Ezt a mesét már ezerszer nézték meg a gyermekeim, annyira imádják. Felnőttként is élvezhető. Nagyon jó a történet, és nagyon jók a zenék. Mike, az egér kivételével mindegyik szereplő kedvelhető. Az a jó, hogy mindegyiküket kicsit megismerhetjük, megszerethetjük. A kedvencünk Johnny, a gorilla, aki zongorázik, miközben meg szeretne felelni az apjának is, aki bankot rabol. Rosita, a malac, akinek 25 gyermekéről kell gondoskodnia. Az elefánt, aki annyira félénk, hogy nem mer szerepelni, pedig hihetetlen hangja van. Nagyon jó mese. És a többi része is ugyanennyire jó.
Már a mesék világát is megszállta a tehetségkutató őrület, de ha nem úttörőként nézzük akkor egynek nagyon is jó volt.
A filmgyártás és a televíziós műsorkészítés legeladhatóbb produkciói jelenleg az animációs filmek, illetve a tehetségkutató műsorok, mindkét kategóriában nagyítóval kell keresnünk a hatalmas bukásokat, és ha valaki olyan jó marketinges, mint a mai na... Teljes kritika
A verseny maga eléggé háttérbe szorul, ezt nehezményeztem. A dalok fülbecsengőek voltak, a karakterek pedig szépek. Második részt eléggé feleslegesnek érzek.
A dalok számomra nem voltak túl bonyolítva, olyan érzés volt mintha csak simán oda dobáltak volna a karaktereknek pár híresebb pop számot és kész is van a csoda film.
Zseniális mese. Nagyon eredeti a története. Aki szereti az énekes tehetségkutatókat és/vagy a musicaleket az ezt a mesét is imádni fogja. Nagyon izgalmas végignézni, ahogy próbálja egy maroknyi állat megmenteni a saját álmaikat és a színházat ami nyakig adósságban van.
Utóbbi időkben ez a mese volt, amii gazán tetszett.Kicsit kifigurázz a tehetségkutató énekműsorokat. Szuper dalok voltak benne és a története is helyes.
A jobb animációs filmek közé tartozik. A dalokat napokig dudolássza az ember. A története sem túl elcsépelt.
Nem tudom, miért vártam eddig ezzel a mesével. Kb. 3 perc után odaszögezett az ágyhoz, és a nevetés és a sírás között mozgatott. Egy zene kivételével, aminek szerintem a legjobbnak kellett volna lennie (az utolsó dalról van szó), minden rendben van. Tökéletesek a szereplők, a cselekmény, minden. Nagy élmény volt.
Az ötlet jó volt, de a megvalósítás nem. Egy halom gyenge karakter akik egész filmben csak énekelnek.
Kicsit kifigurázza a sok tehetségkutató műsort, de amellett azért volt története is és mondanivalója is. Örültem, hogy sokféle stílusú dal helyet kapott benne.