Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Deku   2018. 02. 15.

legújabb vélemény

Nekem ez a fajta film nem is kicsit elvont. Gyakorlatilag semmi olyan érdekes pillanata nincs a filmnek ami szerethetővé tenné. Sőt szerintem ez inkább irritáló történet szempontjából.

 
Berto49   2017. 09. 15.

A magas szőke férfi az elmúlt évtizedek során felismerhetetlenné öregedett, legalábbis számomra. A közkedvelt Pierre Richard ennek a filmnek az elején egy megkeseredett, a gyászába begubódzott nagyapát alakított, aki a vélt agorafóbiája miatt már két... több»


 
novop   2017. 10. 08.

A szokásos francia vígjáték. Nem egy pörgős darab, az eleje kicsit nehézkesen indult, de egy percig sem unatkoztam. Jó egy kicsit kilépni a pörgős akció, dráma filmekből. Tetszett.

 
Penge   2017. 04. 16.

Aranyos vígjáték, bár emlékezetesnek nem feltétlenül mondanám. Egyszeri alkalomra jó volt, általában felüdülést jelentenek számomra a francia vígjátékok. A sztorija jópofa, azt is mondanám, hogy egyedi, abszolút pozitív élmény volt.

 
MiAzAki   2017. 04. 13.

Pierre Richard filmjeit mindig is bírtam, nagy fazon az öreg, és ahol ő felbukkan, ott a humor is garantált. Nekem bejött a film, nem olyan harsány, mint a hollywoodi vígjátékok, de épp ez tetszett benne. Merem ajánlani!

Pierre Richard
Pierre Richard
Pierre Richard
Yaniss Lespert
Pierre Richard
Pierre Richard
Fanny Valette
Fanny Valette
Yaniss Lespert
Pierre Richard
Yaniss Lespert
Yaniss Lespert
Fanny Valette
Fanny Valette
Yaniss Lespert
Fanny Valette
Pierre Richard
Yaniss Lespert
Pierre Richard
Fanny Valette
Pierre Richard
Pierre Richard

A film 6 425 317 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 5 999 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Pierre Richard egy interjúban az általa alakított karaktert Cyrano de Bergerac 17. századi francia íróhoz hasonlította.

(hp )
 

Fanny Valette egy másik tervezett filmjéhez szerződött. Mivel a projekt végül nem valósult meg, Robelin felkérte Valette-t, hogy vállaljon szerepet A maga ősz férfi társat keres című vígjátékában. A színésznő örömmel tett eleget a felkérésnek.

(hp )
 

Pierre Richard elmondta, hogy a forgatókönyv elolvasásakor nagyon megtetszett neki az általa alakított karakter változása (ahogy egy idős, a világtól elzárkózott ember visszatalál az élet örömeihez), ez volt a döntő érv abban, hogy elfogadja a szerepet.

(hp )
 

A magas ősz férfi társat keres Yaniss Lespert első mozifilmje.

(hp )
 

elmondása szerint nagyon nehéz volt megtalálni az ideális színészt Alex szerepére. A direktor tesztfelvételt tartott, és megérte Pierre Richard-t, hogy játsszon el egy jelenetet Yaniss Lesperttel. A direktornak megtetszett a két színész közti kémia, és Lespertnek adta a szerepet.

(hp )
 

rendező hat év kihagyás után ült vissza a direktori székbe.

(hp )
 

előszeretettel helyez filmjei középpontjába idős karaktereket. Ilyen figurák köré épült előző filmje, az Együtt élhetnénk, melyben szintén játszott Pierre Richard.

(hp )
 
Pierre Richard még öregesen óvatos léptekkel is el képes vinni a hátán egy filmet. 60/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.