A mindenség elmélete

The Theory of Everything

2015.01.19 ANdraS

Szép és megható film. Az Eddie Redmayne úgy játszotta Hawking-ot hogy szinte egész filmen át azt hittem, az igazi Hawkingot látom. A film nem is annyira a tudós munkájára összpontosít, mint inkább a személyes életére és szerelmeire. Egyébként Hawking... Több

2015.04.20 Zsceeeka

Nagyon tetszett, féltem attól, hogy túl érzelmes lesz, de nem éreztem ezt utólag. A színészek nagyon jól el lettek találva, a főszereplő alakítása pedig valóban Oscar-díjas teljesítmény.

2016.09.11 Curacao86

Eddie Redmayne tökéletes választás volt a szerencsétlen élethelyzetbe és teljesen testi fogyatékossá vált univerzum szerte ismert és elismert tudós szerepére. Néha vérző szívvel szorítunk érte, hogy sikerüljön felépülnie, de mivel valós történetet me... Több

2019.01.14 szabomarc

Tematikájában hasonlít a Csodálatos elméhez, csak ez Stephen Hawking életét dolgozza fel. A történet jó, izgalmas, nem vontatott, végig tetszett az egész. Meglepett Hawking személyisége, nem tudom mennyire fedi a valóságot, de érdekes volt. Ajánlom.

2018.07.17 czerik

Nagyon jó és elgondolkodtató film. Ajánlom mindenkinek.

2016.11.23 Borga

A mindenség elmélete egy csodálatos film, amely biztos vagyok benne, hogy mindenkit megérint, elgondolkoztat. Nehéz, vagy egyenesen lehetetlen úgy végignézni a filmet, hogy ne érzékenyüljön el az ember.

2016.06.07 hell.l

Jó film lett, bár itt tényleg inkább a színészi alakítás az, ami dicséretet érdemel. Eddie Redmayne alakítása nagyon hiteles lett, megérdemelte az ezért kapott Oscart.

2016.04.26 HanGa

Nagyon különleges történet. Eddie Redmayne vonásokban kiválóan hozta Stephen Hawkingot, néhol megszólalásig hasonlított rá. Az Oscart teljesen megérdemelte. A film egy picit rövid volt, és hiányoltam még azt a momentumot is, hogy az ápolójával jött össze az életben. Ez kimaradt.

2015.09.29 Loborg

nagyon tetszett a film . Hawking élete egyébként is maga is bámulatra méltó , de érdekes volt megismerni egy másik oldaláról is. A színészek kitűnő munkát végeztek.

2015.09.01 Ragemarci

A családi drámára lett kihegyezve és működik is. Eddie Redmayne pedig tényleg zseniális itt nincs semmi ripacskodás a játékában.

2017.01.24 Olivér Rózsa

Igazából összességében jó volt. Átlehetett érezni a fájdalmát, de mégis valahogy egy kicsit vontatottnak hatott az egész film nekem. Ezért adok csak 4 csillagot.

2024.08.18 Clay44

A legnagyobb elme élete egy érzelmekkel teli köntösben

Ez a film egyszerűen, gyönyörű. Stephen Hawking élete egy olyan szemszögből, amit talán kevesen ismertek. Gyönyörűen lett megfilmesítve, néhol még könnycseppeket is morzsoltam. Hatalmas alkotás és kiváló színészi játék, nem véletlen járt az Oscar díj Eddie-nek. 10/10

2017.01.25 Gábor Rózsa

Én nem voltam hasra esve ettől a filmtől. Kicsit olyan összedobott, bele bele ugráló, de nem olyan igazi mély... Jobban végig szerettem volna kísérni, közelebb hozzá , jobban megértve őt.

2015.06.10 szd91

Tetszett, de többet vártam. Nagy Agymenők fan-ként annyi emlegetés után alig vártam, hogy végre kicsit belelássak Hawking professzor munkásságába. Persze utánanéztem az életének, nagyjából tudtam mik voltak a betegsége szakaszai így a film kicsit una... Több