Az idegen

The Foreigner

2017.10.10 miki

Szerintem nagyon izgalmas film, az biztos, hogy nem mindenkinek fog tetszeni, de minden esetre engem lenyűgözött, remek hangulata van és végig pörgős, akció dús. Bár a történet egy kissé sablonos és kiszámítható, de szerintem egy nagyon aktuális társadalmi témába ágyazza be a cselekményt.

2019.03.03 FGyula

Szokatlan

A film kellemes csalódás volt.

2017.10.03 jojojo3

Hát, Jackie Chan és Pierce Brosnan alakítása egyaránt nagyon meglepett. Egyrészt Jackie-től nem láttam még ennyire erős alakítást, nagyon át lehetett érezni az általa hozott karakter helyzetét, másrészt Pierce Brosnan is nagyon jól hozta a negatív figurát. Szerintem az ő kettősükből egy zseniális film kerekedett.

2017.10.22 Wesker

Üdv. Várható, hogy ezt a filmet nálunk vetíteni fogják a mozikban? Vagy lesz DVD megjelenés? Akik már látták a filmet nekik, hogy volt hozzá szerencséjük?☺

2018.05.21 ifjJanóGyörgy

Izgatottan vártam ezt a filmet és nem okozott csalódást. Végig izgalmas és amikor úgy tűnik mindjárt leül jön valami ami rögtön visszadobja a mélyvízbe. Jackie és Brosnan brillíroz akár a többi színész, de leginkább Jackie az aki magával ragadott pont úgy mint a Rendőrsztori 4-ben. Hatalmas film lett szerintem.