Total Recall - Az emlékmás

Total Recall

2015.07.29 Fildi

Remekül sikerült film meggyőző színészi alakítással. Nem egy egyszerű, sablonos sci-fi, hanem elgondolkoztató, van sztorija. Összetett, bonyolulut film, igényes és szórakoztató.

2015.06.06 VenuszProjekt

Ez egy szuper jó film! Hiába nem mai darab, de még mindig nézhető és élvezhető - sokadik megnézésre is. Végig akciódús, nem unatkozik rajta az ember. Sajnálom, hogy ma már nem igazán tudnak ilyen jó filmeket készíteni.

2015.08.04 Aranyhal

Összetett, jól kidolgozott film rendkívül jó szereposztással és rendezéssel. Egyedi, látványos, egyedülálló film, kategóriájában átlag feletti, érdemes megnézni!

2017.09.30 koba1996

Remek film, a komplexitás kiemelendő. Talán meg kell nézni kétszer, talán háromszor, mire minden apróság tökéletesen világos lesz, de pont ettől jó ez a film. Ráadásul olyan film, amit örömmel néz meg az ember többször.

2015.11.19 Robi92

Korának megfelelő látványos akciófilm. Bármikor újranézhető klasszikus. Arnold egyik legjobb filmje.Szórakoztató,pőrgős.Egyedül a mutánsok nem tetszettek,ocsmányul voltak megalkotva és a film vége is kicsit gyenge lett.

2016.10.24 Manson

Nem tartozik a kedvenceim közé Schwarzenegger de ez a film tetszett. Szórakoztató, izgalmas és fordulatos film, amiben az akciójelenetek mellet maga a sztori is érdekes.

2016.07.27 Karolyka

Zseniális film. Nagyon izgalmas és látványdús, nagy jelenetekkel tűzdelve. A szereplők mind nagyon jól el lettek találva benne és a zene sem utolsó persze, de a történet egyszerűen hibátlanra lett megoldva. Meglepi a nézőket és a figyelműket leszögezi, hogy megtudják mi lesz a főszereplővel és a családjával.

2016.04.27 Kutyus

Nekem nagyon bejött a film. Van egy egyedi hangulata, amitől végig borzongást is izgalmat vált ki a nézőben. Profi a főszereplő alakítása, minden perce lekötött!

2015.11.04 Ballerz93

Nagyszerű lett, néha kissé nehezen emészthető a dolog, de számomra pont ezért volt kedvelhető. A karakterek nagyon tuti módon rendben vannak, arra nem is lehet panasz. Egyszóval imádtam.

2015.11.28 storeman

Ez szerintem Arnold Schwarzenegger egyik legjobb filmje. Nagy kár érte, hogy ezt is feldolgozták, de remélem ettől az eredetire még jobban emlékeznek.

2015.05.20 Kriszta

Spoiler alert! Gyerekkorom egyik leginkább bennem maradt filmes jelenete, amikor a nyomkövető eltávolításra kerül (gondolom ezzel nem vagyok egyedül). És bárki bármit mond, szerintem tényleg beragadt a bevésett világba, és szegény Doug Quaid végig ott fekszik a Rekall-nál :D

2018.09.02 Barnabii44

Remek film szeretem a 90 scifiket.

2015.01.03 papaja

Verhoeven egy igen félreérthető rendező, de ha valaki képes a történet és a vizuális megvalósítás mögé látni, akkor igen kellemes csalódásban lesz része, mert rájön, hogy ez a fickó bizony sokkal többről beszél, mint amennyi elsőre átjön. Schwarzeneg... Több

2015.08.11 Rajkó

A Totall Recall egy izgalmas és tömör sc-fi, amibe jut mindenből, ami egy ilyen filmet élvezhetővé és szerethetővé tesz: jövőbeli technika, ami jóra és rosszra is használható, titkok, érzelmek, Schwarzenegger, és az a fajta bájos vizualitás, ami akko... Több