Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70%

Utódok (2011)

The Descendants
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Utódok
 
imreacs82   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb sorozatnak tartom, mert kevés az olyan filmsorozat, ami tényleg az első résztől az utolsóig folyamatosan leköti a figyelmet és újat mutat. Ez olyan.

 
Edii   2015. 04. 22.

George Clooney egy kiváló színész, amit ebben a filmben még inkább bizonyít. Nagyon jól megírt forgatókönyvre épülő megható, elgondolkodtató film. Nem bírtam ki sírás nélkül!!


 
Deku   2017. 09. 24.

Nagyon rossz egy film lett ez, nem volt benne semmi szórakoztató. Elvette a kedvemet már az első fél óra. Ezt nem is értettem, hogy mi alapján kellett ennyire rossz történetet összedobni. Eszméletlen.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Szinte már-már görcsösen az érzéseinkre próbált hatni a film, de pont az ellenkezőjét váltotta ki. Bennem semmi sem mozdult meg a film nézése közben, sokszor unalmas volt és szenvedős.

 
MKristijan   2016. 10. 30.

Annak ellenére, hogy mi van a középpontban, valahogy mégsem érzem a filmet olyan drámainak, nem olyan nyomasztó. Talán a környezet dob rajta akkorát.

 
Lonka   2017. 07. 31.

Drámának dráma azt elismerem, de valahogy nekem nem tetszett a történet. So minden nem történt a filmben, voltak olyan jelenetek, amit kicsit untam.

 
Bizsu82   2019. 07. 15.

George Clooney-t jó színészek tartom, de ebben a filmben egyáltalán nem győzőtt meg. Sablonosra és laposra sikerült. Dráma kategóriában sem állja meg a helyét nem igazán tudtam beleélni magam az eseményekbe.

A film összbevétele 177 243 185 dollár volt (imdb.com).

 

Az Utódok Alexander Payne első filmje a 2004-es Oscar-díjas Kerülőutakat követően.

(hp )
 

A film alapjául szolgáló regényben Matt feleségét nem Elizabeth-nek, hanem Joannak hívják.

(hp )
 

George Clooney a rendező előző filmjében, a Kerülőutakban (2004) szerette volna eljátszani Jack szerepét, azonban Alexander Payne akkor visszautasította, mert egy kevésbé népszerű színészt keresett.

(hp )
 

A film Kaui Hart Hemmings azonos című regénye alapján készült. Az író elvállalt egy rövid cameót is az Utódokban, ő volt Brian Speer asszisztense, akinek csak a hangját hallhattuk egy telefonbeszélgetés alkalmával.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.