42% 45 szavazat
A mélyben

A mélyben

The Tank
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
19
Szereplők (19)
9
Képek (9)
4
Videók (4)
1
Érdekességek (1)
Díjak
1
Filmkritika (1)
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Amikor Ben és felesége, Jules megörökölnek egy elhagyatott tengerparti birtokot, először megdöbbennek a hozzá tartozó lenyűgöző privát öböl és strand láttán. Ez a boldogság azonban csak rövid ideig tart, miután felfedeznek egy szokatlan dolgot is a birtokukon, amelyet közel 40 éven… Több


Rendező: Scott Walker
Forgatókönyvíró: Scott Walker
Zene: Max Aruj
Premier (HU): 2023.07.20.
Forgalmazó: ADS Service
 
2023.08.08 Vivien

legújabb vélemény

A p*na szájú szörny

Sziasztok! Én úgy gondolom, hogy aki horrorfilmmániás, annak ez igenis tetszeni fog. Hiszen van története a filmnek! Én egy percig sem unatkoztam a film alatt. Sok rossz kritikát olvastam, de én úgy gondolom, hogy ennél rosszabb filmet is láttam már, nekem ez tetszett. A p*na szájú szörnyen meglepődtem. :)) Még az is lehet, hogy lesz folytatás... Én nagyon szeretem az olyan horrorfilmet, amiben van gyerek és egy házban történik. Na ezért se mernék házba költözni. :)

0
 
2023.07.29 stevepisti

Csak megerősíteni tudom a korábban véleményezőket, béna szörnyek, klisék klisék hátán. Semmi eredetiség, semmi új, kár érte!

1
 
2023.04.27 kabel

Nulla kreativitás

Miért készült ez a film? Hogy az összes horrorklisét el tudják sütni egyszerre egy olyan sztorihoz, aminek még lezárása sincs? Fel nem tudom fogni, hogy tudott ennyire kevés erőfeszítést beletenni ebbe a filmbe a stáb. Minden történeti elem a legunalmasabb vagy legbugyutább irányba megy. Karaktereink nem érdekesek, az ijesztések nagy részét nem is látjuk, mert a rendező vagy homályos víz alatti, vagy szuperközeli jeleneteket vett fel. A szörny mozgása totál bábanimációra emlékeztet, így aztán nehéz komolyan venni, nem mintha a főszereplőink észlények lennének. A csávónk nagy ötlete például az volt, hogy épít egy bombát, amit bevisz a szörny búvóhelyére, ahelyett, hogy családjával elfutna. Női főszereplőnk eggyel kompetensebb, őt kisállatboltosnak mutatta be a film, ami aztán szépen elfelejtődött a végére. Nincs semmilyen izgalmas fordulat, vagy drámai elem, ami érdekessé vagy akárcsak egy picit is izgalmassá tenné a szörnyeket. Ez a film a horrorfilmek fehér zaja.

3
 
2023.05.22 Eastern79

Szörnyen unalmas szörnyek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az Alien óta sokan úgy gondolják, hogy ha egy szörny fekete, nyálkás és rémisztő fogai vannak, attól már rögtön félelmetes. Az óriás szalamandrák ötlete nem rossz, minden más viszont az. A szereplők debil ötletein csak a klisék tesznek túl; ódon, nyikorgó ház, rejtélyes szörnyek, a család furcsa sztorija és a többi. A monszták furcsamód szem nélkül is kiválóan törtek be házba, gépjárműbe; igaz, mi a francnak húzná fel bárki is az ablakot, mikor mindenhol hemzsegnek az óriáshüllők. A tempó csigalassú, az első egy órában gyakorlatilag nem történik semmi, ami igen, az se lényeges, ami mégis, azt meg elnyomja a padló nyikorgása. Ezt tényleg csak akkor nézd meg, ha van majdnem két órád, amit feltétlen el szeretnél pazarolni az életedből.

3
 
2023.07.09 Critic

Unalom, szörnyekkel

Unalmas, de szörnyekkel egybekötve. Érdekes kombináció. Meglepett, ami mondjuk már önmagában is pozitív lehetne, ha felmutatna valamit. De nem.

0

A film 5 612 415 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 2 756 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 
Értékelés: 4/10
(2023. 07. 27.)
A mélyben a valaha szebb napokat is látott creature feature, azaz valamilyen szörnyet középpontba emelő horrorfilmek kortárs felmelegítése. Ott van benne a csírája egy szórakoztatóbb, emlékezetesebb filmnek is. De sajnos számos bumfordi és érezhetően kompromisszumos megoldása meggátolja a törekvéseit. Több