Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
83%

Út a vadonba (2007)

Into the Wild
Filmadatlap
 
30
Szereplők
24
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
elekm90   2020. 12. 26.

legújabb vélemény

0

Szép és lírai filmet készített Sean Penn, talán már túlságosan is, olykor az volt az érzésem, hogy a történetmesélés rovására ment a sok elmélkedés. Emellett kicsit hosszabb is volt a kelleténél, ezért nálam egy gyenge 4 csillagot ér.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Remek kis film volt, nagyon tetszett. Itt még Kristen Stewart is mennyire természetes és manír mentes volt. Hirsch nagyon jó választás volt a főszerepre.


 
Deku   2017. 07. 23.

0

Szerintem nagyon elnagyolt film lett. Egyáltalán nem éreztem úgy a film alatt, hogy bármi hitelesség lenne benne. Kristen Stewart itt is csak esetlenül téblábol.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

0

Tudom igaz történet meg minden, de filmként számomra nem igazán remekelt. Szép tájakon vezet végig a film meg minden de akkor is, nekem csak egy átlagos történet, egy kalandvágyó fiatalemberről, akit a szeszélye vitt a sírba.

 
7ETEDIK   2020. 10. 14.

0

Van néhány kivételes ember, akik ki mernek szakadni ebből a civilizációnak nevezett szarkupacból. McCandless ilyen volt. Igaz az életével fizetett, de 2 évig valóban ÉLT, csupa nagybetűvel. Valaki meg leél egy egész életet robotolva. Vajon melyik a jobb?

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

0

Megejtően szépen fényképezett, minden jelenetében "kijátszott", sajátos-vándorremetés road-movie egy valós fiatalemberről, akit a wikipédia "American adventurer", "amerikai kalandor"ként aposztrofál. Inkább úgy fogalmaznék, kalandvágyó, a civilizáció... több»

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 13.

0

Nagyon kalandos film, folyamatosan megy előre a történet, de láthat hogy különböző részekből épül fel, és mindegyikre hagy elég időt, hogy a néző feldolgozza. Szépek a helyszínek, jó a főszereplő alakítása, mindenképp látni kell egyszer.

Galéria (11)

Videók (2)

A film összbevétele 56 255 142 dollár volt (imdb.com).

 

A film Jon Krakauer azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A filmben az a férfi vezeti a furgont, aki utoljára látta élve Christopher McCandlesst.

(Menyét Ibolya)
 

Mikor rátaláltak Christopher McCandless holttestére, az mindössze harminc kilós volt. A karaktert alakító színész, Emile Hirsch nagyon lefogyott a szerep kedvéért, mindössze 52 kilós volt.

(Menyét Ibolya)
 

A film forgatása során a stáb négyszer utazott Alaszkába, hogy meg tudja örökíteni a különböző évszakokat.

(SódóGA)
 

Az üzenet, amit Christopher Johnson McCandless kirakott a buszra, úgy szólt: „S.O.S, segítségre van szükségem. Megsérültem, közel vagyok a halálhoz, és túl gyenge vagyok a túrához. Teljesen egyedül vagyok, nem viccelek. Isten nevében kérlek, mentsetek meg. Bogyókat gyűjtök a közelben, és estére visszatérek. Köszönöm, Chris McCandless. Augusztus?”. Az üzenet, ami látható a filmben, a naplójának egy oldala.

(SódóGA)
 

Sean Penn farkasokat bérelt a forgatáshoz egy ügynökségtől. Órákat játszott velük, etette őket, és játszott velük. A farkasok egy része még most is él, és meglátogathatók a Wolf Country USA-nél Palmer városában.

(SódóGA)
 

Amikor Sean Penn felkérte Eddie Vedder zenész-énekest, hogy készítse el a filmzenét, már azelőtt rábólintott, hogy bármit tudott volna a filmről.

(SódóGA)
 

Egyetlen alkalommal sem használtak kaszkadőröket Emile Hirsch jeleneteiben: se a sziklamászásnál, se a medvetámadásnál, se a folyóátkelésnél.

(SódóGA)
 

Jim Gallien, az alaszkai férfi, aki odaadta Chrisnek a gumicsizmát, önmagát alakítja.

(SódóGA)