Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

animáció | családi

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Az Egyszer volt... az élet (franciául Il était une fois... la vie) színes, francia televíziós rajzfilmsorozat, amely elsősorban gyermekeknek készített animációs sorozat. Az Egyszer... több»

Nagyon aranyos és kedves mese amiből gyerekként nagyon sokat tanultunk. Imádnivalóan és érdekesen meséli el a dolgokat és szinte fel sem tűnik, úgy tanulhatunk.
#2

89 Internátus  (2007)

(16) (1)

misztikus

Egy kollégium nem szokványos mindennapjaiba leshetünk bele. Egy fiatal lány érkezik az otthonba, akinek bátyja mindent megtesz azért, hogy megóvja őt. Megérkezik a fiát kereső anya is,... több»

Azt hiszem, aki végignézte ezt a sorozatot, az osztja azt a véleményt, hogy igen, ez egy remek sorozat, bár vannak benne hullámvölgyek, mint minden sorozatban. Igazából a misztikum, később a bűnügyek történései hozzák izgalomba az embert, de megkapjuk itt a spanyol temperamentum... több»
#3

animáció | családi | dráma | háborús | kaland | történelmi

Az Egyszer volt... az ember (franciául: Il était une fois… l'homme) színes, francia televíziós rajzfilmsorozat, amelyet Albert Barillé írt és rendezett és 1978-ban készült. Az Egyszer... több»

Nagyon szerettem a sorozat első verzióit ami a történelemről szólt. Volt utána már találmányos és művészetes is, de azok gyengébbek voltak. Utólag visszaemlékezve talán elég durván ferdítettek ezt azt a sztorikba, de hiszem, hogy sok mindent lehetett tanulni belőle.
#4

87 Az ifjú pápa  (2016)

(7)

dráma | szatíra

HBO Max

Az ifjú pápa Lenny Belardóról szól, aki XIII. Piusz néven az első amerikai pápa lett. Úgy tűnik, a fiatal és sármos pápa megválasztása a bíborosi kollégium egyszerű, ám... több»

nagyon érdekes sorozatnak ígérkezik, ami sok kérdést felvet majd az egyház működéséről
#5

animáció | családi | kaland

A 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal című mesesorozat Jules Verne klasszikusára épül. Ennek a történetnek azonban állatok a szereplő; maga Fog úr például egy oroszlán. Igazi... több»

Szenzációs az alapsztori, szép a kivitelezés, izgalmas a történet, ragyogó kalandok és szerethető karakterek várnak ránk, ebben a gyerekeknek szóló, de nem csak gyerekeknek ajánlható animációs sorozatban. Próbáld ki, nem fogsz csalódni!
#6

80 A nagy pénzrablás  (2017)

(22) (2)

akció | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy csoport különleges tolvaj megtámadja a Moneda and Timbre pénzverdét, hogy megvalósítsák a tökéletes bűntényt. A terv szerint 2,4 milliárd eurót lovasítanának meg. több»

Mire tanít? Legyél tolvaj, legyél gyilkos, legyél buzi! Mert az olyan trendi és liberális. Az első két rész jónak, sőt izgalmasnak volt mondható, bár az elmaradhatatlan "buzi szál" már abban is jelen volt, csak ott még lightosan. A 3. résztől kezdve egy saját magát utánzó,... több»
#7

dráma | kaland | misztikus | romantikus | történelmi

Sira a szegény sorból származó varrónő találkozik a tisztességes köztisztviselővel, Ignacióval, aki feleségül kéri. Sira nem szerelmes, ezért visszautasítja a férfit. Elismert... több»

Számomra a sorozatok gyöngyszeme. Érdekes a témája, a második világháború idején játszódik. Nem igazán ismertem eddig Spanyolország történetét, hát most legalább az ismereteim is bővültek kicsit. A főszereplő Adriana Ugartet nem láttam még más filmben, de az biztos, hogy... több»
#8

89 Grand Hotel  (2011)

(9)

dráma | krimi | misztikus

Az 1905-ben játszódó spanyol sorozat az Alarcón család életét mutatja be, akik a bámulatosan szép és előkelő vendégektől hemzsegő Grand Hotelt vezetik. A csillogás, a pompa és a... több»

Rohadj jó ez a sorozat. Nagyon izgalmas végig. Még nem értem a végére, de egyre izgisebbnek találom. Rengeteg titok van benne, amikre nagyon apránként derül fény. Ajánlom mindenkinek aki szereti a baromi igzgis sorozatokat.
#9

96 Vis a vis  (2015)

(1)

dráma | thriller

Netflix

Macarena Ferrerót csalással gyanúsítják, amit főnöke iránt érzett szerelme miatt követett el. Cruz del Sur börtönében kell letöltenie büntetését, ahol teljesen más törvények... több»

Kezdem megkedvelni a spanyol sorozatokat, Alex Pina nagyon tud valamit A nagy pénz rablás alkotójának újabb zseniális sorozata
#10

75 Spongyabob Kockanadrág  (1999)

(28) (12)

animáció | családi | fantasy | vígjáték

HBO Max | TV-ben (Comedy Central Family, csütörtök 01:33)

SpongyaBob Kockanadrág a Csendes óceán mélyén él egy kisvárosban egy ananász belsejében háziállatával, Csigusszal. A sütödében dolgozó sárga tengeri szivacs élete korántsem... több»

Egy igazán örök klasszikus a tengerbiológus Stephen Hillenburgtól. Nagy húzás volt tőle megalkotni és a vászonra vinni Bikini Fenék lakóit, és mindennapjaikat megrajzolni részről részre, szórakoztató karakterekkel a fedélzeten. Olyan érdekes mesebeli karakterek tökéletesek... több»
#11

85 Elit  (2018)

(2)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Amikor három munkásosztálybeli kamasz bekerül egy elit iskolába, a két csoport közötti feszültség végül gyilkossághoz vezet.  több»

Érdekes. Megvannak a maga hibái, mégis nagyon berántott, és öt nap alatt egyéb teendőim mellett végeztem is vele. Az első évadban megölik az egyik főszereplőt, és kihallgatnak mindenkit. Innen indulunk ki, ezek a jelenetek szivárogtatnak nekünk információcseppecskéket a... több»
#12

85 Az ártatlan  (2021)

(8) (2)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Mateo története, aki kilenc évvel ezelőtt beleavatkozott egy verekedésbe, és akarata ellenére gyilkossá vált. több»

Az ártatlan (El inocente) című minisorozat Harlan Coben azonos című regénye alapján készült. Jól állt neki a minisorozat műfaj. Nem húzták végtelenségig a történetet. Nyolc izgalmas, körülbelül 60 perces részt kapunk. A főszerepben a szépfiú Mario Casas, akit olyan... több»
#13

dráma

Netflix

A történet a 18. század kezdetén játszódik Madridban, ahol egy agorafóbiás szakács és egy megözvegyült nemes szerelmi történetét követhetjük nyomon. több»

A történetet sokszor unalmasnak és irrelevánsnak találtam, illetve sok hibát is felfedeztem benne, ami miatt az élmény tönkrement. Szerintem időpazarlás volt ez a sorozat.
#14

dokumentum

Amazon Prime Video

A dokumentumfim-sorozat Spanyolország elit rendőrségi erőit vizsgálja, azon belül is az embertelenül nehéz felvételi folyamatot. A fizikai erő nem elegendő, ha valaki a legjobbakhoz... több»

#15

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

Terese elhagyja Mexikót, miután drogfutár barátját meggyilkolják. Spanyolországban talál menedéket, és erőfeszítései révén az ország vezető drogcsempészévé válik, hogy... több»

Igazi tökös dögös dráma az élet nagypályásairól. Néhol kissé glamour-os a megvalósítás, de az egész sorozat atmoszférája kellemes, szerethető és folyamatosan izgalmas.
#16

80 Velvet Divatház  (2013)

(6)

dráma

Netflix | TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

A sorozat középpontjában a tekintélyes Velvet Divatház élete, jövőjének alakulása, ill. annak örököse, Alberto és a nála varrónőként dolgozó Ana szerelmi kapcsolata áll. A... több»

Sziasztok. Én utálom a mexikói, brazil....csöpögős, nyálas és borzalmasan primitív szappan operákat, de ez egy bübályos, aranyos sorozat, amit csak ajánlani tudok, főleg azoknak a hölgyeknek, akiknek bejön az 50-es, 60-as évek eleganciája, nagyon nőies vintage divatja. Egy igazi... több»
#17

79 30 ezüst  (2020)

(8) (1)

horror

HBO Max

Az egykori elítélt, Vergara atya (Eduard Fernández) egy profi ördögűző, aki egy világtól távol eső kisvárosban talál menedékre, hogy megszabaduljon a múltjától, és új életet... több»

Jó kis sorozat, mondjuk az első résznek csak három csillagot adnék, de aztán megjavul, és már nem tudtam kikapcsolni. Bár a sztori folytatódik, de minden részben egészen más horror-fantasy alakot vált a gonosz...
#18

dokumentum

HBO Max

A Parc Taulí története, alkalmazottaik és a páciensek sorsát beemutató produkció. Egy kemény, megindító és reménykeltő sorozat egy spanyol kórházból a Covid-19 járvány... több»

Rendező: Fèlix Colomer

A koronavírus igazi filmje, avagy mi történt és történik még most is sok helyen a vírus miatt. Jó, hogy ez a film megszületett, legalább van róla dokuemntáció.
#19

88 Patria  (2020)

(3)

dráma

HBO Max

Félix Viscarret és Óscar Pedraza drámasorozata Baszkföldnek az 1958-ban függetlenségi mozgalomként alakult, majd terrorszervezetté vált ETA tevékenysége által beárnyékolt... több»

nem egy könnyű darab, nem a szórakozásról szól, hanem a jól előadott történetmesélésről. Csak itt a történet ugye valós alapokon nyugszik, ami még fájóbbá tudja tenni.
#20

88 El Desafío  (2020)

dokumentum

Amazon Prime Video

A nyolcrészes dokumentumfilm-sorozat beemutatja a spanyol katonai rendőrség küzdelmét az ETA-val. több»