Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

animáció | családi

TV-ben (M2, szombat 11:30)

Az Egyszer volt... az élet (franciául Il était une fois... la vie) színes, francia televíziós rajzfilmsorozat, amely elsősorban gyermekeknek készített animációs sorozat. Az Egyszer... több»

Imádtam gyerekként, nagyon ötletesen mutatja be az emberi test működését, szerintem egy igen hasznos kis sorozat a gyerekek számára. Felnőttként is láttam belőle részeket, jó volt nosztalgiázni.
#2

92 Internátus  (2007)

(15) (1)

misztikus

Egy kollégium nem szokványos mindennapjaiba leshetünk bele. Egy fiatal lány érkezik az otthonba, akinek bátyja mindent megtesz azért, hogy megóvja őt. Megérkezik a fiát kereső anya is,... több»

Nagyon király kis spanyol sorozat. Van benne feszültség és izgalom dögivel, nem lehet tudni ki kivel van. A romantikus szálak kicsit esetlenek, de nem is erre van helyezve a hangsúlyt. Egyszer lehet, hogy megnézem újra egyben az egészet.
#3

animáció | családi | dráma | háborús | kaland | történelmi

Az Egyszer volt... az ember (franciául: Il était une fois… l'homme) színes, francia televíziós rajzfilmsorozat, amelyet Albert Barillé írt és rendezett és 1978-ban készült. Az Egyszer... több»

Nagyon szerettem a sorozat első verzióit ami a történelemről szólt. Volt utána már találmányos és művészetes is, de azok gyengébbek voltak. Utólag visszaemlékezve talán elég durván ferdítettek ezt azt a sztorikba, de hiszem, hogy sok mindent lehetett tanulni belőle.
#4

86 Az ifjú pápa  (2016)

(7)

dráma | szatíra

HBO GO

Az ifjú pápa Lenny Belardóról szól, aki XIII. Piusz néven az első amerikai pápa lett. Úgy tűnik, a fiatal és sármos pápa megválasztása a bíborosi kollégium egyszerű, ám... több»

nagyon érdekes sorozatnak ígérkezik, ami sok kérdést felvet majd az egyház működéséről
#5

85 A nagy pénzrablás  (2017)

(15) (2)

akció | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy csoport különleges tolvaj megtámadja a Moneda and Timbre pénzverdét, hogy megvalósítsák a tökéletes bűntényt. A terv szerint 2,4 milliárd eurót lovasítanának meg. több»

Elég sok filmet, sorozatot láttam életemben, mondjuk úgy, hogy azokon nőttem fel. Először mentem a videótékába, aztán jött az internet, CD-k, DVD-k, torrentek... Rengeteg rablós filmen túl vagyok már, túszdrámákon, olyan filmeken, ahol minden gond okozója a szerelem... De egyik... több»
#6

89 Grand Hotel  (2011)

(9)

dráma | krimi | misztikus

Az 1905-ben játszódó spanyol sorozat az Alarcón család életét mutatja be, akik a bámulatosan szép és előkelő vendégektől hemzsegő Grand Hotelt vezetik. A csillogás, a pompa és a... több»

Rohadj jó ez a sorozat. Nagyon izgalmas végig. Még nem értem a végére, de egyre izgisebbnek találom. Rengeteg titok van benne, amikre nagyon apránként derül fény. Ajánlom mindenkinek aki szereti a baromi igzgis sorozatokat.
#7

77 Spongyabob Kockanadrág  (1999)

(28) (11)

animáció | családi | fantasy | vígjáték

HBO GO | TV-ben (Nickelodeon, ma 22:30)

SpongyaBob Kockanadrág a Csendes óceán mélyén él egy kisvárosban egy ananász belsejében háziállatával, Csigusszal. A sütödében dolgozó sárga tengeri szivacs élete korántsem... több»

Egy igazán örök klasszikus a tengerbiológus Stephen Hillenburgtól. Nagy húzás volt tőle megalkotni és a vászonra vinni Bikini Fenék lakóit, és mindennapjaikat megrajzolni részről részre, szórakoztató karakterekkel a fedélzeten. Olyan érdekes mesebeli karakterek tökéletesek... több»
#8

87 Elit  (2018)

(2)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Amikor három munkásosztálybeli kamasz bekerül egy elit iskolába, a két csoport közötti feszültség végül gyilkossághoz vezet.  több»

Érdekes. Megvannak a maga hibái, mégis nagyon berántott, és öt nap alatt egyéb teendőim mellett végeztem is vele. Az első évadban megölik az egyik főszereplőt, és kihallgatnak mindenkit. Innen indulunk ki, ezek a jelenetek szivárogtatnak nekünk információcseppecskéket a... több»
#9

84 Az ártatlan  (2021)

(6) (2)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Mateo története, aki kilenc évvel ezelőtt beleavatkozott egy verekedésbe, és akarata ellenére gyilkossá vált. több»

Szuper történet és érdekes karakterek, akiket hitelesen keltettek életre a színészek. Nagyon ajánlom.
#10

dokumentum

A fagy birodalma című természetfilm-sorozat Sir David Attenborough kalauzolásával mutatja be az Északi-sark és az Antarktisz élővilágát. A lenyűgöző légifelvételek és a tenger... több»

Lenyűgözők a felvételek, felejthetetlen élményt nyújtott, nagyon szép képi és hanghatásokkal, bámulatosan előadva. Érdemes megnézni mert csodálatos a világa.
#11

animáció | családi | kaland

A 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal című mesesorozat Jules Verne klasszikusára épül. Ennek a történetnek azonban állatok a szereplő; maga Fog úr például egy oroszlán. Igazi... több»

Szenzációs az alapsztori, szép a kivitelezés, izgalmas a történet, ragyogó kalandok és szerethető karakterek várnak ránk, ebben a gyerekeknek szóló, de nem csak gyerekeknek ajánlható animációs sorozatban. Próbáld ki, nem fogsz csalódni!
#12

dráma

Netflix

A történet a 18. század kezdetén játszódik Madridban, ahol egy agorafóbiás szakács és egy megözvegyült nemes szerelmi történetét követhetjük nyomon. több»

A történetet sokszor unalmasnak és irrelevánsnak találtam, illetve sok hibát is felfedeztem benne, ami miatt az élmény tönkrement. Szerintem időpazarlás volt ez a sorozat.
#13

dokumentum

Amazon Prime Video

A dokumentumfim-sorozat Spanyolország elit rendőrségi erőit vizsgálja, azon belül is az embertelenül nehéz felvételi folyamatot. A fizikai erő nem elegendő, ha valaki a legjobbakhoz... több»

#14

akció | dráma | krimi | thriller

Terese elhagyja Mexikót, miután drogfutár barátját meggyilkolják. Spanyolországban talál menedéket, és erőfeszítései révén az ország vezető drogcsempészévé válik, hogy... több»

Igazi tökös dögös dráma az élet nagypályásairól. Néhol kissé glamour-os a megvalósítás, de az egész sorozat atmoszférája kellemes, szerethető és folyamatosan izgalmas.
#15

91 Vis a vis  (2015)

(1)

dráma | thriller

Macarena Ferrerót csalással gyanúsítják, amit főnöke iránt érzett szerelme miatt követett el. Cruz del Sur börtönében kell letöltenie büntetését, ahol teljesen más törvények... több»

Kezdem megkedvelni a spanyol sorozatokat, Alex Pina nagyon tud valamit A nagy pénz rablás alkotójának újabb zseniális sorozata
#16

80 Velvet Divatház  (2013)

(6)

dráma

A sorozat középpontjában a tekintélyes Velvet Divatház élete, jövőjének alakulása, ill. annak örököse, Alberto és a nála varrónőként dolgozó Ana szerelmi kapcsolata áll. A... több»

Sziasztok. Én utálom a mexikói, brazil....csöpögős, nyálas és borzalmasan primitív szappan operákat, de ez egy bübályos, aranyos sorozat, amit csak ajánlani tudok, főleg azoknak a hölgyeknek, akiknek bejön az 50-es, 60-as évek eleganciája, nagyon nőies vintage divatja. Egy igazi... több»
#17

89 Túl a vörös kanapén  (2021)

(4) (2)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

A cél nem több, mindössze ennyi: csak öt percig túlélni... A cselekmény három prostituált, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) és Gina (Yany Prado) köré épül, akik... több»

Egyetértek alien007-tel, zseniális. Tarantino minőség, remek forgatókönyv, remek színészek, életszagú fényképezés, hozzáillő zene. Az is tetszett, hogy az epizódok rövidek. Így lehet jó sorozatot csinálni, csak ne laposodjon el, mint a pénzlopós sorozat, ha kifújt a sztori,... több»
#18

89 A móló  (2019)

(2)

dráma | misztikus

HBO GO

Az építészként fényes karriert befutott Alexandra élete pillanatok alatt lidércnyomássá válik, amikor a rendőrség értesíti, hogy férjét, Oscart holtan találták a Valencia... több»

Tetszett. De: 4 resz legalább kellett, mire kezdett lekötni. Pozitív, hogy szinkronizált. Mert néha szeretem a telefont is nézegetni közben. A palira nagyon mérges voltam. Kicsit életszerűtlennek is tartom, hogy feleségként ne vegyek észre dolgokat. A vége meglepett. Nem gondoltam,... több»
MotoGp
#19

89 MotoGp  (2014)

sportfilm

Marc Márquez megvédi világbajnoki címét. Két legfőbb riválisa, a kétszeres MotoGP bajnok, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, a kétszeres 250 köbcentis bajnok, de ott lohol a nyomában... több»

#20

77 30 ezüst  (2020)

(7) (1)

horror

HBO GO

Az egykori elítélt, Vergara atya (Eduard Fernández) egy profi ördögűző, aki egy világtól távol eső kisvárosban talál menedékre, hogy megszabaduljon a múltjától, és új életet... több»

Jó kis sorozat, mondjuk az első résznek csak három csillagot adnék, de aztán megjavul, és már nem tudtam kikapcsolni. Bár a sztori folytatódik, de minden részben egészen más horror-fantasy alakot vált a gonosz...