Értékelések (8)

93 Halálsoron  (1999)

2018. 05. 27.
Fantasztikus történet, kiváló színészek közreműködésével. Végtelenszer meg lehet nézni, mindig tud újat adni. ... több»
2018. 05. 27.
Star Wars fanatikusként könnyed kikapcsolódás ez a kis sorozat. Néhány rész kimondottan jó szórakozást nyújt, a harmadik évadban feltűnő kék bőrű úriember pedig a régi k... több»
2018. 05. 27.
Sokáig ódzkodtam tőle, pedig alapvetően kedvelem a zombis témát. Aztán egyszer nekiültem, és nem volt megállás, öt évadot sikerült ledarálni rövid időn belül, ott értem u... több»
Az előzmény-trilógia leggyengébb része. Hayden Christensen hátborzongatóan rossz volt ebben a filmben, az elképesztően hosszúra nyújtott szerelmi szál pedig méltatlan vol... több»
2018. 05. 27.
A régi trilógia lezárása kissé talán meseszerű lett, azonban így is egy klasszikus született, amihez John Williams fantasztikus zenéje is hozzájárult. ... több»
Nem voltak nagy elvárásaim a filmmel (mivel spin-off, ráadásul azokból is az első), bár az előzetesek alapján ígéretesnek tűnt. Aztán a moziban való megtekintés után áll-... több»
2018. 05. 27.
Remek bevezető/karaktereket bemutató rész. Ugyan kissé kiszámítható, és néhol meglehetősen vontatott, ennek ellenére abszolút élvezhető, és látványos űrkaland. ... több»
2018. 05. 27.
A legjobb rész mind közül. Az új remény egy könnyed bevezetés volt, ez a film viszont sokkal sötétebb, sokkal komolyabb, és kellően epikus is, nem esik túlzásokba. Örök k... több»