56 éves korában elhunyt Brad William Henke színész.

Brad William Henke NFL játékosként ért el nagyobb sikereket, a későbbiekben viszont a színészet felé fordult, így olyan nagysikerű produkciókban volt látható, mint az Orange Is the New Black, a A törvény embere és a Lost. Halálának hírét családja közölte a nyilvánossággal, az általuk kiadott közlemény szerint Henkét álmában érte a halál, a további okokat viszont egyelőre nem közölték.

Első szerepét a Nikki című vígjátékban kapta, majd a későbbiekben a CSI, a Nyughatatlan Jordan és a Judging Amy című produkciókban volt látható kisebb szerepekbe. Egyik legismertebb alakítása a 2008-ban bemutatott Fulladás című filmben látható, amely a Sundance Filmfesztiválon debütált.

További ismert alakításai a Manhunt: Unabomber, a Széttörve, A szélhámos, a Dexter, Castle és a Star Trek produkciókban láthatók. 

Henke-t édesanyja, Tammy, nővére, Annette, felesége, Sonja, mostohafia, Aaden, mostohalánya, Leasa és unokája, Amirah gyászolják. Nyugodjon békében!

 

#1
Brad William Henke

Brad William Henke

szül. 1966. 04. 10. - elhunyt 2022. 11. 29.
Columbus, Nebraska, Egyesült Államok
Brad William Henke 1966. április 10-én született a Nebraska állambeli Columbusban, az Egyesült Államokban. A középiskola elvégzése után az Arizonai Egyetemre nyert felvételt. Hivatásos színészkarrierje előtt profi futballjátékos volt. Filmes pályafutása a kilencvenes évek derekán vette kezdetét, a filmvásznon 1996-ban debütált... több»