Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

92 Az árnyak  (2014)

(2)

dráma | krimi | thriller

HBO GO

A nagy sikerű sorozat folytatásában Relu válaszút elé kerül. Meg akarja ölni Capitanut, megtudja azonban, hogy a lánya a gyűlölt férfi fiának gyermekét várja. Vajon ennek tudatában... több»

Az első pár rész rendkívül érdekes, szellemes, jó forgatókönyvű. Aztán az egész úgy, ahogy van, leül, értelmetlen párbeszédbe és akciókba torkollik, illetve igyekszik moralizálással magyarázgatni a történetet, azaz vegyíti a krimit a lélektannal - hát nem sikerült,... több»
#2

dráma

HBO GO

Az élet minden "szépségével" együtt, ahogy egy terapeuta és páciensei szemén keresztül láthatjuk. több»

#3

74 Talált pénz  (2020)

(3)

dráma | vígjáték

HBO GO

Az HBO Europe saját gyártású sorozatában két szerethető vesztes, aki közlekedésbiztonsági technikuskét dolgoziknak azzal viccelődnek, hogy képesek elkövetni a tökéletes... több»

Kiváló alaphelyzet, és annyira kelet-európai, hogy tökéletesen bele tudjuk élni magunkat. Nagyon szórakoztató.
#4

dráma | romantikus | vígjáték

1910-ben Elizabeth Thatcher, egy művelt fiatal nő fél elhagyni kényelmes világát, hogy a városba költözzön. De amikor elfogad egy tanári állást, új célokra talál, miközben... több»

Egy kosztümös sorozat, amely az első évadokban még egy bányász városka kizsákmányolt lakóiról szól, majd később már nevet is változtat a település. Ekkor már a fafeldolgozás a profiljuk. Közben főleg a nők sorsát követhetjük nyomon barátságokkal, tragédiákkal és... több»
#5

71 A néma völgy  (2016)

(3)

akció | dráma | krimi | thriller

HBO GO

Egy újabb ütős sorozat Romániából, amely az HBO égisze alatt készült. A négyrészes thrillerszéria két tizenéves fiú hátborzongató kalandját meséli el. Filip és Horia néhány... több»

Egészen lenyűgöző jelenetek és szépek vannak benne. A tipikusan romános filmes nyerseség sem árad belőle olyan nagyon...
#6

dráma | romantikus

HBO GO

A sorozat főleg az emberi kapcsolatokról szól, azonban elsősorban arról a kapcsolatról, amit magunkkal ápolunk. A város nemcsak egy díszlet a történetekhez, hanem karakter is, ami... több»

#7

animáció | családi

HBO GO | TV-ben (Kiwi TV, csütörtök 01:33)

Az Állatkerti sétány 64. című mesesorozat főhőse egy kislány, akit Lucynak hívnak. Lucy minden este lecsúszik a zsiráf hosszú nyakán, hogy találkozhasson barátaival: Nelsonnal, az... több»

Nagyon kedves kis mese, amit bármikor meg lehet nézni a gyerkőcökkel közösen, ráadásul sokat is lehet belőle tanulni. Szerintem nagyon szép a rajzolása is, csakis imádni lehet! :)
Jó fiúk
#8

NA Jó fiúk  (2005)

akció | dráma

Az amerikai Bad Boys és a francia Taxi című filmek balkáni verziója, a román Jó fiúk 8 epizódból álló izgalmas tévésorozat. Ötletes stílusgyakorlat, tele alvilági figurákkal,... több»

Krisztusnak ajánlva - Bogdánffy Szilárd élete és kora
#9

dokumentum

A kommunista Románia és az egyházak véráztatta viszonyába enged bepillantást a dokumentumfilm egy fedhetetlen életű tudós paptanár, Bogdánffy Szilárd élettörténete által, aki... több»

Az anyám főztje Patrizia Paglierivel
#10

Patrizia Paliglieri mesterszakács Olaszországban nőtt fel, ám 25 éve Romániában él. Konyhájában egyértelműen az olasz hagyományok köszönnek vissza. Patrizia a házias ételek híve,... több»

Így veszett el Erdélyország 1940-1944
#11

dokumentum

A sorozatban egykori katonák a riportalanyok, akik élményeikről mesélnek, s mikor már meseszerűvé válna mindaz, ami megtörtént, a hadtörténész szakszerű összefoglalója... több»

Rendező: Zsigmond Attila