Értékelések (142)

2023. 11. 13.
Ezt a filmet már számtalanszor láthattuk és jobb verziókat is megélt. Nem érdemes erre pazarolni az időt, a sztori szinte nem létező, a karakterek sztereotípiák.... több»
2023. 11. 02.
Jó színészek és nagyon viccesnek is találtam. Összességében egy szórakoztató film, nagyon tudom ajánlani mindenkinek.... több»

51 Tolvajnők  (2023)

2023. 11. 01.
A film nem nyújt konzisztens élményt, az akciójelenetek izgalmasak, de túl sok a vágás és túlságosan hirtelen véget érnek. Viszont a történet magvában megbúvó testvéri sz... több»
2023. 10. 27.
A film tempója elég visszafogott. Azt hittem az elején, hogy csak lassan indul be és építi a feszültséget - de végül csak simán unalmas lett. Sem akció, sem izgalom nem v... több»
2023. 09. 26.
Volt néhány dolog, ami nagyon tetszett - például a rejtvények, a játékmenet, a fejtörők, feladatok. Viszont a résztvevők helyenként mintha kicsit túljátszották volna a do... több»
Nagyon messze van az eredetitől, nincs meg a varázsa, a remek főgonoszai és a szarkasztikus humora. Sajnos eddig egy nagy csalódás. Egyes szereplők meg egyenesen idegesít... több»

72 Ahsoka  (2023)

2023. 08. 24.
Az első két epizód erős kezdés volt számomra, nagyon tetszik a sztori, az új és visszatérő karakterek. Ez egy újabb nagy plussz pont a Star Wars sorozatoknak, ha már a fi... több»
2023. 08. 17.
Temérdek klisé, kínos pillanatok a színészektől, felesleges diverzitás, stb. A jelen hollywood mocskának ékes példája. Nem tudtam folytatni az első részen túl.... több»
Sajnos az utolsó évdokban a készítők kifulladtak. Most, hogy megnéztem az hetedik évad első részét, nem érzem úgy, hogy ez változna. Már nem izgalmas többé a sorozat, azt... több»
Kötelező darab mindenkinek. Egy szórakoztató betekintés abba, milyen is valójában nőként élni. Persze ezen kívül más témákat is érint, szó esik a szerelemről, kulturális ... több»
2023. 08. 10.
A koncepció tetszett, de sajnos annyira lebutították, megpróbálták mindenkinek tetszővé tenni, hogy elérték azt a szintet, amin már nem hiszem, hogy bárkinek is tetszeni ... több»

77 Wham!  (2023)

2023. 07. 05.
Egy egyszerű visszaemlékezés, a dokumentumfilm nem megy el addig, hogy bármi újat eláruljon nekünk, tulajdonképpen csak egy összefoglaló a zenekar sikeres éveiről.... több»
2023. 06. 16.
Nagyon is nézhető film, erős alakításokkal, viszont kissé hiányos, és úgy érzem, szükséges némi háttérinfó a valós eseményekről ahhoz, hogy az ember teljesen ki tudja élv... több»
1
Remek, részletes dokumentumfilm, informatív és igyekszik objektíven bemutatni az eseményeket. Engem a téma érdekelt alapból és egy jó minőségű produkciót kaptam.... több»
Érdekesnek tűnt, de túl hosszúnak találtam, illetve telepakolták börtönös klisékkel. Az alakítások rendben voltak és úgy általában nem nevezném rossz filmnek, de az előbb... több»
2023. 05. 23.
Néhány dolog zavaró volt, helyenként nagyon belassult az egész és inkább kíváncsi lettem volna az áldozatok gondolataira, mint a készítőkére, de sebaj - mindenképpen egy ... több»
Nem igazán vártam sokat, de ez a doku akkor is teljesen unalmas volt. Bizonyos szempontból lehet érdekes, ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy hogyan élnek az Egyesült Államokb... több»

70 High Desert  (2023)

2023. 05. 17.
Összességében tetszett a sorozat tempója, nincs teletömködve felesleges sallangokkal. A főszereplő karaktere is bejött és Patricia Arquette jól eljátszotta a szerepet.... több»
2023. 03. 28.
Mintha a Rockyt vegyítenéd romantikus filmmel. Nemtom, lehet, hogy valakinek ez bejön, nekem nem annyira tetszett.... több»
Jó kis dokusorozat, élvezetes volt látni, hogy készítették a sorozatot. Valószínűleg az is nagyban hozzajárult, hogy maga a sorozat számomra a tavalyi év nagy kedvence vo... több»