A legjobb aktuális CBS vígjátéksorozatok a ranker.com alapján

#10

87 A férjem védelmében  (2009)

(9) (6)

dráma | krimi | misztikus

SkyShowtime

Alicia Florrick védőügyvéd férje, Peter egy szexbotrány után politikai korrupció vádjával börtönbe kerül. A botrány elülésével Alicia visszatér a munkájához, azonban... több»

#9

fantasy | vígjáték

A fiatal, jó kedélyű lány megismerkedik egy nővel, Amyvel, melyet követően az élete furcsa fordulatot vesz. Allison nem tudja eldönteni, hogy újdonsült barátnője vajon az... több»

#8

vígjáték

A vígjátéksorozat hétköznapi eseményeket mutat be - minden epizód más és más család életébe enged bepillantást, s az eseményeket mindig valamelyik családtag szemén... több»

#7

60 The Odd Couple  (2015)

(1)

vígjáték

Miután kirúgták őket feleségeik, két barát egy albérletbe költözik. A háztartás vezetéséről és a megfelelő életmódról vallott nézeteik és elképzeléseik azonban... több»

#6

vígjáték

A vígjáték-színész James Corden késő esti önálló talk show-járól van szó, melyben neves színészekkel, elismert művészekkel és 'rózsaszín sztárcsemetékkel' beszélget... több»

#5

politikai | vígjáték

A show műsor a 'Late Show' franchise következő szériája, melynek házigazdája ezúttal Stephen Colbert, aki David Latterman nyomdokain haladva folytatja a szórakoztatást.

#4

65 Anyák gyöngye  (2013)

(6)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

A sorozat középpontjában Christy, az újra józan és szingli egyedülálló anya áll, aki Napa völgyben próbálja meg rendbe tenni és felturbózni életét. több»

#3

78 Mike és Molly  (2010)

(14) (1)

vígjáték

TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Mike Biggs rendőrként, míg Molly Flynn tanárnőként dolgozik. Mindketten túlsúlyosak. Mike szeretne pár kilótól megszabadulni, míg Molly szeretné végre elfogadni önmagát.... több»

#2

76 Az élet csajos oldala  (2011)

(10) (8)

vígjáték

Max Black főként pincérkedésből él, és anyagilag közel sem áll a helyzet magaslatán. Kolléganője, Caroline Channing a felső tízezerhez tartozott, de kétes ügyletei miatt... több»

#1

91 Agymenők  (2006)

(100) (34)

romantikus | vígjáték

HBO Max

Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) és Sheldon Cooper (Jim Parson) valódi csodabogarak. Mindketten a Caltech kutatói, ráadásul pasadenai lakásukat is közösen bérelik, egyvalamiben... több»