Farkasok

Wolves

Cikkek

2022.06.02 JRD

2,5*

Hiába a vérfarkasok iránti imádatom, ez a film nem jó. Fércmunka, talán ez rá a legjobb szó. Pedig akár jó is lehetett volna, de inkább hasonlít az egész sztori egy középiskolai novellára, mint egy összerakott történetre. És ezen nem segít Jason Momo... Több

2020.04.06 Fekete Gandalf

Fel lehetett volna jobban is építeni ezt a filmet és a mitológiáját.

Igen gyenge film, attól függetlenül, hogy eleve nem akartak belőle sokat kihozni még egy kicsit megerőltethették volna magukat és felvehettek volna egy jobb forgatókönyvítót. Mert így végeredményben a film legnagyobb erőfeszítése annyi, hogy sikerült... Több

2017.10.30 indingo

Nagyon összecsapott az eleje, utána már egy fokkal elviselhetőbb. Rengeteg a logikátlan lépés a filmben a rituális megtermékenyítés meg már nevetséges volt.

2022.05.29 drg0602

Ez szörnyű, rettenetes, kár volt elkészíteni. Sokkal többet vártam ettől a filmtől. Ez egy nagyon gyenge horrorfilm, ami szerintem igencsak gyengécskére sikeredett. Átlagos, unalmas, nem is annyira véres, a színészi teljesítmények harmatgyengék. Nekem nem tetszett. Értékelés: 3/10.

2017.12.18 Greeta

Sok jót nem lehet róla elmondani. A története olyan kis bénácska, mintha egy 5 éves írta volna a helyi újságba. Unalmas történet, gyenge játék ócska látvány.

2016.10.14 spidey

Jobban tetszett min mondjuk a hipernyálas Twilight féle ócskaság. A véres jelenetek, brutalitás és gore effektek tették olyanná amitől elviselhetővé vált valóban.

2016.03.11 Tchiva

Angelica és Cayden nagyon cukorfalatok voltak, sokkal édesebbek mint mondjuk Jack Nicholson anno a hasonló filmjében.:) Különben nem rossz, valóban.