Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#10361

A Nem tudod megnyalni a könyököd című műsorban olyan furcsa tevékenységeket mutatnak be az alkotók, melyeket fizikai adottságaink tükrében képtelenek vagyunk véghezvinni testünkkel.

#10362

dokumentum | történelmi

A Náci kollaboránsok című sorozat olyan személyek portréit mutatja be, akik a második világháború alatt náci szimpatizánsként részt vettek a németek borzalmas cselekedeteiben. Az... több»

#10363

dokumentum

A Modern csodák: a nagy visszaszámlálás című sorozatban építészeti, gépészeti, tudományos és társadalmi vívmányok egész sora vonul fel. Az alkotók ezzel tisztelegnek azon... több»

#10364

dokumentum

A rendhagyó portrésorozat a Magyar Tudományos Akadémia válogatásában ismerteti kortárs művészek, írók, költők, tudósok életpályáját.

Rendező: Medgyesi Gabriella

#10365

dokumentum

A Mi történt ezután? című tévéműsor hihetetlen baleseteknek, felfordulásoknak és eseményeknek egész sorát vonultatja fel, azonban a történés utolsó csattanója előtt... több»

#10366

animáció

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A Mesélj nekem! című tévéműsorban olyan klasszikus mesék hangzanak el, mint A rút kiskacsa vagy Az égig érő paszuly. A mesék a régi diafilmek megjelenítéséhez hasonlatosan,... több»

#10367

dokumentum

A Mérnöki csúcsteljesítmények című sorozatban olyan lélegzetállító épületek és építmények kerülnek bemutatásra, melyek formai vagy elhelyezkedési adottságaikat tekintve... több»

#10368

80 Megtört szívek  (2014)

(3)

dráma | krimi

A Megtört szívek című török sorozatban két család élete örökre megváltozik, amikor ugyanazon a napon, ugyanabban a kórházban születnek meg lányaik. Egy hiba folytán a... több»

Ez a férfi-nő közötti örökös párharc már egy kissé unalmas. Nem annyira nézhetetlen ez a sorozat, de nem is élvezhető. Kiszámíthatóak a karakterek, a párbeszédek és a cselekmény.
#10369

dokumentum

A Megaárverések című műsorban a Ritchie Bros nevű vállalkozás kulisszái mögé leshetünk be. A cég ugyanis hatalmas munkagépeket, óriási vasdarabokat vonultat fel és kínál... több»

#10370

60 A Mancs őrjárat  (2013)

(2)

akció | animáció | családi | kaland | sportfilm | vígjáték

HBO Max | Netflix | TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A Mancs őrjárat című mesesorozat főhőse Ryder, a bátor kisfiú, aki barátaiból álló csapatával mindig megmenti Kaland-öböl lakosait a közelgő veszélytől.

Gyerekeimnek abszolút legnagyobb kedvence. (6 és 4 évesek, fiú és lány)
Málenkaja rabatyonka
#10371

dokumentum

A dudari leventéket, jóllehet semmi bűnük nem volt, elvitték a Szovjetunióba, ahol különböző táborokban sínylődtek. Voltak, akik soha nem tértek haza, voltak, akiknek sikerült... több»

#10372

animáció

A Linkers - Titkos kódok című animációs sorozat középpontjában öt hős különös küldetése áll. A fiatalok egy közösségi oldalon találkoztak, s hamarosan meghívását kapnak a... több»

#10373

A Letűnt civilizációk nyomában című ismeretterjesztő sorozatban Brit Eaton beutazza a világot, hogy az ősi kultúrák megmaradt nyomai révén felkutassa azok titkait. Eljut Egyiptomba... több»

Légnyomás: pilóták az isten háta mögött
#10374

Ahhoz, hogy egy valaki nagy utasszállítót vezethessen, hosszú, rögös úton kell végighaladnia és rengeteg repült órát kell kisgépen teljesítenie. Náhány elszánt pilóta a... több»

Láthatatlan pillanatok
#10375

dokumentum

A természeti jelenségek jó része olyan gyorsan játszódik le, hogy az emberi szem számára gyakorlatilag láthatatlan. Ám ma már rendelkezésre állnak azok az eszközök, melyek... több»

#10376

animáció

A Lassie és barátai című animációs sorozatban Lassie mindig ott terem, ha legjobb barátja, a tízéves Zoe bajba kerül. A kislány a Grand Mountain Nemzeti Parkban él családjával és... több»

legyen 2 rész is nekem tetszik ez a sorozat
#10377

NA Kenguk II.  (2002)

animáció

A Kenguk II. című mesefilm-sorozat főhőse öt játékos kengurukölyök. Napo, Archie, Nelson, Kevin és Junior a Sierra szigeten él, melynek különlegessége egy arany virág. A növényt... több»

#10378

animáció | családi

A Kate és Mim-Mim című animációs sorozat főhőse egy színes képzelettel rendelkező kislány. Minden alkalommal, amikor Kate kigondol valamit, megnyílik egy kapu a képzelet... több»

#10379

horror | vígjáték

A sorozat főhőse, PewDiePie, azaz Felix Kjellberg számos olyan akadálypályán verekszi át magát, melyet híres horrorfilmek alapján készítettek a széria alkotói.

Kutyamentők
#10380

dokumentum

Hihetetlen menekülések, csodálatos gyógyulások és persze szívmelengető egymásra találások - ezért dolgoznak a Kutyamentők. több»