Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
30
Szereplők
22
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Út a vadonba
 
Hakker   2019. 07. 20.

legújabb vélemény

Ez a film remek tükröt mutat, a mai fiatalság jelentős részének. Sajnos rengeteg fiatal vágyvezérelve, a saját ideáinak éli az életét, ezzel nincs is gond, de a civilizáció alapja, azt azért mgkívánja; ha nem is az összeset, de a társadalmi konvenkciók egy részét legalább illene betartani. Számomra érthetetlen volt, hogy milyen törés késztette a főhőst arra, hogy önkéntes száműzetésbe vonuljon a világ elöl.

 
indingo   2017. 04. 10.

Remek kis film volt, nagyon tetszett. Itt még Kristen Stewart is mennyire természetes és manír mentes volt. Hirsch nagyon jó választás volt a főszerepre.


 
Deku   2017. 07. 23.

Szerintem nagyon elnagyolt film lett. Egyáltalán nem éreztem úgy a film alatt, hogy bármi hitelesség lenne benne. Kristen Stewart itt is csak esetlenül téblábol.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

Tudom igaz történet meg minden, de filmként számomra nem igazán remekelt. Szép tájakon vezet végig a film meg minden de akkor is, nekem csak egy átlagos történet, egy kalandvágyó fiatalemberről, akit a szeszélye vitt a sírba.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Megejtően szépen fényképezett, minden jelenetében "kijátszott", sajátos-vándorremetés road-movie egy valós fiatalemberről, akit a wikipédia "American adventurer", "amerikai kalandor"ként aposztrofál. Inkább úgy fogalmaznék, kalandvágyó, a civilizációtól és részben saját családjától megcsömörlött, tehetséges fiatalember a főhős, aki onnan és azok elől is menekül, ahol és akik befogadnák, velük együvé tartozónak tekintenék...ha ő ezt hagyná. Menekül és háborúba keveredik a "dicső" (copyright Petőfi) ám sokszor zord, kegyetlen természettel. Sean Penn biztos kézzel, kicsit talán "ráérősen" rendezi a darabot és főhősét. Emile Hirsch szellemileg-fizikailag egyaránt kimagaslót alakít. Minimum egy Oscar-jelölés járt volna neki ezért, de 22 évesen úgy látszik, nem egykönnyen adják még a jelölést sem. Hal Holbrook, ebben, közel a 80-hoz, egy átlagos bölcs-jóságos-öregember szerep eljátszásáért legalább megkapta a jelölést...

A film összbevétele 56 255 142 dollár volt (imdb.com).

 

A film Jon Krakauer azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A filmben az a férfi vezeti a furgont, aki utoljára látta élve Christopher McCandlesst.

(Menyét Ibolya)
 

Mikor rátaláltak Christopher McCandless holttestére, az mindössze harminc kilós volt. A karaktert alakító színész, Emile Hirsch nagyon lefogyott a szerep kedvéért, mindössze 52 kilós volt.

(Menyét Ibolya)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.