Elhunyt A nyolcadik utas: A Halál Emmy-díjra jelölt színésze

81 éves korában elhunyt Yaphet Kotto, tudatta a színész felesége a hírt a Facebook oldalán.

Yaphet Kotto felesége a Facebookon írt közleményében tudatta a világgal, hogy férje 81 éves korában ismeretlen okokból elhunyt. A színészt elsősorban  A nyolcadik utas: a Halálból ismerheti a hazai közönség, de feltűnt a Zsarubluesban, Mr. Big-et alakította a Roger Moore nevével fémjelzett Élni és halni hagyni-ban és a Drót című HBO sorozatban is. 

"Rendkívül szomorú vagyok és sokkolt a férjem, Yaphet halála, akivel 24 évet töltöttünk együtt. Fülöp-szigeteki idő szerint 22:30-kor hunyt el. Ez egy nagyon fájdalmas pillanat, hogy tudassam veletek, a rajongóival, a barátaival és a családdal. Szeretlek, és a szívemben foglak őrizni, míg újra nem találkozunk!" - írta a felesége. 

Nyugodjék békében!

#1
Yaphet Kotto

Yaphet Kotto

szül. 1937. 11. 15. - elhunyt 2021. 03. 14.
New York City, New York, U.S.
Yaphet Frederick Kotto New York City-ben született 1939. november 15-én. Anyja Gladys Marie nővér, apja Avraham Kotto, eredeti nevén Njoki Manga Bell, kameruni származású üzletember. 1959-ben összeházasodott Rita Ingrid Dittmannel, 3 gyermekük született. 1976-ban elváltak és feleségül vette Toni Pettyjohnt. Szintén 3 gyermekük... több»