Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
47%

Cosmoball - A galaxis kapusa (2020)

Cosmoball
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Norbert93 Nézhetetlen  2021. 02. 22.

legújabb vélemény

1
Felháborítóan rossz

Azt hittem, hogy a közeljövőben nem fogok még egy olyan borzalmas filmet megnézni, mint az Artemis Fowl, erre tessék, itt a Cosmoball. Ilyen borzalmas ifjúsági jellegű filmeket még az NSZK-ban sem csináltak annak idején, sőt gyakorlatilag díjnyertes műalkotásnak is tűnnek mellette. Ezek az új vonalú, streamer szolgáltatókra szánt tini fantasy-k/sci-fik olyan mértékű fantáziátlanságról és sterilségről tesznek bizonyságot, hogy bárkit, aki ezeknek az elkészítésében – mint rendező/producer vagy forgatókönyvíró – részt vett, nem szabadna soha többé filmforgatás közelébe sem engedni, nemhogy abban bármilyen formában részt is vegyenek. Nem értem, hogy miképpen lehetett ennyire értékelhetetlenül rossz film, mikor a látvány igazság szerint nem is olyan rossz, látszik azért, hogy költöttek rá. De a pénzen felül semmi mást nem látok benne, ha egy közepes minőségű telefont a kezembe adnának, nagyjából az azzal forgatott filmmel lenne egy szinten, de még ebben sem lennék teljesen biztos, mert ennek a filmnek a cselekményénél néha éjszakánként komolyabbat és komplexebbet álmodok.

 
Mobee   2021. 02. 22.

0

Nem egy jó film szerintem, de ha az ember úgy ül le hozzá, mint egy családi filmhez, amin szórakozni szeretne, akkor azért elmegy.


 
Gino   2020. 12. 10.

0

Szerintem a rossz vélemények ellenére egy jó film. Nekem tetszett, a látvány nagyon jó. Lehet, hogy sok embernek az a baja, hogy orosz.

Galéria (9)

Videók (2)