Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
82

Út a vadonba

(Into the Wild)
 
Milanman  2015. 05. 04. 17:29

Sean Penn rendezőként is bizonyítja, hogy nagymester. Filmje tökéletesen mutat rá a modern társadalmak kiüresedésére, a fogyasztói társadalom csődjére, a civilizációból való kivonulás több évszázados vágyálmának modern kori megtestesülésére. Kiváló film, remek történettel, színészekkel és egy fantasztikus rendezővel.

 
jazzy  2014. 10. 26. 04:58

Hatásvadász, neohippi film az egész. Ha tudhatnánk, mire gondolt a fiú, aki belesodródott a valóságban ebbe a helyzetbe, valószínűleg nem erőltette volna, hogy filmet készítsenek belőle. Sőt, igazából nagyon kínosan érezte volna magát miatta. Akárhogy is, hordoz azért vadromantikát, csak nem elfelejti, hogy a valóság nem lehet ilyen ábrándos, ahogy egy ember halála sem.

 
indingo  2017. 04. 10. 12:45

Remek kis film volt, nagyon tetszett. Itt még Kristen Stewart is mennyire természetes és manír mentes volt. Hirsch nagyon jó választás volt a főszerepre.

 
Orosz István  2017. 07. 18. 17:28

Tudom igaz történet meg minden, de filmként számomra nem igazán remekelt. Szép tájakon vezet végig a film meg minden de akkor is, nekem csak egy átlagos történet, egy kalandvágyó fiatalemberről, akit a szeszélye vitt a sírba.

 
ZeroHero  2015. 05. 05. 01:14

Megejtően szépen fényképezett, minden jelenetében "kijátszott", sajátos-vándorremetés road-movie egy valós fiatalemberről, akit a wikipédia "American adventurer", "amerikai kalandor"ként aposztrofál. Inkább úgy fogalmaznék, kalandvágyó, a civilizációtól és részben saját családjától megcsömörlött, tehetséges fiatalember a főhős, aki onnan és azok elől is menekül, ahol és akik befogadnák, velük együvé tartozónak tekintenék...ha ő ezt hagyná. Menekül és háborúba keveredik a "dicső" (copyright Petőfi) ám sokszor zord, kegyetlen természettel. Sean Penn biztos kézzel, kicsit talán "ráérősen" rendezi a darabot és főhősét. Emile Hirsch szellemileg-fizikailag egyaránt kimagaslót alakít. Minimum egy Oscar-jelölés járt volna neki ezért, de 22 évesen úgy látszik, nem egykönnyen adják még a jelölést sem. Hal Holbrook, ebben, közel a 80-hoz, egy átlagos bölcs-jóságos-öregember szerep eljátszásáért legalább megkapta a jelölést...

 

A film Jon Krakauer azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A filmben az a férfi vezeti a furgont, aki utoljára látta élve Christopher McCandlesst.

(Menyét Ibolya)
 

Mikor rátaláltak Christopher McCandless holttestére, az mindössze harminc kilós volt. A karaktert alakító színész, Emile Hirsch nagyon lefogyott a szerep kedvéért, mindössze 52 kilós volt.

(Menyét Ibolya)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.