Érezhetően nagyon szerették volna A kaszkadőrt egy nagy dobásnak szánni, és be is vetettek egy rakás filmsztárt (Ryan Gosling, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson) plusz egy hírneves rendezőt (David Leitch), mégis őrült gyenge lett a végeredmény. A sztori is úgy katyvasz, ahogy van: egy gonosszá váló filmsztár (ez lenne Aaron Taylor-Johnson) egy nap gyilkolászásba kezd, de csak egyvalaki tudja ám megállítani, az, aki mindenre jól rájön: a kaszkadőr (Ryan Gosling). Közben arra is jut ideje, hogy meghódítsa szíve választottját, a gyönyörű színésznő-sztárt, Jody Morenót, azaz Emily Bluntot. Ennyi kb. a lényeg. Ami pozitívum, az néhány poén az akciók között és persze maguk az akciójelenetek, melyek némelyike egész jó lett kétségtelenül. David Leitch-től én sokkal többet vártam (Goslingtól nem nagyon, a Barbie után). Leitch készítette az első John Wick-filmet, a Hobbs & Shaw-t, a Deadpool kettőt és A gyilkos járatot. Lehet, hogy vígjátékokhoz nem ért, de ezúttal mellélőtt. Értékelésem: három csillag, 50-60%.
Bár Ryan Gosling és Emily Blunt révén egy elég ismert színészpárost sikerült a David Leitch vezette csapatnak megnyernie A kaszkadőr sikeréhez, valójában a siker elmaradt, mert a film végzetesen középszerű lett. A két említett sztár alakítása csapnivalóan gyenge, a rendezés halovány, és egyedül a látvány az, ami kicsit feldobja az egészet plusz néhány poén, amit itt-ott becsúrnak az akciók közé. A kaszkadőrnek pedig tarolnia kellett volna a mozikban, mert minden együtt volt ehhez. Leitch sem éppen kezdő rendező, a Deadpool 2 és A gyilkos járat elég profi munkáknak számítanak a neve mellett. Meglepő, hogy most egy ennyire gyenge dologgal jött elő. Goslingnak amúgy sem nagyon jön össze semmi mostanában: Az első ember, majd A szürke ember után a Barbie sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket. Az utolsó valóban jó filmje a 2017-es Szárnyas fejvadász 2049 volt. A kaszkadőr az IMDb-n így is kicsit túlértékelt 7,1 ponttal. Nálam maximum 3 csillagot és 60%-ot ér, nagy jóindulattal, és Emily Blunt előtt tisztelegve, aki régóta kedvencem (és aki még most is tökéletes megjelenésű).
Kicsit hosszú, és az akciójeleneteket a végébe sűríti, de a közepesnél mindenképp jobbnak tartom. Várd meg a stáblista végét!
A romkom túltolva, ami inkább rom, mintsem kom, az akciók, főképp a kaszkadőrmunka dicséretes – talán ez alap egy ilyen témájú filmnél –, viszont a sztori borzasztó ergya, a színészek teljesítménye leginkább közepes, ami viszont a legnagyobb gond, ná... Több
Komolyan mondom, idén ez az első olyan film, aminél 1-2 résznél kirázott a hideg, hát ezt a filmet többször elő fogom még venni, az tuti.
Nagyon vártam ezt a filmet! Mert a egyik kedvenc színésznőm játszik benne.(Emily Blunt) És azért Ryan Gosling nagy név a szakmában. A film nagyon jó volt, tetszett. Minden benne volt, ami kell egy jó filmhez. Humor, akció és látvány is!
Én nem ájultam el tőle, az igazat megvallva, többet vártam. Vasárnapi, lazulós, néha vicces bugyuta story. A kaszkadőrjeleneteket leszámítva uncsi volt. Az első fél óra után tudtam, hogy ki a főgonosz. Nekem nem tetszett.
Hmmm... Nem tudtam, mire számítsak, mert nagyon sok pozitív kritikát olvastam el megnézés előtt. Nagyon nem voltam érzelmileg feltöltött állapotban, ezért egy könnyed, szórakoztató filmre vágytam. Bár sehol nem csapdostam a térdemet a röhögéstől, vag... Teljes kritika
Egyszer nézhető. A poénok kevés része, ami vicces. A szerelmi szál elfogadható. A többi viszont elég katyvasz.
Látványos, szórakoztató, egy kis romantikával fűszerezve, szimpatikus főszereplőkkel, ennyi elég is egy könnyed, esti kikapcsolódáshoz.