Elhunyt a Különleges ügyosztály színésze, Richard Belzer

78 éves korában elhunyt Richard Belzer színész.

Haláláról először barátja, a Saturday Night Live színésze, Laraine Newman számolt be a közösségi médiában. “Szomorúan vettem tudomásul Richard Belzer halálhírét. Annyira szerettem ezt a fickót. Ő volt az egyik első barátom, amikor New Yorkba kerültem az SNL-be” - írta a humorista.

Belzer a hetvenes években maga is tagja volt az SNL állandó társulatának. Ismertebb szerepei pedig olyan nagysikerű produkciókban láthatók, mint az Éjszakai szolgálat, A sebhelyesarcú, a Miami Vice, A simlis és a szende, az X-akták, a Különleges ügyosztály és a Drót.

A színészet mellett szerzőként is ismert volt, 2016-ban jelent meg Hit List: An In-Depth Investigation into the Mysterious Deaths of Witnesses to the JFK Assassination című kötetete.

Belzert felesége Harlee McBride, és mostohalányai Jessica és Bree gyászolják. Nyugodjon békében!

Hírességek, akiket 2023-ban veszített el a világ

 

#1
Richard Belzer

Richard Belzer

szül. 1944. 08. 04. - elhunyt 2023. 02. 19.
Bridgeport, Connecticut, Egyesült Államok
Richard Belzer Jay Bridgeport-ban született Connecticut államban 1944. augusztus 4-én. Szülei Frances és Charles Belzer dohány és édesség kiskereskedők. Zsidó származású. Anyját apja gyerekkorában sokszor bántalmazta, így komikus karrierjének alapját az tette ki, hogy megpróbálja anyját megnevettetni, jobb kedvre deríteni. Van egy... több»