Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
12
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
3
Videók
Három nő
 
erahurka   2018. 09. 15.

Hát nem egyszerű darab, szerintem itthon is meg fogom még nézni, hátha jobban átjön majd. A humora is egészen el lett találva, drámaibb, kicsit sem könnyed filmet vártam.

 
marklar   2018. 09. 14.

Lenyűgözőnek tartom Jafar Panahi munkásságát. Aki ismeri a rendező sajátos helyzetét a hazájában, az tudja, hogy milyen kevés erőforrás áll a rendelkezésére, és mégis, valahogy mindig elő tud állni egy magával ragadó mozival, ami egyszerre szólít meg (élj a világ bármelyik felén) és intelligens humorával mosolyt csal az arcodra. Csillagos ötös!


 
achyles77   2018. 09. 13.

Panahi eddig legjobban talán a Három nő. Nagyon komoly mondanivaló, vérprofi kivitelezés, magával ragadó történet és alakítások, és egy kicsit elhibázott lezárás. Ha az nem lett volna, most adnám az öt csillagot, de ez így is egy nagyon nagyon erős négyes.

 
kodin1   2018. 07. 07.

Általában nem vagyok oda az ilyen típusú filmekért, de erre most azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon ütősre sikeredett nálam. A sztori az egyszerre van finoman felvezetve, de mégis még órákig tud rajta kattogni az ember.

 
panhnedy   2018. 07. 01.

Hm, hát engem most sikerült ezzel a filmmel elgondolkodtatniuk az alkotóknak. Eléggé mély téma, és szerintem nem elég egyszer megnézni. De mindenképpen érdemes beülni rá már egyszer is!

 
Panahi, a hazájában betiltott és az országot el nem hagyható rendező filmet készít a törvény ellenében, a tiltás ellenére a vidéken és a vidékről, ahonnan származik. több»
 

Jafar Panahi rendező önmagát alakítja a filmben.

(hp)
 

Marziyeh Rezaei filmes debütálása.

(hp)
 

Jafar Panahi és társforgatókönyvírója, Nader Saeivar elnyerték a Legjobb forgatókönyvnek járó díjat a 2018-as Cannes-i Filmfesztiválon.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.