Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

dráma

HBO Max

Az élet minden "szépségével" együtt, ahogy egy terapeuta és páciensei szemén keresztül láthatjuk. több»

#2

80 Az árnyak  (2014)

(2)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

A nagy sikerű sorozat folytatásában Relu válaszút elé kerül. Meg akarja ölni Capitanut, megtudja azonban, hogy a lánya a gyűlölt férfi fiának gyermekét várja. Vajon ennek tudatában... több»

Az első pár rész rendkívül érdekes, szellemes, jó forgatókönyvű. Aztán az egész úgy, ahogy van, leül, értelmetlen párbeszédbe és akciókba torkollik, illetve igyekszik moralizálással magyarázgatni a történetet, azaz vegyíti a krimit a lélektannal - hát nem sikerült,... több»
#3

dráma | romantikus

HBO Max

A sorozat főleg az emberi kapcsolatokról szól, azonban elsősorban arról a kapcsolatról, amit magunkkal ápolunk. A város nemcsak egy díszlet a történetekhez, hanem karakter is, ami... több»

#4

73 Talált pénz  (2020)

(3)

dráma | vígjáték

HBO Max

Az HBO Europe saját gyártású sorozatában két szerethető vesztes, aki közlekedésbiztonsági technikuskét dolgoziknak azzal viccelődnek, hogy képesek elkövetni a tökéletes... több»

Kiváló alaphelyzet, és annyira kelet-európai, hogy tökéletesen bele tudjuk élni magunkat. Nagyon szórakoztató.
#5

72 Ruxx  (2022)

(1)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max

Modern párkapcsolati dráma, amely egy múlt és jövő között vergődő ország fiatal generációját vizsgálja. A film középpontjában a címszereplő áll, aki a román fővárosban... több»

Bár kissé melodramatikus, a "Ruxx" egy jól elkészített és jól összeszerelt produkciónak tűnik, amely sok ígéretet hordoz magában.
#6

71 A néma völgy  (2016)

(3)

akció | dráma | krimi | thriller

HBO Max

Egy újabb ütős sorozat Romániából, amely az HBO égisze alatt készült. A négyrészes thrillerszéria két tizenéves fiú hátborzongató kalandját meséli el. Filip és Horia néhány... több»

Egészen lenyűgöző jelenetek és szépek vannak benne. A tipikusan romános filmes nyerseség sem árad belőle olyan nagyon...
#7

dráma | romantikus | vígjáték

1910-ben Elizabeth Thatcher, egy művelt fiatal nő fél elhagyni kényelmes világát, hogy a városba költözzön. De amikor elfogad egy tanári állást, új célokra talál, miközben... több»

Egy kosztümös sorozat, amely az első évadokban még egy bányász városka kizsákmányolt lakóiról szól, majd később már nevet is változtat a település. Ekkor már a fafeldolgozás a profiljuk. Közben főleg a nők sorsát követhetjük nyomon barátságokkal, tragédiákkal és... több»
#8

65 Az igazi sztár  (2022)

(1)

HBO Max

A One True Singer egy zenei show, amely elindítja a következő nagy romániai énekest a pályán. Ez az a műsor, amely a zeneipar kulisszái mögé kalauzol, és megmutatja, mi kell ahhoz,... több»

Alig vártam ezt a sorozatot, de amint megnéztem, nagyot csalódtam. A versenyzők tehetsége teljesen hiányzik. A zsűriben abszolút 0 a kémia és a vonzerő. Biztos vagyok benne, hogy annak a csapatnak, amelyik ezt a tehetségkutatót fejleszti, semmi tapasztalata nincs ebben az irányban,... több»
#9

animáció | családi

HBO Max | TV-ben (Kiwi TV, csütörtök 01:33)

Az Állatkerti sétány 64. című mesesorozat főhőse egy kislány, akit Lucynak hívnak. Lucy minden este lecsúszik a zsiráf hosszú nyakán, hogy találkozhasson barátaival: Nelsonnal, az... több»

Nagyon kedves kis mese, amit bármikor meg lehet nézni a gyerkőcökkel közösen, ráadásul sokat is lehet belőle tanulni. Szerintem nagyon szép a rajzolása is, csakis imádni lehet! :)
#10

dokumentum

HBO Max

Elkísérhetjük Irina Rimes énekesnőt, amint városról városra utazik, miközben legújabb albumán dolgozik. Két év túlhajszoltságot után úgy érzi, itt az ideje megkeresni önmagát a... több»

Szereplők: Irina Rimes

Jó fiúk
#11

NA Jó fiúk  (2005)

akció | dráma

Az amerikai Bad Boys és a francia Taxi című filmek balkáni verziója, a román Jó fiúk 8 epizódból álló izgalmas tévésorozat. Ötletes stílusgyakorlat, tele alvilági figurákkal,... több»

Krisztusnak ajánlva - Bogdánffy Szilárd élete és kora
#12

dokumentum

A kommunista Románia és az egyházak véráztatta viszonyába enged bepillantást a dokumentumfilm egy fedhetetlen életű tudós paptanár, Bogdánffy Szilárd élettörténete által, aki... több»

Az anyám főztje Patrizia Paglierivel
#13

Patrizia Paliglieri mesterszakács Olaszországban nőtt fel, ám 25 éve Romániában él. Konyhájában egyértelműen az olasz hagyományok köszönnek vissza. Patrizia a házias ételek híve,... több»

Így veszett el Erdélyország 1940-1944
#14

dokumentum

A sorozatban egykori katonák a riportalanyok, akik élményeikről mesélnek, s mikor már meseszerűvé válna mindaz, ami megtörtént, a hadtörténész szakszerű összefoglalója... több»

Rendező: Zsigmond Attila