Ma ünnepli ötvenedik születésnapját Ben Affleck, akiről ezúttal öt meglepő titkot árulunk el!

Affleck számos nagysikerű produkcióban volt látható pályafutása során, a Good Will Hunting Oscar-díjas színésze azon kevesek egyike, aki majdnem három DC szuperhős szerepében is látható lett volna…

BATMAN ÉS SUPERMAN (MAJDNEM)

Ben Affleck a 2016-ban megjelent Batman Superman ellen - Az igazság hajnala filmben alakította először Bruce Wayne-t, azat Batmant. A 2006-os Hollywoodlandben egy bizonyos George Reevest alakított, aki egy Superman sorozat sztárja. Ezért a szerepéért Afflecket nem mellesleg Golden Globe-díjra is jelölték.

OSCAR-DÍJ MATT DAMONNAL

A színész kétségtelenül a 2013-as Az Argo-akció című filmjével ért el nagyobb áttörést, hasonló sikert pedig évekkel korábban a Good Will Hunting produkcióval ért el, amelyet  Matt Damonnal közösen írtak.

ARANY MÁLNÁK

Arra viszont már kevésbé lehet büszke a színész, hogy karrierje során eddig hat Arany Málna-jelölést gyűjtött be, amelyek közül hármat el is nyert A felejtés bére, a Daredevil - Fenegyerek és a Gengszterrománc című filmben nyújtott alakításával.

RENDEZŐI SZÉKBEN

Affleck kétségtelenül bizonyította, hogy a színészet mellett a kamera túlsó oldalán is megállja a helyét. A nevéhez olyan filmek köthetőek rendezőként, mint a Hideg nyomon, a Tolvajok városa, a már említett Argo-akció és Az éjszaka törvénye.

KÖZÖS SZEREP JENNIFER LOPEZZEL

Ben Affleck és Jennifer Lopez Hollywood egyik álompárjának számít. Affleck nem mellesleg két Jennifer Lopez videoklipben is szerepelt, az egyik a 2002-es Jenny from the Block című dalhoz, a másik pedig a 2022-es Vegyél el című filmhez készült.