Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 03. 10.

legújabb vélemény

Nem estem hanyadt tőlle, bár a gondolat jónak tűnt nem váltotta be a reményeket. A film nyitása erős és felkelti a figyelmet de utána nem azt kapjuk amire várunk. Logikátlat síkra terelődik a film és ettől nem tudtam komolyann venni a történéseket. A szereplők viszont jók voltak úgyhogy nem mondhatom hogy rossz a film, csupán az 1x megnézhetős kategóriát dagasztja tovább.

 
Berto49   2017. 07. 21.

A híres zombifilm rendező, Romero (pár napja halt meg szegény)1993-as filmje Stephen King regénye alapján. Ez is éppen eléggé misztikus és ezzel együtt nagyon véres. Moziban is láttam, meg a regényt is olvastam, de most újranézve elég kemény volt. Leginkább Timothy Hutton kettős alakítása tetszett, szinte úgy tűnt két külön színész szerepel.


 
harnas1207   2018. 12. 01.

Az első Stephen King film volt amit láttam. Nagyon durva volt az ikertesó maradványai a srác fejében.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 16.

Romero egyik jó rendezése(persze számtalan van!!!) és Rooker, plusz Hutton, főleg az utóbbi zseniális színészi játékának köszönhetően ütős kis horror lett. Persze ehhez (is) kellett egy Stephen King. Hutton ficánkol a kettős szerepben... Ajánlott film!!!

 
Bogi   2016. 02. 18.

A film,hozza a könyv hangulatát. Szerencsére nem a véres jelenetekre lettek kiemelve. Tanulságot is szűrtem le belőle; az ember igyekezzen uralkodni a benne rejlő "gonosz"-on.

A film összbevétele 9 579 068 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az egyik leghitelesebben adaptált King-produkció, aminek oka az hogy az író Stephen King és a rendező George A. Romeo jó barátok.

(dailyfilmsan)
 

A filmben használt autó, amit George Stark vezetett egy 1966-os Oldsmobile Toronado.

(dailyfilmsan)
 

Royal Dano-t ebben a filmben láthatjuk utoljára szerepelni.

(dailyfilmsan)
 

George Stark neve utalás a sorozatgyilkos Charles Starkweatherre.

(dulkap)
 

A film két évig dobozban volt, mivel az azt készítő Orion Pictures időközben csődbe ment.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.