Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71

Bagger Vance legendája (2000)

The Legend of Bagger Vance
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
HercegPeter   2018. 11. 04.

legújabb vélemény

Szép történet, jó alakításokkal. Sokat nem tudok mondani róla. Viszont a legfontosabb a filmmel kapcsolatban, hogy Jack Lemmon nagyon szépen búcsúzik az utolsó jelenetben. Szép lezárása ez egy nagyszerű színész pályafutásnak és sajnos életének is. Hiszen párhónappal a film megjelenése után elhunyt.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Nagy tisztelője vagyok Redfordnak, mind a színésznek, és mind a rendezőnek,de ez egy rendkívül gyenge munkája, ha nem a leggyengébb. A történet két mondatban összefoglalható, sekélyes hollywoodi történet. A párbeszédek kínosan közhelyesek, és a film üzenete is az. Szegény színészek csak vergődnek, Will Smith kifejezetten bárgyú benyomást kelt. Szeretem a 30-as évek képi megjelenítését, ez itt is rendben van, egy kis hangulat is átjön néha, de ennyi, nem több. Sajnálom.

A film összbevétele 30 695 227 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 60M $-ból forgatták, 1999 őszén.

(dulkap)
 

Lane Smith utolsó filmje.

(dulkap)
 

Junuh szerepét Brad Pitt-nek is felajánlották, de ő visszautasította azt.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.