Félelmetes számokat produkálnak a Netflix sikerfilmjei, íme a lista!

A Netflix sosem szerette valójában nagydobra verni a nézettségi listáit, a szolgáltató azonban a napokban közzétett egy top 10-es listát a legnézettebb tartalmairól. 

Kétségtelen, hogy az elmúlt időszak főként a streaming szolgáltatóknak kedvezett, mostanáig azonban csak találgatni lehetett, mekkora megtekintésnél is járhatnak az egyes produkciók. Az persze nyilvánvaló volt már korábban is, hogy az olyan filmek, mint A kimenekítés vagy épp a Madarak a dobozban a szokásosnál is nagyobb sikernek örvend, a hivatalos adatok azonban minden elképzelést felülmúlnak.

Úgy tűnik, hogy a felhasználók leginkább a végtelen akcióra vannak kiéhezve, ezt bizonyítja, hogy a fentebb említett filmek után a Spenser Confidental és Michael Bay rendezése, a 6 Underground következik a sorban, ugyanakkor Martin Scorsese drámája, Az ír is igencsak szépen teljesített.

A lista ugyanakkor semmiképpen sem mondható a zsáner szempontjából egysíkúnak, hiszen a kilencedik helyen megtalálható rajta a nemrégiben nagy port kavart Platform és a Tökéletes pasi című romantikus vígjáték.

1. A kimenekítés (99 millió megtekintés)

2. Madarak a dobozban (89 millió megtekintés)

3. Spenser az igazság nyomában (85 millió megtekintés)

4. Hatan az alvilágból (83 millió megtekintés)

5. Gyagyás gyilkosság (73 millió megtekintés)

6. Az Ír (64 millió megtekintés)

7. Határok mentén (63 millió megtekintés)

8. A másik Missy (59 millió megtekintés)

9. A platform (56 millió megtekintés)

10. The Perfect Date (48 millió megtekintés)