Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#9721

79 One Mississippi  (2015)

(2)

dráma | vígjáték

Ez a részben autobiográfiai jellegű sorozat azokat az eseményeket mutatja be, amelyek Tig Notaro-val történtek az után, hogy édesanyja hirtelen bekövetezett halála miatt hazatért... több»

Nagyon autentikus és emberi, illetve rettenetesen vicces.
#9722

93 Bolhafészek  (2016)

(6)

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

Hat részes komédia sorozat, amelyet egy díjnyertes színdarab alapján készítettek. A főszerepben egy fiatal nőt ismerhetünk meg, aki igyekszik megbirkózni azokkal a nehézségekkel,... több»

Ezt nem lehet elmondani, tényleg látni kell. Ennyire szomorúan összetört vicces embert elképzelni sem lehet. Fleabag tényleg meg van semmisülve. Teljesen. És fogalma sincs, hogyan építse újra magát. Szenved, tönkre van, a diszfunkcionális családja sem segít az ügyön, de nem tudja... több»
#9723

életrajzi

Lady Tabares nem volt mindig ünnepelt csillag és előkelő dáma. A társadalom legszegényebb rétegéből jött; édesanyja minden nap küzdött, hogy gyermekei ne éhezzenek. Ennek ellenére... több»

#9724

74 Kuromukuro  (2016)

akció | animáció | sci-fi

Netflix

Amikor támadás ér egy kutatóközpontot, az intézet diákjai és kutatói a pilótákkal együtt ellentámadást kénytelenek végrehajtani, mely során alkalmazzák az ott található... több»

#9725

vígjáték

Amazon Prime Video

A komédia a '60-as években játszódik, a zűrzavaros amerikában. Egy középosztálybeli családot váratlanul egy vendég látogat meg, aki fenekestül felfordítja a család eddigi... több»

Woody Allent nagyon szeretem, ez a sorozat is leginkább azoknak való, akik elkötelezett hívei, nem mindenkinek ül a stílusa. Bár a Miley Cyrusszal való együttműködés nagyon érdekes vállakozás, szerintem nem a ő a legjobb választás egy Allen-filmbe.
#9726

93 Góliát  (2016)

(3)

dráma

Amazon Prime Video

Egy megbukott és tönkretett ügyvédet egy olyan üggyel bíznak meg, amely segíthet visszaszerezni hírnevét, és egyúttal a boszúra is lehetőséget biztosít... több»

Billy Bob Thornton az egyik kedvenc színészem, remekül alakítja a kiégett, társadalomban csalódott karaktereket a filmjeiben, nincs ez másként a Goliath-ban sem. Alkoholista ügyvédként olyan rázós ügyeket is elvállal, amit senki más. A sorozat minden évada egy új alapsztorira... több»
#9727

76 A jóslás urai  (2016)

(2)

dráma | fantasy | krimi

Charlie Haverford (Jeffrey Donovan) igyekszik minél több pénzt összeszedni különféle kétes ügyletekből. Az egyik megkédőjelezhető biznisze, hogy jövendőmondókat is foglalkoztat.... több»

Számomra ez egy igazán lebilincselő sorozat, amilyen nehézkesen és lassan indult, annyira izgalmassá és fordulatossá vált. Garantálta nézeti magát, én legalábbis nehezen tudtam leakadni róla.
#9728

77 Dr. Chance  (2016)

(1) (3)

dráma | misztikus | thriller

Egy törvényszéki pszichiáter újra és újra erőszakos és veszélyes helyzetekbe keveredik munkája során, ugyanis a legkülönfélébb mentális zavarokkal küzdő emberek és a korrupt... több»

majdnem sírtam, amikor a Dr. House végetért, a legjobb sorozat volt, de csakis Hugh Laurie miatt. Alig vártam, hogy új sorozata legyen, és íme. Kicsit nagypapásabban néz ki itt ugyan, de még mindig fantasztikus karakter.
Ázsia alvilága
#9729

dokumentum

Sorozatunk feltárja Ázsia sokkoló, bűnös alvilágát, felfedve a világ legkönyörtelenebb és legmegátalkodottabb bűnözőinek titkos akcióit. Valódi áldozatok, rendőrök és... több»

#9730

dokumentum | történelmi

A sorozat olyan neves amerikai gondolkodókat, tudósokat, feltalálókat mutat be, akik elméjük szüleményével megváltoztatták nem csak a környezetüket, de az egész világra hatással... több»

#9731

romantikus | vígjáték

Netflix

Nao élete mondhatni tökéletes; végre megtalálta álmai lakását is, ám minden a feje tetejére áll, amikor megtudja, hogy az albérletet meg kell osztania az iskola szívtiprójával,... több»

A Random-átjáró
#9732

dráma

A film egy bátor nő drámai életét mutatja be. Útja elején egy ír dologházban robotol, majd St-John's-ban találja magát, ahol a város legszegényebb negyedében tengődik. Végül egy... több»

Ready for This
#9733

dráma

Hat tehetséges fiatal, álmai megvalósítása érdekében, az Arcadia House-ba költözik. Néhányuknak ez jelenti életük lehetőségét, míg másoknak ez az utolsó esélyük. Az otthontól... több»

#9734

72 Fearless  (2016)

dokumentum

Netflix

Dokumentumfilm jellegű sorozat az amerikai ródeókról és az emberekről, akik az egész őrület mögött állnak. több»

Határőrök
#9735

dokumentum

Ahol a "fejlett" és a "fejlődő" világ határa fut, ott rendszerint hatalmas nyomás nehezedik nem csupán a szögesdrótos kerítésre, de magukra a határőrökre is. E megállapítás a... több»

Tengerek világa
#9736

dokumentum

A világ minden táján a trópusi tengerek partjait egy különleges növénytársulás borítja. Ez a mangrove erdő, amely az összes többi szárazföldi fás társulással ellentétben a... több»

#9737

dráma

Odin Freeburn, családfőként úgy érzi négyfelé szakad az óriási felelősség nyomása alatt. Közben gyötrő múltja is felrémlik előtte olykor. Úgy tűnik, ha egyáltalán talpra akar... több»

Annak ellenére, hogy egy színészt sem ismertem, nagyon nagyon kellemesen csalódtam. Izgalmas és fordulatos.
#9738

dráma | kaland | sci-fi

A Mars című alkotás naprendszerünk talán legmisztikusabb bolygójáról árul el minden eddig tudhatót, vagy még annál is többet. A sorozat ugyanis mindamellett, hogy izgalmas interjúkat... több»

A sötét rengeteg bűnözői
#9739

dokumentum

A Washington állambeli Olympic-félsziget sűrű erdőjében a rendőrök az egyre növekvő bűnözés ellen küzdenek. Egyes tolvajok a saját játszóterüknek tekintik a hatalmas vadont. több»

#9740

sci-fi

Híres és közkdvelt youtube szmélyiégek felveszik a harcot a zombik hadával. Ha sikerülne gyógymódot találniuk a szörnyű kórra, akkor mind megmenekülhetnének. több»