A legjobb HBO vígjáték show-k a ranker.com alapján

#9

69 Törtetők  (2015)

(19) (2)

vígjáték

A fiatal jóképű filmsztár, Vince Chase (Adrian Grenier) és barátai úgy döntenek, beveszik Hollywoodot, bármi is legyen az ár. Megpróbálnak nem elhinni mindent, amit a gyönyörű... több»

#7

83 Da Ali G Show  (2000)

(3)

vígjáték

Ali G interjúkat készít különböző szakemberekkel és közszereplőkkel, akik munkájukkal a kábitószerfogyasztás visszaszorításáért küzdenek az Egyesült Államokban és Nagy... több»


Szereplők: Sacha Baron Cohen
#6

szatíra | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy kanadai humoristacsapat sorozata, akik skeccsekre specializálódtak, és általában bizarr, egyedi és őrült csavarokkal bolondítják meg jeleneteiket. több»

#4

dráma | sportfilm | vígjáték

HBO Max

A 19 éves Kenny Powersnek mindene megvolt. Egy sikeres baseball mérkőzést követően, melyben ő segítette hozzá csapatát a győzelemhez, valóságos sztár lesz belőle. Elhalmozzák... több»

#3

85 Az alelnök  (2012)

(5) (5)

politikai | vígjáték

HBO Max

Az egykori szenátor, Selina Meyer elvállalja az alelnöki tisztet, azonban az állás nagyon más, mint amilyennek korábban elképzelte. Meyer szeretne jó munkát végezni, és nyomot... több»

#2

85 Szilícium-völgy  (2014)

(15) (10)

vígjáték

HBO Max

4. évad: A Szilícium-völgyi high-tech aranyláz idején a programozó Richard a barátaival próbál érvényesülni a nagyragadozók világában. Mike Judge szokásos tiszteletlen... több»

#1

63 Félig üres  (2000)

(9) (11)

vígjáték

HBO Max

A Félig üres című vígjátéksorozat központi figurája Larry David, akinek mindene megvan, amire ember csak vágyhat: szép otthon, türelmes feleség, szakmai siker, hűséges... több»