Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70

Utódok (2011)

The Descendants
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Utódok
 
imreacs82   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb sorozatnak tartom, mert kevés az olyan filmsorozat, ami tényleg az első résztől az utolsóig folyamatosan leköti a figyelmet és újat mutat. Ez olyan.

 
Edii   2015. 04. 22.

George Clooney egy kiváló színész, amit ebben a filmben még inkább bizonyít. Nagyon jól megírt forgatókönyvre épülő megható, elgondolkodtató film. Nem bírtam ki sírás nélkül!!


 
Deku   2017. 09. 24.

Nagyon rossz egy film lett ez, nem volt benne semmi szórakoztató. Elvette a kedvemet már az első fél óra. Ezt nem is értettem, hogy mi alapján kellett ennyire rossz történetet összedobni. Eszméletlen.

 
MKristijan   2016. 10. 30.

Annak ellenére, hogy mi van a középpontban, valahogy mégsem érzem a filmet olyan drámainak, nem olyan nyomasztó. Talán a környezet dob rajta akkorát.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Szinte már-már görcsösen az érzéseinkre próbált hatni a film, de pont az ellenkezőjét váltotta ki. Bennem semmi sem mozdult meg a film nézése közben, sokszor unalmas volt és szenvedős.

A film összbevétele 177 243 185 dollár volt (imdb.com).

 

Az Utódok Alexander Payne első filmje a 2004-es Oscar-díjas Kerülőutakat követően.

(hp)
 

A film alapjául szolgáló regényben Matt feleségét nem Elizabeth-nek, hanem Joannak hívják.

(hp)
 

George Clooney a rendező előző filmjében, a Kerülőutakban (2004) szerette volna eljátszani Jack szerepét, azonban Alexander Payne akkor visszautasította, mert egy kevésbé népszerű színészt keresett.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.