A legjobb sorozatok, amiket MOST nézhetsz az Apple TV+-on

Dübörög a nyár, odakint rekordokat döntöget a kánikula, lassan kiürül az utca, ahogy az összes szomszéd lelép nyaralni. De azért így is érdemes egy-egy estét valamelyik sorozatnak szentelni az AppleTV+-on. Hogy ne menjen az idő a keresgéléssel, összegyűjtöttük a legjobb sorozatokat, amiket szerintünk nem szabadna kihagyni. Sőt, ha az adatlapon a Lejátszás az AppleTV+-on gombra kattintasz, nem csak a keresgélést spórolod meg, de azonnal neki is láthatsz a sorozatmaratonnak.

#14

NA Schmigadoon!  (2021)

(2)

musical | vígjáték

Apple TV+

Egy pár fogja a hátizsákját, és elindulnak, hogy felfedezzék a világot. Útközben találnak egy varázslatos városkát, ahol mindenki úgy viselkedik, mintha egy 40-es évekbeli... több»

A sorozat egy fiatal párról szól, akik hátizsákkal járják a vidéket. Egy nap egy nagyon különös városkába érkeznek, ahol mintha megállt volna az idő. A helyiek mind úgy élnek, mintha egy '40-es évekbeli musicalben lennének.
#13

61 Lóvé  (2022)

(2)

vígjáték

Apple TV+

Molly Novak elválik a férjétől, és ki kell találnia, mit kezdjen a 87 milliárd dollárral, amit a válásból kapott. Úgy dönt, újraindítja segélyszervezetét és visszatér a... több»

Molly Novak gigantikus mennyiségű pénzt kap, miután elválik a férjétől. Először nem tudja, mihez kezdjen a vagyonnal, ám úgy dönt. újra beindítja korábbi segélyszervezetét.
#12

69 Central Park  (2020)

(2)

animáció | musical | vígjáték

Apple TV+

Animációs zenés sorozat, ami elmeséli, hogy egy gondnokokból álló család, melynek tagjai a Central Parkban élnek és dolgoznak, hogyan menti meg a parkot és tulajdonképpen a... több»

A zenés animációs sorozat a Tillerman-Hunter családról szól, akik a Central Park mellett élnek. A családfő a park fő gondozója, de mindenki másnak is fontos. Ezért, amikor egy vállalkozó az egészet ledózerolná és éttermeket nyitna a helyén, együtt szállnak szembe vele.
#11

63 Az essexi kígyó  (2022)

(4) (1)

dráma

Apple TV+

Cora Seaborne özvegyként érkezik a pezsgő viktoriánus Londonból egy látszólag nyugodt essexi falucskába. Még nem is sejti, milyen új kalandok várnak rá, mikor felröppen a hír,... több»

Az essexi kígyó egy 2022-es gótikus, kosztümös, misztikus sorozat, amely Sarah Perry azonos című regénye alapján készült Claire Danes és Tom Hiddleston főszereplésével. A történet egy londoni özvegy, Cora Seaborne (Claire Danes) körül bontakozik ki, aki Essexbe költözik, hogy egy mitikus kígyóról szóló jelentések után nyomozzon. A helyi lelkésszel (Tom Hiddleston) a tudomány és a szkepticizmus meglepő elegyét alakítják ki, de amikor tragédia történik, a helyiek megvádolják, amiért odacsalogatta a 'szörnyet'. A sorozatot kimondottan erősen fogadta a kritika, de ez csak egy újabb érv a sok mellett, hogy miért érdemes belevágni.
#10

70 Tündöklő lányok  (2022)

(8) (3)

dráma | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Apple TV+

Évekkel azután, hogy egy brutális támadás traumatizálta, Kirby Mazrachi megtudja, hogy egy nemrég történt gyilkosság összefügg a támadással. Összeáll egy veterán... több»

A Tündöklő lányok egy amerikai 'időutazós' thriller sorozat, amely Lauren Beukes 2013-as azonos című (The Shining Girls) regényén alapul, és amely az Apple TV+-on debütált. A sorozat főszereplői Elisabeth Moss és Wagner Moura. Egy csavaros, nyomozós szériáról van szó, melynek főszereplője egy fiatal nő, aki egy brutális támadás áldozata lesz, de amikor azt gyanítja, hogy a Chicagót fenyegető sorozatgyilkos ugyanaz, aki őt is megtámadta, összefog egy újságíróval, hogy választ találjon a kérdéseire.  A kritikák Elizabeth Moss alakítását emelték ki a sorozat egyik fénypontjaként.
#9

70 Rossz nővérek  (2022)

(3)

dráma | thriller | vígjáték

Apple TV+

A sorozat a Garvey nővéreket követi, akiket szüleik halála, és az az ígéret köt össze, hogy mindig megvédik egymást. több»

A Garvey nővéreket szüleik korai halála és az az ígéret köti össze, hogy mindig megvédik egymást - olvasható a széria szinopszisában, de ennél azért többről van itt szó. Ez a helyenként humoros, drámai sorozat nem kapott nagy figyelmet, de ennek ellenére is megosztotta a kritikusokat és a nézőket. Míg előbbiek imádták, utóbbiakat annyira nem győzte meg a sorozat.
#8

70 Az afterparti  (2022)

(2)

vígjáték

Apple TV+

Egy éjszaka története más karakterek szemszögéből elmesélve. Mindegyikhez egy külön vizuális formátum és filmműfaj tartozik, ami kiemeli a mesélő személyiségét. több»

Egy humoros krimisorozat valódi all-star szereplőgárdával (akik ha nem is mind A-listás hollywoodi sztárok, de mindannyian nagyszerűek:) Ben Schwartz, Sam Richardson, Ilana Glazer, John Early, Tiffany Haddish, Ike Barinholtz és Jamie Demetriou alakítják a főszerepeket. Az említett szereplők többsége egy popsztár (Dave Franco) egykori osztálytársait alakítják, akit saját osztálytalálkozójának afterpartyján meggyilkoltak. Mindannyiuknak volt indítéka, a sorozat pedig minden epizódban más-más parti vendég oldaláról meséli el a történetet. A szériát Christoper Miller (A Lego-kaland, 21 Jump Street - A kopasz osztag) rendezője készítette.
#7

76 Mythic Quest  (2020)

(2)

vígjáték

Apple TV+

Fergeteges sorozat egy videojáték fejlesztő csapatról, akik szeretik feszegetni a határokat. több»

A komédia egy szedett-vedett videojáték-fejlesztő stúdióról szól, akik a Mythic Quest című online szerepjátékon dolgoznak. Az egészet Rob McElhenney és Charlotte Nicdao viszi el a hátán.
#6

88 Különválás  (2022)

(6)

dráma | misztikus | thriller

Apple TV+

Mark egy olyan irodai csapatot vezet, akiknek emlékeit sebészeti úton különválasztották magánéletük és munkahelyük között. Viszont amikor egy titokzatos kolléga megjelenik az... több»

Az Apple TV+ egyik legjobb sorozata, amely igen rédekes témát boncolgat. Van egy hivatal, amely olyan titkos tevékenységet folytat, hogy szó szerint a saját alkalmazottai sem tudhatják, hogy mit is csinálnak. A titoktartás legjobb módja pedig az, ha egész egyszerűen kivágjuk az emberek agyából a nem kívánatos emlékeket. Így tesznek e hivatal munkatársaival is, akiknek a magánéletükben fogalmuk sincs, mit is dolgoznak. Aztán egy nap érkezik egy titkozatos új munkatárs és minden megváltozik.
#5

80 Dickinson  (2019)

(4)

dráma | életrajzi | vígjáték

Apple TV+

Megismerhetjük az író, Emily Dickinson világát, ahogyan a társadalom, nőiesség, egyenjogúság és család csapdájában vergődik. Sehogy sem sikerül alkalmazkodnia a korhoz,... több»

Ismerd meg a népszerű költő, Emily Dickinson életét és világát. Sosem tudott igazán beilleszkedni abba a világba, amibe született, ezért szinte egész életét elvonultan töltötte. Döbbenetesen sok verset írt, ám ezek szinte kivétel nélkül mind a halála után kerültek csak nyilvánosságra.
#4

89 For All Mankind  (2019)

(3)

dráma | sci-fi

Apple TV+

A sorozat cselekménye arra próbál rámutatni, mi történne akkor, ha az űrverseny a mai napig sem érne véget. több»

Mi történt volna, ha az űrverseny az USA és Oroszország között máig nem ért volna véget? Hol tartanánk ma? Meglenne az első holdi kolónia? Eljutottunk volna már a Marsra? Egy sorozat, ami ezt az izgalmas témát járja körbe.
#3

85 Öt nap a kórházban  (2022)

(2) (1)

dráma

Apple TV+

Egy New Orleans-i kórház intenzív osztályának orvosai és ápolói küzdenek a betegekért a Katrina hurrikán idején, amikor a létesítmény 5 napig áram nélkül marad. több»

A Katrina hurrikán egy New Orleans-i kórházat sem kímél; ahogy az vízszint emelkedik, az áramszolgáltatás megszűnik és a hőség a magasba szökik, a kimerült ápolóknak szívszorító döntéseket kell hozniuk, amelyek még évekig kísértik őket. Egy szívszorító széria a zseniális Vera Farmiga főszereplésével.
#2

90 Fekete madár  (2022)

(7) (1)

dráma | krimi | thriller

Apple TV+

A sorozat egy rendőr fiát követi nyomon, akit kábítószer-kereskedésért 10 év börtönre ítélnek. Felajánlják neki a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségét azzal a... több»

A James Keene önéletrajzi ihletésű regénye alapján készült sorozat egészen kiváló kritikai fogadtatásban részült. Amikor a középiskolai futballhős és kitüntetett rendőr fiát, Jimmy Keene-t 10 évre ítélik egy minimálisan őrzött börtönben, nehéz választás elé kerül: vagy belép egy maximálisan őrzött, bűnöző elmebetegeknek fenntartott börtönbe, és összebarátkozik a feltételezett sorozatgyilkos Larry Hall-lal, vagy marad, ahol van, és letölti a teljes büntetését feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. Keene hamar rájön, hogy az egyetlen kiút, ha vallomást csal ki belőle, és kideríti, hol vannak eltemetve a fiatal lányok holttestei, mielőtt Hall fellebbezése elbukik. De vajon igazat mond-e a feltételezett gyilkos? Vagy ez is csak egy sorozatos hazudozó újabb meséje?
#1

92 Ted Lasso  (2020)

(13) (7)

dráma | sportfilm | vígjáték

Apple TV+

A sorozat Ted Lasso amerikaifutball-edző történetét követi nyomon, aki az Egyesült Királyságba tart, hogy a londoni labdarúgó csapatot az angol foci élvonalába juttassa. több»

Hogy mennyire különbözik egymástól az amerikaifutball és a labdarúgás, azt ebből a sorozatból is jól megérthetjük. A sztori egy amerikaifutball-edzőről szól, aki egy brit labdarúgó csapat élére kerül. A cél az élvonalba jutás, amihez sajátos módszereket vet be.