Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Syracuse   2019. 11. 25.

legújabb vélemény

Az elején le szeretném szögezni, hogy nem olvastam a regényt. Kritikákat olvastam viszont a filmről, és ezekhez szeretném viszonyítani az értékelésem. Egyrészt igaz az, hogy 1994-ben, ennyi pénzből ez volt a maximum, amit a látványból kihozhattak, ezzel nincs baj. A színészek - főleg Gary Sinise - elviszik a hátukon a minisorozatot. Nekem viszont a második két rész jobban tetszett, mint az első kettő. Nagyon bírom a posztapokaliptikus témát és nekem pont ez okozott csalódást az első két részben - egyszerűen, 1994-ben, ennyi pénzből ezt jobban is meg lehetett volna oldani.

 
harnas1207   2019. 02. 20.

A történet elgondolkodtató és izgalmas, még ha eléggé elnyújtották is, mint a rétes tésztát. A megvalósítás már más tészta. Stephen King regényéhez hű maradt, de ez esetben kicsit változtattam volna a dolgokon. Pl a negatív főhős alakja nem túl rémisztő. Pedig ő a központi figura.

Gary Sinise
Ruby Dee
Jamey Sheridan
Molly Ringwald
 

Stephen King kedvenc karaktere a könyvben és a filmben egyaránt Lloyd Henreid (Miguel Ferrer) volt.

(rbernadett)
 

Azt a jelenetet, amikor egy autó majdnem áthajt Nick Andros (Rob Lowe) fején, visszafele vették fel.

(rbernadett)
 

Rob Lowe egy siketnéma karaktert alakít. A valóságban a színész nem hall a jobb fülére.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.