Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
13
Képek
8
Videók
 
harnas1207   2018. 12. 06.

legújabb vélemény

Nagyon jó film és még jobb is lehetett volna. Sajnos a közepe táján nagyon belassul a cselekmény, nem tudom mennyire a rendezők hibájából és mennyire az eredeti történet miatt. Az biztos, ha ez egy hollywoodi forgatókönyv alapján készült volna, akkor egy csavaros, és rejtélyes bűnügyi filmet kaptunk volna.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Kissé unalmas volt a film egészét nézve, de azért voltak benne érdekes megoldások, mind technikailag, mind történetileg. Jonah Hill és James Franco tehetségesek.


 
hsanya182   2016. 04. 26.

Lassabb lefolyású misztikus bűnügyi, nyomozós film, egy újságíró szemszögéből, aki ki akarja deríteni az igazságot, hogy egy jó szorit írhasson. A film első fele inkább az újságíró és a vádlott párbeszédéről szól, majd a film a második felében indul be, elég dermesztő megrázó megtudni az igazságot...Fordulatos film, igaz történetet ábrázol, kis önismereti tükörképpel... Ajánlom.

 
alexxx   2015. 07. 03.

Nagyon impozáns volt a szereplőgárda, mégsem vagyok meggyőzve. Kicsit lassú, kicsit ritmustalan, hát, valahogy nem az igazi. A tévé előtt ülve rendben volt, de nem sajnáltam volna, ha lemaradok róla.

 
Milanman   2016. 05. 03.

Az igaz történeten alapuló filmek sikeressége és minősége azon áll, vagy bukik, hogy a megtörtént események mennyire izgalmasak, érdekfeszítőek és hogy azt milyen módon sikerül mozgóképre átültetni. A True Story számomra ott vérzett el, hogy bár szereplői jók, igényes alakításokat mutatnak be, az alaptörténet nem elég mozgalmas, nem tud felcsigázni, szórakoztató lenni, így a film is menthetetlenül unalomba fullad.

 
Szóval én azt javaslom, hogy akit érdekel ez a nagyon is megdöbbentő, rengeteg kérdést és kétséget felvető, zavarbaejtő sztori, az olvassa el a 2005-ben megjelent könyvet. több»

A film összbevétele 5 261 595 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Finkel Tru Story c. memoir művén alapszik.

(Bogi87)
 

2013. márciusában vette kezdetét a forgatás.

(Bogi87)
 

A jegypénztárak adatai alapján 5,3 millió dolláros bevételt ért el a film.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.