9 új és visszatérő sorozat, amiről nem érdemes lemaradnod februárban

Lassan egyre hosszabbak lesznek a nappalok, lassan már újra nem sötétben megyünk és jövünk a munkába. De azért még mindig az egyik legkellemesebb esti program lehet, ha a fáradt nap végén leülünk valamelyik kedvenc sorozatunk elé. Szerencsére februárban is bőven lesz mit nézni, legyen szó vadonatúj vagy visszatérő sorozatokról. Most mutatunk is kilencet ezek közül, amelyek a következő hetekben érkeznek meg a nagyobb streaming platformokra. Szerintünk ezekre lesz érdemes odafigyelni februárban.

#9

82 Carnival Row  (2019)

(7) (2)

fantasy | misztikus | thriller

Amazon Prime Video

Az Orlando Bloom és Cara Delevingne főszereplésével készült sorozat egy fantasy-széria, ami egészen a viktoriánus korig repíti vissza a nézőt. A történet során megjelennek a... több»

A második évadban a tündérek megpróbálnak kapcsolatba lépni Jonah-val és Sophie-val, ami eufória, varázslatok és öröm láncreakcióját hívhatja elő. Megtudhatjuk, mi történt Imogennel és Agreusszal, miután elmenekültek. Február 17-től az Amazon Prime-on.
#8

76 Star Trek: Picard  (2020)

(1)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Amazon Prime Video

Titkos cselekmény. A Star Trek: The Next Generation (1987) folytatásának középpontjában Jean-Luc Picard kapitány (Sir Patrick Stewart) élete áll.   több»

Harrmadik, egyben utolsó évadához érkezik hamarosan a Jean-Luc Picard kapitány és a USS Enterprise legénységének utolsó kalandjait elmesélő sorozat. A legendás űrhajó és annak legendás legénysége új és titokzatos ellenséggel néz szembe. FEbruár 16-tól az Amazon Prime-on.
#7

67 A tanácsadó  (2023)

(3)

vígjáték

Amazon Prime Video

A munkavállaló és a főnök közötti kapcsolatot követhetjük nyomon, és hogy meddig mennek el az előrejutásért és a túlélésért. több»

Az új sorozat egy videojáték-fejlesztő stúdió hétköznapjait követi nyomon, ahová új munkatárs érkezik. Az a feladata, hogy felrázza a csapatot és új szintre emelje a hatékonyságot. A csapat így új kihívásokkal és elvárásokkal néz szembe. Február 24-től az Amazon Prime-on.
#6

80 Helló, holnap!  (2022)

(2)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Egy csoport utazó ügynököt követhetünk nyomon, akik holdbéli üdülési joggal házalnak. több»

Egy futu-retro világban mivel házalnak az ügynökök? Holdbéli üdülési joggal! Őket követi nyomon ez az új sorozat. A csapat vezetője mindennél jobban hisz egy szebb holnapba, lelkesedése átragad társaira is. De nem lehet, hogy csak álomvilágban él? A sorozat február 17-től nézhető az AppleTV+-on.
#5

72 Harlem  (2021)

(1)

vígjáték

Amazon Prime Video

Négy jó barát úgy dönt, együtt megvalósítják az álmaikat, miután befejezték a főiskolát. több»

Négy harmincas színesbőrű nő New Yorkban. Barátságok, szerelmek, mindennapi problémák. Mi fog történni velük? Hogyan oldják meg a válaszutakat az életükben? Erről szól ez a csipkelődős, odamondogatós komédiasorozat, amelynek második évada ma érkezik meg az Amazon Prime-ra.
#4

90 Kedves Edward  (2023)

(3)

dráma

Apple TV+

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új... több»

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új barátságok, románcok és közösségek alakulnak ki közöttük. Mától az AppleTV+-on.
#3

72 Freeridge  (2023)

(1)

vígjáték

Netflix

Egy baráti társaság elszabadított egy halálos átkot - bár nem biztosak benne -,  és ezzel egy új kaland veszi kezdetét. több»

Los Angeles egy kitalált negyedében egy csapat tinédzser talál egy dobozt. És ezzel magukra szabadítanak egy átkot. Vagy sem. Nem igazán lehet tudni, ők sem igazán tudják. A sorozat az ő kalandjaikat követi nyomon, de nem is feltétlenül az átkos sztori a lényeg, mint inkább a tinik hétköznapi nyűgjei. Február 2-tól a Netfflfixen.
#2

85 Outer Banks  (2020)

(13) (2)

akció | dráma | krimi | misztikus | romantikus | thriller

Netflix

Négy fiatal az észak-karolinai Outer Banksben éli a tinédzserek szokványos életét. Az életük gyökeres fordulatot vesz, amikor a környékre lecsap egy pusztító erejű hurrikán,... több»

A harmadik évadban tovább folytatódik a hajsza a kincs után, pedig már úgy nézett ki, hogy lenyugszanak a kedélyek. Ward és Rafe bosszúra szomjazik, a csapatnak pedig csak úgy van esélye a túlélésre, ha összetartanak. A harmadik évad február 23-tól a Netflixen.
#1

83 Te  (2018)

(26) (9)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

A sorozat főszereplője egy rendkívül intelligens könyvesboltvezető. A srácnak nagyon megtetszik az egyik vásárló, így minden eszközt bevet, hogy megszerezze és magába... több»

Joe Goldberg, miután előző élete lángba borult, Európába menekült, hogy elmeneküljön a "zűrös" múltja elől, új identitást vegyen fel, és persze, hogy az igaz szerelmet keresse. Joe azonban hamarosan új szerepében találja magát, amikor rájön, hogy talán nem ő az egyetlen gyilkos Londonban. Most a jövője azon múlik, hogy azonosítja és megállítja-e azt, aki célba vette az új baráti társaságát. A negyedik évad február 10-től a Netflixen.