Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
Videók
The Veil
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
HercegPeter   2018. 01. 06.

legújabb vélemény

Annyira jól kezdődik és mégis olyan rossz a vége. Mintha a legtöbb rendező csak elkezdeni tudná a filmeket, de befejezni nem. Volt pár ijesztő jelenet de ezek is csak beugró rémalakok és hirtelen sikolyok. Maga az alaptörténet viszont nagyon tetszett, de aztán a filmben volt egy törés, ahonnan kezdve szinte semmi érdemleges nem történik.

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

A forgatókönyv meglehetősen gyengére sikerült, a film unalmas lett. A színészi játék is rengeteg kivetnivalót hagyott maga után. Nem is értem, Jessica Alba miért vállalta el ezt a szerepet.


 
bob.007   2016. 04. 02.

Ahhoz képest, hogy nem egy alacsony költségvetésű filmről van szó, és a színészi felállás sem olyan eldobandó, sokkolóan semmitmondóan vacak...

 
fester   2016. 03. 17.

Az első 40 perc nagyjából halálosan unalmas volt, aztán jött egy kis izgalom, amit követően lekötött végre a történés, úgy, hogy megláttam, hogy egész jó az operatőr, és viszonylag sokat javított rajta a dögös Jessica Alba is.

 
Hasonló kategóriában a The Sacrament sokkal jobb volt - még akkor is, ha az csak egy "megvetett" found footage film. 5,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.