Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
ollggaalek   2019. 12. 09.

legújabb vélemény

Be kell, hogy lássam, irtó jó hangulata van a filmnek, jól van felvéve és a karkterek is izgalmasak. A történet azonban nem igazán volt érdekes, ha jobban belegondolok, nagy szerencséje volt a forgatókönyvírónak, hogy maga a képi világa ennyire megtartja az egész koncepciót.

 
googk   2019. 08. 11.

Na erre mondják azt, hogy "mese habbal". Nem állítom, hogy ez a film rossz lenne vagy épp túlságosan érzelgős, de azért egy kicsit több realitás belefért volna. Valahogy ettől a romantikus sablontól annyira kiszámítható lett az egész, hogy én nem is nagyon tudtam élvezni.


 
SztarkTóni   2019. 08. 10.

Nagyon eredeti romantikus dráma, nem merül el mélyen az érzelmek ábrázolásában, viszont érezhető benne a lezártnak vélt múlt és a bizonytalan jövő szembenállása, mindez eg kis illúzióval is megfűszerezve. Könnyed, lassú ritmusú, elgondolkodtató, ugyanakkor szórakoztató film.

 
jazzy   2019. 05. 24.

Hát ez elég kiszámítható volt, főleg, ha az ember filmezés előtt elolvassa a filmismertetőt. Nem sok meglepetést tartogat a nézőknek, viszont engem annyira nosztalgikus hangulatba hozott, hogy a gyengéi ellenére is közepest adok neki.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.