes mese mexikói hangulattal! A látványvilág egyedi és pazar! Van akinek tetszeni fog és van aki messziről kerülni fogja! Nem egy átlagos Disney mese, de éppen ezért kiemelkedik a sorból! 9/10
Nem egy megszokott animációs film, de nekem pont ezért tetszett. Felnőttként is nagyon élveztem, szórakoztató volt, egy szürke vasárnap délután igazi felüdülés volt. Aranyos, bátran ajánlom mindenkinek. 8/10
Most néztem meg és azt mondhatom, hogy az eddigi legjobb animációs film azt utóbbi évekből. Jó, hogy elszakadtak a szokásos történetektől és inkább betekintést engednek a mexikói kultúrába. :)