A gyilkos

The Killer

2025.04.24 Török389133

Borzalmasan unalmas, vontatott, alig történik valami az egész filmben, és ami történik, abban sincs semmi érdekes, izgalmas, vagy bármi említésre méltó. Egy B kategóriás, agyatlan akciófilmnek is jobb története van ennél.

2023.11.11 László

Ez mellément!

A filmkészítők úgy mutatják be a főszereplőt, hogy a néző nem fog tudni azonosulni vele, ami miatt végig csak a film szemlélője marad. A filmben kevés az izgalom, de annál több a várakozás, ettől lesz a karakterábrázolás hiteles. Az akciójelenetek és helyszínek maximálisan hitelesek, ami sok alkotásról nem mondható el. A szinkronhangot jól eltalálták.

2023.12.22 taba

Egy gyilkos rossz napja

Amikor elkezdtem nézni a történetet, azt gondoltam, hogy ez egy „szerethető” bérgyilkos lesz, aki szembesül önmagával és tettei következményeivel. Fassbender azonban egy hidegvérű pszichopatát jelenít meg, aki nem érez lelkiismeret-furdalást, miközben gyilkol. A filmben végig hallani a gyilkos gondolatait narráció formájában, ez kimondottan emelte a film „noiros” hangulatát. Bár látszólag mindent eltervez, a történetben mégis több logikátlanságot lehet felfedezni, ezért (is) a három csillag.

2023.11.12 stomachh

Jóindulattal is csak egy közepes film. Az eleje jól indul, tetszik a narrálós elbeszélés. De a közepétől úgy az egész érdektelenné vált. Nem érte meg a rászánt 2 órát.

2023.12.11 kaloz44

Sajnos tényleg egy picit vontatott, de a színészi teljesítmények és a képvilág hibátlan.

2023.11.10 lakilúk

Fincher ezúttal sem okozott csalódást, Michael Fassbender pedig remekül adja az elhidegült bérgyilkost. Remek film, nagyon ajánlom mindenkinek. Egy fejvadász ábrázolása, amit eddig még nem igazán láttam sehol. A forgatókönyv, rendezés, alakítások - minden a helyén van.

2024.02.12 Réka Pataki

Többet vártam

Szeretem a főszereplőt, ezért néztem meg, de nekem a film nem jött át. Vontatott, néhol unalmas, logikátlan.

2023.11.12 Gabor Nemeth

Harmatgyenge

Unalmas, vontatott, fordulatok nélküli sztori. Felesleges volt megcsinálni ezt a filmet.

2023.11.05 Kururuk

Szinte tökéletes, a vége kissé csalódás volt számomra, de ez cseppet sem jelenti azt, hogy egy nagyon jó film, érdemes megnézni.

2023.11.10 Peet

Michael Fassbender tökéleteset ment, ahogy narrálva lett a film, az külön tetszett. Jó a fényképezés, jó a vágás. A közelharcjelenetek, a párbeszédek mind passzoltak. Kifejezetten ajánlott. Ebből jöhetne egy második rész is.