Nagyon tetszett a film. Igazán érdekes és magával ragadó, fordulatos és végig izgalmas. Még izgalmasabbá teszi a filmet hogy igaz háborús eseményeken alapul.
Hát egyszer mindenképp meg lehet nézni, de nem nyerte el a tetszésemet, de mégis érdekes volt látni a múltat, szeretem a történelmi filmeket és Benedict odatette magát.
Nagyon tetszett a film miliője, a főhős igen egyedi, furcsa, szokatlan karaktere és a közel két órán át tartó izgalom. Végig szorítunk a csapatnak elérni a célt, a megoldást, végig kitart a feszültség.
Aki szereti az életrajzi drámákat, annak mindenképp javasolnám, mert ez azokból a minőségibb fajta. Turing-ot nagyon jól megformálta Cumberbatch. A valóságtartalmát pedig mindenki döntse el maga.
Moziban láttam és igazán igényes és jó élményt nyújtott. Összetett, kissé agyalós és hitelesen bemutatott film, aminek nagyon érdekes a története és igaz eseményeken alapul.
Leegyszerűsítve és szórakoztatva mutatja be a második világháborús enigmák feltörésének történetét. A főhős elvont, zseniális karaktere adja a film egyediségét. Megható, izgalmas film.
Érdekfeszítő téma, jól alakító színészek. Izgalmas, pörgős. A téma komolysága ellenére humoros is. A vége drámai, a műfajok keverednek a filmben.
Ritka pörgős és ritka akció dús film, az unalom messze elkerült szerencsére. A történettel, amit írtak egész jól átadja a hangulatot. Erős alkotás. Ezzel a filmmel nem lehet betelni.
Tetszett a film, nagyon átjött a a kor hangulata. A főszereplő remek teljesítményt nyújtott, megérdemelte volna érte az oscar díjat. Tetszett a rendezés és az is, ahogy a történet összeáll a film végére.
Nekem előként az Enigma című film ugrott be a Kódjátszma kapcsán. Teljesen rendben van a film, a történet, engem nagyon érdekelt a téma, úgyhogy magába szippantott a film.
Jól összerakott, összetett profi film, profi rendezés. Agyalós, érdekes és magával ragadó. Izgalmas, nem várt fordulatokban gazdag film. Egy percet sem unatkoztam rajta.
Életrajzi alkotás egy zseni meleg férfiról.Az ilyen filmeket nem mindenki szereti.Izgalmas, megdöbbentő és végig lendületes.Nem gondoltam hogy ennyire jó lesz ez a film!