Elhunyt a Top Gun és a Beverly Hills-i zsaru színésze, Frank Pesce

Frank Pesce olyan kultfilmekben játszott, mint a Rocky, az Amerikai dzsigoló és a Top Gun. 75 éves volt.

Meghalt Frank Pesce, aki karrierje során olyan nagysikerű filmekben szerepelt, mint a Beverly Hills-i zsaru és a Top Gun. Pesce párja, Tammy Scher a Deadline-nak elmondta, hogy a színész február 6-án halt meg Burbankben demencia szövődményei miatt. 

Pesce 1946. december 8-án született New Yorkban, és olyan színészek tartoztak a baráti körébe, mint Sylvester Stallone, Tony Danza és Robert Forster.

Karrierjét az 1970-es évek vendégszereplőként kezdte, feltűnt a Kojakben, majd kisebb szerepek következtek, egyebek mellett Stallone Rocky című sportfilmjében. 

Pályafutásában az áttörést Flashdance mellékszerepe hozta meg, melyet Eddie Murphy Beverly Hills-i zsaru filmjei, a Top Gun és az Éjszakai rohanás követett.

Pesce-t a rajongók és a szakma mellett testvére, Vito Pesce, sógornője, Catherine Pesce és unokahúgai, Vanessa és Danielle Pesce gyászolják.

33 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Frank Pesce

Frank Pesce

szül. 1947. - elhunyt 2022. 02. 06.
Frank Pesce 1946. december 8-án született New Yorkban, és olyan színészek tartoztak a baráti körébe, mint Sylvester Stallone, Tony Danza és Robert Forster. Karrierjét az 1970-es évek vendégszereplőként kezdte, feltűnt a Kojakben, majd kisebb szerepek következtek, egyebek mellett Stallone Rocky című sportfilmjében. Pályafutásában az... több»