Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
66%

Egy szerelem története: A férfi (2013)

The Disappearance of Eleanor Rigby: Him
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
juliS   2016. 04. 27.

legújabb vélemény

A film(ek) címe azt sugallja, hogy most valami teljesen eredeti dologgal állunk szemben, ami mozitörténelmet ír. Sajnos azonban a filmek nem sikerültek annyira jól, mint azt reméltem. A történet kissé unalmas és a szövegkönyv is erőltetett. Lehet, ho... több»

 
Curacao86   2015. 05. 04.

Him / A férfi - Életszerűbb, valódibb, feldolgozhatóbb, drámaibb, érzelmesebb, mint az első rész (Her / A nő)! Attól függetlenül, hogy ebben a filmben is csak egy nézőpontot helyeztek előtérbe (a férfiét), sokkal átélhetőbb és drámaibb lett. Az előző... több»


 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

Közepesnél jobb színészek révén jól átjött az érzelmi vonulat, de a majd 2 órás filmből 1.5 óra tömör nyáladzás volt és önsajnálat, majdhogynem eseménytelen, ismétlés, és 600x átrágják az addig lecsengett pár fontosabb infót. Aztán jön 10 perc tényle... több»

 
Quinlan   2015. 09. 04.

Ez valami szörnyű én ilyet még nem pipáltam. Kellett vagy 5 perc a film után mire felfogtam, hogy pont most dobtam ki az ablakon egy csomó időt. Mivel ez teljesen felesleges volt.

 
nándi99   2016. 03. 25.

A filmmel kapcsolatban sokkal könnyebb jó dolgokat találni, mint rosszakat. Maga a vállalkozás tanulmány jellegű, tárgya pedig az emlékezet és a tapasztalás. Az Egy szerelem története: a férfi természetesen a női oldallal együtt értlemezhető helyesen... több»

 
Toncsi   2015. 08. 09.

Ezt a részt jobban élveztem, mint a nőt. A zene meglepően jól illeszkedik a történethez és a szövegkönyvhöz, mely utóbbi káprázatosan vicces és szórakoztató. A színészi alakítás is jó, hiteles és szimpátiát ébresztő. A két rész együtt megéri azt a 190 percet az ember életéből, mert egy komoly problémát feszeget.

 
mártilány   2015. 04. 04.

Ezt a két filmet nyilván azzal a szándékkal készítették az alkotók, hogy majd mindkét részt megnézik az érdeklődők. Szerintem bőven elég megnézni a férfit, mert az legalább nem unalmas. Mindkettőt megnézni hallatlanul sok időbe telik, és nem add anny... több»

Jessica Chastain
James McAvoy
James McAvoy
Jessica Chastain
James McAvoy
Jessica Chastain
James McAvoy
Jessica Chastain
Jessica Chastain
James McAvoy
Jessica Chastain
Viola Davis
Jessica Chastain
James McAvoy
James McAvoy
Jessica Chastain
Jessica Chastain
James McAvoy
Jessica Chastain
James McAvoy
Jessica Chastain
James McAvoy
Jessica Chastain
James McAvoy

A film összbevétele 109 144 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet mindössze 40 nap alatt forgatták New Yorkban.

(hp )
 

A film egyik főszerepét eredetileg Joel Edgerton játszotta volna. A színészt 2012. májusában James McAvoyra cserélték.

(hp )
 

Az Egy szerelem története három részből áll: a "férfi" (Him), a "nő" (Her), és "ők" (Them).

(hp )
 

A három részből álló film egyes részei önállóan debütáltak. Az Egy szerelem története: ők premierjét a Cannes-i Filmfesztiválon tartották.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.