Ben Afflecktől Brad Pittig: Ezen az 5 premierfilmen nem fogsz unatkozni a hétvégén (mozi+steaming)

Itt a hosszú hétvége, négy napig indul a rokonlátogatás, locsolkodás, versmondás és piros tojás. De két löttyintés és rím között akár egy-egy mozinak vagy épp otthoni filmezésnek is lehet helyet szorítani. Ilyenkor jön a kérdés, hogy oké, de mit nézzünk?! Nos, e kérdésre mi most mindjárt öt választ is adunk: Ben Afflecktől Brad Pittig!

#5

76 A gyilkos járat  (2022)

(40) (11)

akció | szatíra | thriller

HBO Max | Netflix | Telekom TVGO

Öt profi bérgyilkos néz szembe egymással egy száguldó vonaton, a kirakós részletei pedig lassan összeállnak, hiszen úgy tűnik, hogy mindannyian ugyanabban a küldetésben vesznek... több»

Aki egyszer a bűn útjára lép, az nem szállhat ki többet. Ladybug megpróbálta letenni a fegyvert, és nem sikerült. Újabb megbízást kap titokzatos főnökétől, és újra munkába kell állnia. Ezúttal egy aktatáskát kell megszereznie bármi áron. Mindegy hányan halnak meg érte. A táska az óránként több száz kilométeres sebességgel haladó japán szupervonaton utazik. Ladybug felszáll, egyszerű, tiszta munkára számít, és rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Mert a vonaton vannak még néhányan, akik a) a táskával b) vele c) valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek és rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. És nincs kiszállás. Mert a vonat száguld tovább. Vasárnaptól az HBO Maxon.
#4

dokumentum | sportfilm

Apple TV+

A film Boris Becker életét mutatja be, aki akkor vált teniszszenzációvá, amikor mindössze 17 évesen megnyerte az első bajnokságát, majd fényes karriert futott be, többek... több»

A film Boris Becker életét mutatja be, aki akkor vált teniszszenzációvá, amikor mindössze 17 évesen megnyerte az első bajnokságát, majd fényes karriert futott be, többek között 49 bajnoki címet és egy olimpiai aranyérmet szerezve. Péntektől az AppleTV+-on.
#3

akció | animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Mario csupán egy egyszerű vízvezetékszerelő, aki rövidesen egy föld alatti hálózat mélyén találja magát, ugyanis meg kell mentenie az elrabolt hercegnőt. A bajban persze nincs... több»

A Nintendo és az Illumination új animációs filmje a Super Mario Bros. világában játszódó fergeteges kaland-vígjáték. Mario és Luigi, a nagybajszú vízvezeték-szerelő testvérpár mellett az összes fontos karakter szerephez jut a filmben: felbukkan Peach hercegnő, Bowser, Toad, Donkey Kong, Cranky Kong, Kamek és Spike is. Mától a mozikban.
#2

62 Chupa  (2023)

(4) (8)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A tizenéves Alex mexikói családlátogatása során egy valószínűtlen társra tesz szert, amikor felfedez egy fiatal chupacabrát, amely a nagyapja fészerében rejtőzik. Hogy... több»

A tizenéves Alex mexikói családlátogatása során egy valószínűtlen társra tesz szert, amikor felfedez egy fiatal chupacabrát, amely a nagyapja fészerében rejtőzik. Hogy megmentsék a mitikus lényt, Alexnek és unokatestvéreinek életük kalandjába kell belevágniuk. Péntektől a Netflixen.
#1

dráma

Amazon Prime Video

Sonny Vaccaro, a Nike márkaigazgatója és Phil Knight, a Nike alapítója arra törekszenek, hogy forradalmasítsák a piacot azzal, hogy a kosárlabdázó legendát, Michael Jordant... több»

A sport világa többé soha nem lesz olyan, mint volt. Egy hízásra hajlamos, korosodó kosaras játékos-megfigyelő (Matt Damon) a Nike alkamazottja lesz. És szenvedélyesen keresi azt a kosarast, akivel szerződve az akkor még kis cég megmutathatja a világnak, mit tud. Keresi, keresi, és végül megtalálja az emberét: egy olyan játékos személyében, aki még egy percet sem töltött az NBA pályáin. Ő mégis harcba száll azért, amiben hisz: hogy ha ezzel a zöldfülű kosarassal kötnek szerződést, az magasra viheti a céget. Új cipőt terveztet. Újfaja szerződést köt. Mindenkivel szembeszáll… Ő és társai másképpen gondolkodtak, mint a szakmájukban mindenki más. Mindent kockára tettek. És igazuk lett. Mától a mozikban.