N/A

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 2005.10.04.

2026.04.07 Hieronymus Bosch

Repülj velünk!

Kedvenc démonunk most éppen valamilyen okból kizárólag repülőkön gyilkol... Vagyis megszáll egy embert a repülőn, aki miatt az adott járat lezuhan. Némi apai segítség és nyomozás után Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) kiderítik, hogy a démon a negyvenedik percben szabotálja az utazást, hogy az adott gép, amelyen megszáll valakit, random lezuhanjon... Természetesen álruhában, áligazolványokkal is segítik saját munkájukat, és meg kell győzniük egy kétkedő stewardesst, Andreát (Amy Acker), hogy segítsen nekik! Dean gyűlöl repülni, így az akció nehézkesen indul. De nyugodjon meg mindenki, a Winchester fiúk megint kitesznek magukért... Ami pedig a színvonalat illeti, így harmadszori nézésre már felfedezek apróbb-nagyobb hibákat, bakikat! De ez a sorozat szexepilje! Ami bosszantó (mert ilyen is van), hogy az entitásokat, szellemeket, démonokat nem "kezelik" pontosan és jól... A többi viszont minden rendben! És szerintem ez a lényeg: izgalom, szarkasztikus humor, fordulatok, félelmetes lények (már akinek), a többi meg nem számít! Egy hideg sör, és hadd szóljon!

Dean ebben az epizódban Dr. James Hetfieldként mutatkozik be a telefonban, ami egy utalás volt a Metallica frontemberére. Szerző: Kóborló