Sorozatok

#1

95 Az árnyak  (2014)

(2)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

A nagy sikerű sorozat folytatásában Relu válaszút elé kerül. Meg akarja ölni Capitanut, megtudja azonban, hogy a lánya a gyűlölt férfi fiának gyermekét várja. Vajon ennek tudatában... több»

Az első pár rész rendkívül érdekes, szellemes, jó forgatókönyvű. Aztán az egész úgy, ahogy van, leül, értelmetlen párbeszédbe és akciókba torkollik, illetve igyekszik moralizálással magyarázgatni a történetet, azaz vegyíti a krimit a lélektannal - hát nem sikerült,... több»
#2

dráma

HBO Max

Az élet minden "szépségével" együtt, ahogy egy terapeuta és páciensei szemén keresztül láthatjuk. több»

#3

72 Talált pénz  (2020)

(3)

dráma | vígjáték

HBO Max | SkyShowtime

Az HBO Europe saját gyártású sorozatában két szerethető vesztes, aki közlekedésbiztonsági technikuskét dolgoziknak azzal viccelődnek, hogy képesek elkövetni a tökéletes... több»

Kiváló alaphelyzet, és annyira kelet-európai, hogy tökéletesen bele tudjuk élni magunkat. Nagyon szórakoztató.
#4

80 Spy/Master  (2023)

(4)

akció | dráma | thriller

HBO Max

Hősünknek egyetlen esélye van az életben maradásra, ezért egy németországi diplomáciai utat használ fel ugródeszkaként az Államokba. több»

Nagyon jó sztori, izgalmas, pörgős, végig fenntartotta az érdeklődésemet. Az első rész után alig vártam a másodikat, remélem ilyen iramban folytatódik.
#5

74 A néma völgy  (2016)

(3)

akció | dráma | krimi | thriller

HBO Max

Egy újabb ütős sorozat Romániából, amely az HBO égisze alatt készült. A négyrészes thrillerszéria két tizenéves fiú hátborzongató kalandját meséli el. Filip és Horia néhány... több»

Egészen lenyűgöző jelenetek és szépek vannak benne. A tipikusan romános filmes nyerseség sem árad belőle olyan nagyon...
#6

72 Ruxx  (2022)

(1)

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime

Modern párkapcsolati dráma, amely egy múlt és jövő között vergődő ország fiatal generációját vizsgálja. A film középpontjában a címszereplő áll, aki a román fővárosban... több»

Bár kissé melodramatikus, a "Ruxx" egy jól elkészített és jól összeszerelt produkciónak tűnik, amely sok ígéretet hordoz magában.
#7

dráma | romantikus | vígjáték

1910-ben Elizabeth Thatcher, egy művelt fiatal nő fél elhagyni kényelmes világát, hogy a városba költözzön. De amikor elfogad egy tanári állást, új célokra talál, miközben... több»

Janette Oak könyveiből megismerhetjük a kanadai őslakosok életét. Sok adalékkal szolgált regényeiben a korabeli életmódról. A történet főszereplői ugyan fehérek, de az életük összefonódik a kanadai vadon lakosaival. A filmről csak annyit tudok mondani: nyomokban Janette Oakot... több»
#8

dráma | romantikus

HBO Max

A sorozat főleg az emberi kapcsolatokról szól, azonban elsősorban arról a kapcsolatról, amit magunkkal ápolunk. A város nemcsak egy díszlet a történetekhez, hanem karakter is, ami... több»

#9

65 Az igazi sztár  (2022)

(1)

HBO Max

A One True Singer egy zenei show, amely elindítja a következő nagy romániai énekest a pályán. Ez az a műsor, amely a zeneipar kulisszái mögé kalauzol, és megmutatja, mi kell ahhoz,... több»

Alig vártam ezt a sorozatot, de amint megnéztem, nagyot csalódtam. A versenyzők tehetsége teljesen hiányzik. A zsűriben abszolút 0 a kémia és a vonzerő. Biztos vagyok benne, hogy annak a csapatnak, amelyik ezt a tehetségkutatót fejleszti, semmi tapasztalata nincs ebben az irányban,... több»
#10

animáció | családi

HBO Max

Az Állatkerti sétány 64. című mesesorozat főhőse egy kislány, akit Lucynak hívnak. Lucy minden este lecsúszik a zsiráf hosszú nyakán, hogy találkozhasson barátaival: Nelsonnal, az... több»

Nagyon kedves kis mese, amit bármikor meg lehet nézni a gyerkőcökkel közösen, ráadásul sokat is lehet belőle tanulni. Szerintem nagyon szép a rajzolása is, csakis imádni lehet! :)
#11

52 Hackerville  (2018)

(4)

akció | thriller

SkyShowtime

Egy német bankot ért kibertámadást követően egy nyomozó a helyi hatóságokkal és egy elit hackerrel együttműködve a gyanúsítottak nyomába ered. több»

Voicu Dumitras legjobb sorozatszereplése. Igen igen, a főszereplő kölyökről van szó. Az amúgy román filmes körökben járatos embereknek feltűnhetett, hogy valahogyan több minden bele van szőve ebbe a sorozatba, mint a hackerek munkáját bemutató ügyosztály. Ez a sori valós... több»
#12

dokumentum

HBO Max

Elkísérhetjük Irina Rimes énekesnőt, amint városról városra utazik, miközben legújabb albumán dolgozik. Két év túlhajszoltságot után úgy érzi, itt az ideje megkeresni önmagát a... több»

Szereplők: Irina Rimes

#13

dokumentum

Van Székelyföldnek egy Olt nevű folyója, melyet 300 kilométeren át követve Csaba királyfi népének történelme elevenedik meg. A Mikó, a Haller vagy a Kálnoky-családok földjét... több»

Rendező: Zsigmond Attila

Mihaela varázslatos desszertjei
#14

dokumentum

Az ismert román desszertkirálynő, Mihaela Sava izgalmas utazásra kalauzolja a nézőket az ízek világában. Minden epizód az aromák és ízek varázslatos birodalmába vezet bennünket,... több»

#15

NA Shardlake  (2024)

dráma | misztikus | történelmi

A Tudor-korszakban, a kolostorok feloszlatása idején Thomas Cromwell elküldi Matthew Shardlake-et, hogy vizsgálja ki egy megbízott halálát a távoli Scarnsea városában. több»

Jó fiúk
#16

NA Jó fiúk  (2005)

akció | dráma

Az amerikai Bad Boys és a francia Taxi című filmek balkáni verziója, a román Jó fiúk 8 epizódból álló izgalmas tévésorozat. Ötletes stílusgyakorlat, tele alvilági figurákkal,... több»

Krisztusnak ajánlva - Bogdánffy Szilárd élete és kora
#17

dokumentum

A kommunista Románia és az egyházak véráztatta viszonyába enged bepillantást a dokumentumfilm egy fedhetetlen életű tudós paptanár, Bogdánffy Szilárd élettörténete által, aki... több»

Az anyám főztje Patrizia Paglierivel
#18

Patrizia Paliglieri mesterszakács Olaszországban nőtt fel, ám 25 éve Romániában él. Konyhájában egyértelműen az olasz hagyományok köszönnek vissza. Patrizia a házias ételek híve,... több»

Így veszett el Erdélyország 1940-1944
#19

dokumentum

A sorozatban egykori katonák a riportalanyok, akik élményeikről mesélnek, s mikor már meseszerűvé válna mindaz, ami megtörtént, a hadtörténész szakszerű összefoglalója... több»

Rendező: Zsigmond Attila