Törés

Fracture

2022.11.24 Gyorvik

Anthony Hopkins intrikus szerepe - már épp A bárányok hallgatnak-ot idézte - frusztráló lehet a brit színészóriás rajongóinak. Kétségtelen a film magával ragadó jellege, mégis a tökéleteshez valami hiányzik.

2016.11.19 hsanya182

Teccett a film, fordulatos, ördögien fondorlatos. Anthony Hopkins játékát aki szereti kedvenc film lesz. Nem is értem mért nem raktam a kedvenc filmjeim közé. Jó kis megcsalásos történet :)

2018.02.10 BoBamburg

Hát igazából nem több egy átlagosabb thrillernél. Szokásos felépítés, újat nem nagyon mutat. Színészek neve miatt eladható, de nagy meglepetésre nem kell számítani, egyszernézős.

2021.01.02 Ildikó Bacskai

Vegyes érzéseim voltak a filmmel kapcsolatban, nem igazán tudtam, kinek drukkoljak, azt hiszem, ebben a filmben ez az egyik apropó. A történet elég erős, a történet köré fonódó kivitelezés a színészek kiválasztásával már nagyszerűen indul, Anthony Ho... Több

2019.04.12 MidoD7

Egy nagyon cool, nagyon stabilan összerakott filmet kaptam, ami tömve volt sok szuperül megszerzett zenével és poénnal. Szórakoztató és aranyos szereplőkkel volt tele. Imádtam.

2022.05.28 KCintia

Egy sima, délutáni film

Izgalmas filmre vágytam, így keresgélni kezdtem, és ezen akadt meg a szemem. Ez a film érdekes volt, de izgalmas a számomra abszolút nem. Ha este néztem volna, akkor 100%, hogy el is alszom rajta.

2018.08.23 kevelin

szintén egy szuper film a thriller műfajában. brutális mégis nagyon jó volt. a két főszereplő alakítása lenyűgöző. én nagyon imádtam

2022.07.28 uniterra

Jó forgatókönyv, jó színészek, jó krimi, mi kell még több?

2024.04.30 CsakEgyCsajszi

Icipicit többet vártam tőle. Mivel kedvenc színészek játszottak benne, alap volt, hogy megnéztem. Igazából ajánlom, a pici csalódást az okozta, hogy egy hajszálnyit többet vártam a nagyszerű színészek miatt. Nézd meg, érdemes!

2015.04.26 Bizsu82

Kiváló sztori, egyáltalán nem mondanám sablonos thrillernek. Antony Hopkins hozza a formáját, kiemelkedően érdekfeszítő a cselekmény és nem kiszámítható.

2025.04.29 Bp 1101

A "tökéletes gyilkosság" fogalmával sokan foglalkoztak már regényekben, színpadon és filmvásznon egyaránt. Szerintem ez a film ún. gyöngyszeme a témának. Csak gratulálni lehet az alkotóknak. És igen, Anthony Hopkins nekem is nagy kedvencem.

2021.08.11 Gauss

Zseniális thriller

Izgalmas, fordulatos, tökéletes. :)

2016.04.18 kissjanos21

Már vagy 5*láttam ezt a filmet de még mindig leköt. Nagyon jó a sztori, a színészek, és a vége, a "csattanó" nagyon jó volt, valami zseniális a csavar benne. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2017.05.29 Zoer8993

Anthony Hopkins már-már szinte legenda és minden filmjében a legjobbat tudja hozni. Itt sincs másképp és brilliáns módon alakítja szerepét. Nem csalódhat ebben a filmben senki.