Nekem ez a film lapos volt. A cselekményében semmi fordulat és feszültség nincs. Ryan Gosling jó színész, de ez a karakter, nagyon irritáló volt. A szerelmi szál pedig, nagyon nem kellett volna bele, csak még jobban lassította a filmet.
Remek és fondorlatos krimi, aminek egyetlen percét sem lehet unni. Természetesen Hopkins most is briliáns, de ami meglepett, hogy Gosling játéka sem marad le tőle. Ketten igazán jó párost alkotnak, ahogyan macska-egér játékot játszanak. Nem a kedvencem, de évente egyszer átlagosan megnézem.
Remek film, egyedülálló alkotás. A.Hopkinstól ezt vártam, nem csalódtam. Nagyon jól alakít, rendkívül izgalmas, sajátos hangulatú film. Ajánlom annak, aki még nem látta, de annak is, aki már látta, mert többszöri nézésre is élvezhető, sőt...
Anthony Hopkins-t A bárányok hallgatnak óta imádom, akkor pecsételődött meg, hogy ő a kedvenc színészem. Így azóta mindent megnézek tőle. A Törés egy nagyon kemény lélektani thriller, elképesztő hangulat hatja át az egész darabot. Nagyon izgalmas.
Az akcióra vágyok ne nézzék meg ezt a filmet,azonban aki szereti az agyalós, frappáns, fordulatos, jogászkodós filmeket, azoknak igazi csemege. Nekem nagyon tetszett.
Nagyon tetszett a film és örülök a happy endnek. Az életben ez ritkán sikerül. Valóban van valami megfoghatatlan borzangtató érzés, ami árad ebből a nagy színészből. Csodálom őt és örülök, hogy nincs semmi emberi kapcsolatom vele.
Nagyon jó sztori, nagyon jól előadva. Nagyon jól játszottak a színészek, a fiatal ügyésszel annyira együtt éreztem, amikor úgy nézett ki, hogy egyszerűen nem tudja elkapni a "szemétládát" és az teljesen hülyét csinál belőle. És a "csattanó" fenomenál... Több
Elképesztően jó dráma egyedi megfoghatatlan és utánozhatatlan hangulattal. Remek és profi színészi alakítás Anthmitony Hopkinstol amit már megszokhattunk.
Rendkívül érdekes és nagyon jól megrendezett film. Bár először kicsit aggódtam, hogy Anthony Hopkins és Ryan Gosling hogyan fognak együttműködni, de az eredmény lenyűgöző. Remek alkotás, folyamatosan izgalomban tartja a nézőt, mindenkinek muszáj megnéznie
Nem rég láttam, nagyon jó volt, kiváló színészek és egy jó sztori. Anthony Hopkins minden filmjében a legjobbat alakítja, itt sem csalódtam. Ryanről pedig ne is beszéljünk :) Izgalmakkal teli film, végig drukkoltam az ügyésznek, át lehet érezni a szerepét.
Egy igen jól sikerült alkotás. Színészek terén nem lehet panasz, mindketten jól hozzák azt amit kellett. Ryan karakterével az ember mélységesen együtt érez és szurkol neki, hogy sikerüljön fogást találnia a gyilkoson. A film végi csavar pedig nagyon ütött!