Több, mint 25 éve már, hogy bemutatták minden idők egyik legsikeresebb filmjét, a 11 Oscar-díjas Titanicot, mely nem csak a rendezője, James Cameron, de a főszereplők, Leonardo DiCaprio és Kate Winslet karrierjében is fordulópontot jelentett. 

A Titanic az a film, amiről még ennyi évvel a bemutatása után is rengeteget lehet beszélni. Hosszú évekig volt téma, hogy vajon Jack elfért volna-e azon a bizonyos deszkán, de végül ezt a mítoszt is leleplezték. Rengeteg rajongói elmélet látott napvilágot, köztük az olyan vad, de egészen ügyesen alátámasztott teóriáig, mely szerint Jack valójában időutazó volt, és ha bárhol a világon készül lista minden idők legjobb (romantikus) filmjeiről, abban biztosak lehetünk, hogy a Titanic valahol az élmezőnyben fog helyet kapni. És időközben az is kiderült, hogy annak idején elbukta a film főszerepét Gwyneth Paltrow. Mi most azonban valami mással készültünk a számotokra.

Azt gondolod, hogy már mindent láttál? Galériás összeállításunkban ezúttal 10 olyan, ritkán látott fotót mutatunk a kultikus produkció forgatásáról, melyek talán még a legnagyobb rajongók számára is okozhatnak meglepeptést, de kellemes nosztalgiát egészen bizosan. A galéria megnyitásához kattints a fenti képek bármelyikére.

84 Titanic  (1997)

dráma | katasztrófafilm | romantikus

A 20. század kezdetén megépítik a kor legnagyobb tengeri hajóját, a Titanicot. 1912. április 10-én a Titanic elindul Southampton kikötőjéből, hogy két megállással végül... több»