53% 57 szavazat
Cosmoball - A galaxis kapusa

Cosmoball - A galaxis kapusa

Cosmoball
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
28
Szereplők (28)
9
Képek (9)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Mobee  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Évek teltek el, mióta a galaxisban dúló kegyetlen háború véget ért, a pusztítás azonban még mindig érezhető, a Föld ráadásul elveszítette egyetlen holdját. Az emberiség számára nem maradt szinte más bálványozható jelenség, mint a Cosmoball, egy intergalaktikus játék, amelyet egy űrhajón játszanak… Több


Rendező: Dzhanik Fayziev
Ország: Oroszország
Premier: 2020.08.27. | HBO Max (2021.02.19.)
 
2022.03.21 JRD

legújabb vélemény

Jól szórakoztam...

Az utóbbi időben az orosz filmek is kezdenek egyre ötletesebbek, látványosabbak lenni. Mondhatnánk azt is, hogy kommerszebbé váltak? Mégis, ez a film tetszett. Látványos, érdekes, noha néha kissé gyermeteg. Egy szó, mint száz: szórakozásnak jó választás. (De csak szórakozásnak! Magasröptű üzenetet ne várj a filmtől.) Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

2
 
2021.02.22 Norbert93 Nézhetetlen

Felháborítóan rossz

Azt hittem, hogy a közeljövőben nem fogok még egy olyan borzalmas filmet megnézni, mint az Artemis Fowl, erre tessék, itt a Cosmoball. Ilyen borzalmas ifjúsági jellegű filmeket még az NSZK-ban sem csináltak annak idején, sőt gyakorlatilag díjnyertes műalkotásnak is tűnnek mellette. Ezek az új vonalú, streamer szolgáltatókra szánt tini fantasy-k/sci-fik olyan mértékű fantáziátlanságról és sterilségről tesznek bizonyságot, hogy bárkit, aki ezeknek az elkészítésében – mint rendező/producer vagy forgatókönyvíró – részt vett, nem szabadna soha többé filmforgatás közelébe sem engedni, nemhogy abban bármilyen formában részt is vegyenek. Nem értem, hogy miképpen lehetett ennyire értékelhetetlenül rossz film, mikor a látvány igazság szerint nem is olyan rossz, látszik azért, hogy költöttek rá. De a pénzen felül semmi mást nem látok benne, ha egy közepes minőségű telefont a kezembe adnának, nagyjából az azzal forgatott filmmel lenne egy szinten, de még ebben sem lennék teljesen biztos, mert ennek a filmnek a cselekményénél néha éjszakánként komolyabbat és komplexebbet álmodok.

2
 
2020.12.10 Gino

Szerintem a rossz vélemények ellenére egy jó film. Nekem tetszett, a látvány nagyon jó. Lehet, hogy sok embernek az a baja, hogy orosz.

2
 
2021.03.08 Eastern79

Így lehet elrontani egy filmet a rossz szinkronnal

Brutál látványos, azonban a nyolcvanas évek alámondásos videókazijait idéző pocsék szinkron teljesen tönkrevágja. A szereplők hangjából hiányzik az érzelem és az átélés, a környezeti hangokból pedig mintha hiányozna néha egy-egy hangsáv. Ez így élvezhetetlen.

0
 
2022.01.27 BoBamburg Nézhetetlen

Lett volna lehetőség egy ilyen filmben, de ez valami iszonyat gyenge, aminél a legjobb, ha az ember inkább messziről elkerüli. Pedig bírtam volna, ha egy valami olyasmi, kissé gagyi, de mégis szerethető lett volna, mint anno a Rollerball. Én azt bírtam! :D

0