Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
95%

Három nő (2018)

Se rokh
Filmadatlap
 
12
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
3
Videók

Galéria (17)

Videók (3)

 
erahurka   2018. 09. 15.

legújabb vélemény

0

Hát nem egyszerű darab, szerintem itthon is meg fogom még nézni, hátha jobban átjön majd. A humora is egészen el lett találva, drámaibb, kicsit sem könnyed filmet vártam.

 
marklar   2018. 09. 14.

0

Lenyűgözőnek tartom Jafar Panahi munkásságát. Aki ismeri a rendező sajátos helyzetét a hazájában, az tudja, hogy milyen kevés erőforrás áll a rendelkezésére, és mégis, valahogy mindig elő tud állni egy magával ragadó mozival, ami egyszerre szólít meg... több»

 
achyles77   2018. 09. 13.

0

Panahi eddig legjobban talán a Három nő. Nagyon komoly mondanivaló, vérprofi kivitelezés, magával ragadó történet és alakítások, és egy kicsit elhibázott lezárás. Ha az nem lett volna, most adnám az öt csillagot, de ez így is egy nagyon nagyon erős négyes.

 
kodin1   2018. 07. 07.

0

Általában nem vagyok oda az ilyen típusú filmekért, de erre most azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon ütősre sikeredett nálam. A sztori az egyszerre van finoman felvezetve, de mégis még órákig tud rajta kattogni az ember.

 
panhnedy   2018. 07. 01.

0

Hm, hát engem most sikerült ezzel a filmmel elgondolkodtatniuk az alkotóknak. Eléggé mély téma, és szerintem nem elég egyszer megnézni. De mindenképpen érdemes beülni rá már egyszer is!

A film összbevétele 2 191 516 dollár volt (imdb.com).

 

Jafar Panahi rendező önmagát alakítja a filmben.

(hp)
 

Marziyeh Rezaei filmes debütálása.

(hp)
 

Jafar Panahi és társforgatókönyvírója, Nader Saeivar elnyerték a Legjobb forgatókönyvnek járó díjat a 2018-as Cannes-i Filmfesztiválon.

(hp)
 

A Három nő versenyben volt az Arany Pálmáért a 2018-as Cannes-i Filmfesztiválon.

(hp)
 

A Három nő Jafar Panahi negyedik olyan filmje, amelyet annak ellenére forgatott le, hogy Iránban 20 évre eltiltották a rendezéstől.

(hp)
 
Panahi, a hazájában betiltott és az országot el nem hagyható rendező filmet készít a törvény ellenében, a tiltás ellenére a vidéken és a vidékről, ahonnan származik. több»