A Zootropolis sikere után nem hagyom ki az állatvilágban játszódó mesefilmeket. Annak nyomába sem ér, de hihetetlenül aranyos, és bájos az egész. A poénok nem dominálják annyira a filmet, mint a készítők többi meséinél, így valakinek unalmassá válhat... Több
Olyan sokáig tolták az előzetesét a mozikban, hogy azt hittem már meg sem jelenik, vagy olyan hitvány lesz, hogy nem lesz érdemes időt fordítani rá. Megjelent, leültem megnéztem, tetszett. A Zootropolis után szabadon :)) Nagyon jó volt
Nagyon eltalálták benne a számokat és a karakter is aki-akik elénekelték azt is jól összepasszintották. A története szinte másodlagos a dalok miatt.
Nem tudom megunni ezt a mesét és a benne levő dalokat. Nekem a malac anyuka a kedvencem, meg a jó sok kiscocája.
Láttam a filmet, és... Elképesztően jó, egy zootropolisos féle illuminationös film. Nézhető kategória.
Nagyon jó mese, bár a történetén azért lehetett volna mit fejleszteni. Egy poén van benne kb hogy elírják a nyeremény összegét. A többi csak karakterpoén...hogy nézd...kaméleon és bandzsal. XD A malacanyuka viszont kifejezetten jó karakter volt. Bizt... Több
Hajdú Steve malac szinkronja isteni volt. A mese története nagyon aktuális a sok tehetségkutató világában. A dalok jók voltak és üdítőek és a sztori is helyes.
Aranyos egy állati tehetségkutatóról szól, szép megvalósítás, jó animáció. Kevésbé hirdetett mese, habár nagyobb felhajtást is megérdemelt volna. Nagyon szép énekek vannak benne. A kedvenc szeremlőm a kis punk lányborz.
Ötvözte az állatos mesék és a tehetségkutató énekes műsorokat. A történet szerintem kedvelhető, mozgalmas, a dalok is fülbemászóak.
Aranyos mese gyerekeknek, egy átlagos sablonos történettel. Felnőtt fejjel és élvezhető, egyszer nézhető, így négy csillagot adnék rá. Összességében tetszett,a ajánlom.