2017.05.17   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az Oscar-díjas Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe, Forrest Gump) csatlakozhat a DC moziverzumához.

A Vissza a jövőbe rendezője készítheti el a The Flash szólófilmet

Miután Sam Raimi (Pókember) és Marc Webb (A csodálatos Pókember ) sem vállalta el a Warner égisze alatt készülő The Flash rendezői székét, a stúdió Robert Zemeckist szemelte ki magának a pozícióra, tudta meg belső forrásból a The Wrap.

A film főszerepét Ezra Miller (Legendás állatok és megfigyelésük) alakítja majd, akit Flashként először Öngyilkos osztag láthattunk, de a hamarosan érkező Az Igazság Ligájában már jelentősebb szerepe lesz.

A The Flash premierjét eredetileg 2018. március 16-ra tűzte ki a Warner, de a portálnak nyilatkozó forrás szerint a stúdió nem akarja elsietni a dolgot, így biztosra vehető a csúszás. A produkció rendezői székét Rick Famuyiwa (Kábszer) vállalta el, azonban tavaly kreatív nézeteltérésekre hivatkozva visszamondta a lehetőséget. A főbb szerepekben Miller mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Kiersey Clemons és Billy Crudup.

A Warner/DC soron következő képregényfilmje, a Wonder Woman júniustól látható a hazai mozikban.

78 Wonder Woman  (2017)

akció | fantasy | háborús | kaland | sci-fi

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték,... több»